شناسه خبر : 122712
شنبه 22 آذر 1404 , 11:45
اشتراک گذاری در :

مرهمی برای دردهای فرزندان جانبازان باشید...

فاش نیوز - سلام؛ رهبر عزیز فرمودند جانبازان فقط باید درد خود را تحمل کنند نه بقیه دردها را.

پدرم جانباز از کارافتاده کلی بودند و هیچ‌وقت بابت کمیسیون اعتراضی نکردند. من تک‌فرزند پسر ایشان هستم. در این سال‌ها من همراه ایشان و تا آخرین لحظه زندگی‌شان کنارشان بودند؛ چون دریچه قلبشان مصنوعی بود و از همه لحاظ بدنی ضعف و درد داشتند.

در این سال‌ها شاید صدها بار من به مدت طولانی در بیمارستان‌ها و رفت‌وآمد و حتی هزینه‌های که بابت دارو و بستری و حمل‌ونقل خودم پرداخت کردم و در روزهای آخر عمرشان به‌مدت دو ماه در بیمارستان ساسان و چمران بودم و همه زندگی و کسب و کارم را برای باعزت بودن پدرم هزینه کردم و برای کنارش بودن، از مغازه خودم نیز گذشتم و حتی ازدواج نیز نکردم؛ چون شرایط تنها گذاشتنش را نداشتم.

حال که با کارت ایثار و برای مزایای که به فرزند متوفی ۲۵ درصد جانباز به بنیاد مراجعه می‌کنم، می‌گویند شامل جامعه هدف نمی‌باشید و چیزی شامل شما نمی‌باشد.

من سربلندم؛ چون وظیفه خودم را انجام دادم و برای فردی که حتی با قلب مصنوعی در خط مقدم حضور یافت و مجروح شده بود وقت گذاشتم.

از شما مسئول گرامی می‌خواهم مرهمی برای دردهای فرزندان جانبازان باشید.

یاعلی

|| حمیدرضا

اینستاگرام
مدیران ارشددولت مثل ....دروغ میگویند بخدا کارگری در شهرداری برای 3فرزند من جانباز60درصد ارتشی نیست انقدر بخاطر قول های صد من یک غاز صبر کردیم الان سن فرزندانم بالا رفته من شماره موبایل میزارم کارگری اگر درشهرداری کرمانشاه است فرزندانم میروند مسولین دروغگو اگر نیستید بسم الله
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi