شناسه خبر : 124194
چهارشنبه 27 اسفند 1404 , 12:30
اشتراک گذاری در :

تشییع شهیدان لاریجانی، سلیمانی و شهدای ناوشکن دنا

راسم تشییع پیکرهای شهید اردشیر لاریجانی و سردار غلامرضا سلیمانی فرمانده بسیج مستضعفان به همراه شهدای عزیز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ...

مراسم تشییع پیکر شهید لاریجانی و فرمانده بسیج به همراه 84 شهید ناوشکن دنا امروز در میدان انقلاب تهران برگزار می‌شود.

به گزارش فاش نیوز، مراسم تشییع پیکرهای شهید علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و سردار غلامرضا سلیمانی فرمانده بسیج مستضعفان به همراه شهدای عزیز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی رأس ساعت ۱۳:۳۰ از میدان انقلاب به سمت معراج شهدا تشییع خواهد شد.

شورای عالی امنیت ملی با صدور بیانیه ای با بیان اینکه پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان مسیر حق است و این شهادت‌ها، ملت و امت را در استمرار راه آن مردان خدا مصمم‌تر می کند اعلام کرد: با توجه به شهادت دانشمند مجاهد، مدیر جهادی، شهید بزرگوار دکتر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی به همراه فرزند برومندشان و همراهان ایشان و همچنین شهادت سردار سرلشکر پاسدار غلامرضا سلیمانی، رئیس پرتلاش و خدوم سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی و همراهان وی به‌دست شیطان بزرگ، آمریکای جهانخوار و رژیم تروریستی و منحوس صهیونی، پیکر مطهر این عزیزان همزمان با تشییع پیکر شهدای قهرمان ناوشکن دنا از ساعت ۱۳:۳۰ امروز چهارشنبه ۲۷ اسفند ماه از میدان انقلاب تهران به سمت معراج شهدا تشییع خواهند شد.

در پیام رئیس جمهور در پی شهادت دکتر علی لاریجانی آمده است: شهادت برادر فاضل، گرانقدر و عزیزم جناب آقای دکتر علی لاریجانی موجب تأثر و تأسفی عمیق شد. چهره ممتاز و ارزشمندی که در طول دوران جمهوری اسلامی در سنگرهای مختلف منشأ خدمات و ثمرات گسترده و متنوعی بود و فقدان لاریجانی عزیز تلخ و ناگوار است ولی پایمردی مردم غیور ایران و دست یافتن به پیروزی نهایی کام جنایتکاران صهیونیستی را تلخ‌تر خواهد کرد. اینجانب این شهادت را به پیشگاه حضرت بقیّة‌الله‌‌الاعظم، رهبر عالی‌قدر انقلاب اسلامی، خانواده معزز ایشان و ملت بزرگ ایران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

رئیس جمهور در پیام جداگانه ای در پی شهادت رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: این خیال باطل رژیم ضدبشری و تروریستی صهیونی است که با چنین اقدامات خباثت‌بار خود عزم ملت رشید ایران را متزلزل خواهد ساخت. تردیدی نیست که خون این شهیدان عزیز بی‌پاسخ نخواهد ماند و شهادت ایشان نیز سبب جوشش انقلابی تربیت یافتگان این عزیزان با انگیزه‌ای مضاعف، خواهد شد.

در پیام تسلیت رئیس مجلس شورای اسلامی در پی شهادت دکتر علی لاریجانی نیز آمده است: بدون شک همان‌گونه که صالحی بعد صالح سرزمین ایران را هدایت می‌کند، جای خالی برادر شهیدمان نیز با سربازی رشید و شجاع پر خواهد شد و توطئه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی به خودشان باز خواهدگشت، این وعده الهی است که خون شهدای ما متضمن پیروزی قطعی و نهایی ایران اسلامی خواهدبود.

پیام تسلیت آیت‌الله آملی لاریجانی؛ گوارا باد او را این فوز عظیم
شهادت برادر عزیز، دانشمند و مجاهدم دکتر علی لاریجانی و فرزند برومندش مرتضی را تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. شهادت، گر چه اجر عمر سراسر تلاش و خدمت و جهاد او بود و به آرزوی خویش رسید، ولکن فقدان او برای ما حرمانی است عظیم، که قلب را می‌سوزاند و اشک را جاری می‌سازد.

ولایتی: شهید لاریجانی فردی انقلابی با بینشی عمیق بود
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل: شهید لاریجانی فردی انقلابی، با بینشی عمیق و با بصیرت در خط امام و قائد شهیدمان بود و
آمریکای جنایتکار و ولیده ناپاکش در منطقه یعنی رژیم صهیونی بدانند که دچار محاسبه غلط شده اند.

امیر سرلشکر حاتمی  فرمانده کل ارتش در پیامی نیز خاطرنشان کرد: پاسخ ایران به ترور دبیر شورای عالی امنیت ملی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود و اینگونه اقدامات جنایتکارانه خللی در مسیر صیانت از استقلال، آزادی، تمامیت سرزمینی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایجاد نخواهد کرد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با تبعبت از رهبر معظم انقلاب اسلامی و آرمان شهیدان انقلاب، تأکید می‌ کند که خون پاک این شهید عالیقدر همچون دیگر شهدای عزیز مایه عزت، استحکام و بیداری ملی در مقابل جبهه استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل خواهد بود و قطعا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خونخواهی این شهید معظم و سایر شهدای دفاع مقدس را فراموش نخواهد کرد.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) نیز تاکید کرد: این اولین بار است که ابرقدرت جهان آمریکا به زانو زدنش در مقابل اراده الهی مردمی مقاوم و نیروهای مسلح مقتدر اعتراف می کند. ترامپ تاکنون شگفتی های زیادی را به تعبیر خودش اعلام نموده و حالا باید منتظر شگفتی های ما باشد.

محمد الفرح، عضو دفتر سیاسی انصارالله نیز اعلام کرد: با شهادت علی لاریجانی هیچ چیز به نفع آمریکا و اسرائیل تغییر نخواهد کرد؛ شهدا پایداری، عزم و انتقام را به ارمغان می‌آورند و ایران با وجود شهادت آیت‌الله خامنه‌ای قوی‌تر باقی ماند.
جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: شهادت علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، به همراه فرزند و تعدادی از یارانش در پی «حمله صهیونیستی به تهران» را به رهبری، دولت و ملت ایران تسلیت می‌گوییم.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در اطلاعیه‌ای از مردم انقلابی و همیشه در صحنه تهران برای شرکت در مراسم وداع با پیکر 84 شهید شجاع ناوشکن دنا دعوت بعمل آورد.

 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi