شناسه خبر : 124220
چهارشنبه 05 فروردين 1405 , 13:00
اشتراک گذاری در :

در مرز مقابله با کفر و در جوار خلیج فارس

گرامیداشت شهید محمود رهیده، پاسدار مبارزه با کفر جهانی

شهید محمود رهیده، پاسدار رشید اسلام در دریای همیشه ایرانی خلیج فارس در مقابل شیطان بزرگ ایستاد...

فاش نیوز - مراسم هفتمین روز شهادت پاسدار رشید سپاه اسلام، در مسجد حضرت ابوالفضل‌العباس روستای «تل سورو» در هرمزگان برگزار شد.

شهید محمود رهیده از شهدای پیش‌گام مبارزه با کفر جهانی در حین عملیات و نبرد با رژیم اشغالگر قدس و رژیم آمریکا در منطقه عمومی دریایی در جنوب کشور به شهادت رسید.

پاسدار رشید اسلام، شهید محمود رهیده، در دریای همیشه ایرانی خلیج فارس در مقابل شیطان بزرگ ایستاد و تنها یک روز قبل از شهادت شهید خطیب، وزیر اطلاعات، خبر شهادت این شهید والامقام منتشر شد؛ شهیدی از یک خانواده انقلابی در استان هرمزگان که تمام اعضای خانواده او انقلابی و مبارز، و مایه عزت و افتخار مردمان خون‌گرم جنوب کشور هستند.

روستاهای درگز و تل سورو در منطقه سیاهو در هرمزگان واقع شده‌ و در فاصله قریب به صد کیلومتری بندرعباس واقع گردیده است.

از شهدای شاخص این منطقه در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی نیز شهید مسعود سالاری رائیز است.

گفتنی است از این شهید والامقام سه شیر دختر انقلابی به‌یادگار مانده است که کوچک‌ترین آنها نوزادی دو‌ساله است.

شهید محمود رهیده متولد سال ۱۳۶۵ و عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.

از دوستان و اعضای خانواده ایشان که تصاویری از این پاسدار مبارز در اختیار دارند درخواست می‌شود در قسمت نظرات در اختیار ما قرار دهند.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi