شناسه خبر : 122833
شنبه 29 آذر 1404 , 15:24
اشتراک گذاری در :

رحماندوست در نشست با معاونان بنیاد شهید

تحقیق و تفحص شامل سه دوره مدیریتی می شود

مجتبی رحماندوست در این نشست گفت: تحقیق و تفحص سه دوره مدیریتی بنیاد را شامل خواهد شد،توضیحات نمایندگان بنیاد در روند کار، ممکن است روشنگری هایی را بدنبال داشته باشد و ...

فاش نیوز - جلسه معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیران عامل بانک و بیمه دی با‌‌ رئیس کمیته ایثارگران مجلس شورای اسلامی درخصوص موضوع تحقیق و تفحص برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری‌ها، مجتبی رحماندوست نماینده ایثارگر مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس و رئیس کمیته ایثارگران مجلس شورای اسلامی در مورد توضیحات بنیاد در خصوص سوالات تحقیق و تفحص در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد..

بر اساس این گزارش، در این نشت که برخی سوالات تحقیق و تفحص مطرح و تعدادی از حاضران توضیحاتی ارائه کردند رحماندوست نماینده ایثارگر مدم تهران طی سخنانی اظهار داشت: تحقیق و تفحص سه دوره مدیریتی بنیاد را شامل می‌شود.

رئیس کمیته ایثارگران مجلس شورای اسلامی در خصوص برگزاری نشست مشترک با بنیاد شهید تاکید کرد: توضیحات نمایندگان بنیاد در روند کار، ممکن است روشنگری هایی را بدنبال داشته باشد و جنانچه توضیحات قانع‌کننده باشد آن بخش ها مورد بررسی قرار نگیرد. اما انجام تحقیق و تفحص ضروری است زیرا تکرار نقایص و انحراف ها در دوره‌های مختلف و بعضا تشدید آنها باید با این اقدام تعیین تکلیف گردد.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در پایان خاطرنشان کرد: ما از شنیدن توضیحات استقبال می کنیم و دستیار اینجانب آقای غلام‌رضا یاوند عباسی این آمادگی را دارد که در نشست های فردی و تخصصی پاسخ معاونت ها و بخش های مختلف را شنیده، بررسی و به بنده به عنوان طراح تحقیق و تفحص ارایه کند.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi