20 تير 1405 / ۲۵ محرم ۱۴۴۸
شناسه خبر : 123795
شنبه 25 بهمن 1404 , 11:51
شنبه 25 بهمن 1404 , 11:51


قانون تاریخ
سیدمهدی حسینی
ترامپ، ناسزا و فرصت
سید محمدرضا میرشمسی
پاکستان و قطر در معادلات جدید منطقه
علیرضا رجائی
درسهای مکتب عاشورا در مبانی فکری امام شهید
رضا علامهزاده
نگاهِ مردمیِ امامِ شهیدِ از منظر رهبری معظم انقلاب جدید
علیرضا ضابطی سیستان
رستاخیز ملتی مبعوثشده
حسن رشوند
رستاخیز غیرت در جبهه واحد
حمیدرضا مرادی
سر ترامپ را میخواهیم!
حسین شریعتمداری
مذاکره بدون عبرت؛ تکرار یک مسیر پرهزینه
سیدرضا موسوی فاضل
سفری که با خون امضا شد
حمیدرضا مرادی
پیام تشییع؛ خونخواهی امام شهید
مهدی فضائلی

سروده ای سوزناک از زبان امام شهید
افشین علا
دلتنگیهایی دخترانه بدرقه راه پدر امت
صنوبر محمدی
تابوت تو بود اما من جسم خودم دیدم!
سیدمحمدرضا میرشمسی
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمدمرادی

پارسال روی شانه بابا آمدم، امسال با عکس بابا
فاش نیوز - مهدیهخانم دختر ۳ ساله شهید میثم فتحقریب از شهدای جنگ ۱۲ روزه هم امروز به جشن پیروزی انقلاب آمده بود. تفاوتش این است که سال گذشته روی شانه بابا به راهپیمایی آمده بود اما امسال با عکس بابا.

خبرگزاری فارس؛ راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال خاصتر از سالهای گذشته بود. امسال خانوادههای شهدایی در جشن پیروزی انقلاب شرکت کرده بودند که سال گذشته شهیدشان کنارشان بود؛ شهدای جنگ ۱۲ روزه و شهدای مدافع امنیت دی ماه. خانواده شهید میثم فتحقریب امسال هم مانند سالهای گذشته در راهپیمایی حضور داشتند؛ بهخصوص دخترشان مهدیهخانم که مردادماه امسال کلیپی از بهانهگیری و دلتنگیهای او برای پدر در فضای مجازی پربازدید شده بود.

مهدیه خانم نسبت به خواهر و برادرهایش وابستگی بیشتری به پدرش داشت و هر وقت که دلتنگ پدر میشد، حتی اسباب بازی، خوراکی، بازی با گوشی هم آرامش نمیکرد. او گهگاه با شماره پدرش تماس میگرفت و زمانی که میدید پدرش پاسخگو نیست، شروع میکرد به گریه.
از راهپیمایی سال گذشته مهدیهخانم به همراه پدر و برادرانش عکسی به یادگار مانده که این دردانه پدر روی شانه بابا نشسته بود اما امسال مهدیه خانم در حالی به راهپیمایی آمد که پدرش آسمانی شده؛ او آمده بود راه پدر را ادامه دهد.

به جز مهدیهخانم صدها دختر شهید که هنوز کودک و نوجوان هستند، در راهپیمایی امسال شرکت کردند؛ مثل دختر شهید جلال حیدری؛ دختری که عکس راهپیمایی سال گذشته را چاپ کرده و روی آن نوشته: پارسال با بابام آمدم، امسال با عکس بابام آمدم.


فوتبال را که باختند، سهمیه گوشت را قطع کردند
حسین عبدالستار اسلامی
ما برای آنکه ....
رضا امیریان فارسانی
حاجمحب؛ نقطه وصلِ دلها بود
علیرضا ضابطی سیستان
یاداشتی از تنگه هرمز، به قلم رزمندۀ میدان دیروز و امروز
رضا امیریان فارسانی
روایت خلبان F-۱۴ از فتح خرمشهر و مقاومت دزفول
مهدی طلوع وند















