06 خرداد 1405 / ۱۰ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 124706
یکشنبه 13 ارديبهشت 1405 , 11:55
یکشنبه 13 ارديبهشت 1405 , 11:55


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


ساماندهی وضعیت فرزندان ایثارگران در بانک کشاورزی
ضمن اولویتبندی معرفی جامعه هدف و اقدام به موقع، نگاهی ویژه به وضعیت فرزندان معزز شهدا و...
فاش نیوز - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خواستار ساماندهی وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران شاغل در بانک کشاورزی شد.
به گزارش خبرنگار ما، سعید کهن مدیرکل بنیاد شهید مازندران با اشاره به ضرورت کاهش استرس در جامعه ایثارگری، از مدیرعامل بانک کشاورزی درخواست کرد تا ضمن اولویتبندی معرفی جامعه هدف و اقدام به موقع، نگاهی ویژه به وضعیت فرزندان معزز شهدا و ایثارگران شاغل در این بانک داشته باشد.
کهن سال در نشست با مدیرعامل بانک کشاورزی استان با اشاره به عمق ترومای روحی خانواده های معظم شهدا و ایثارگران با تأکید بر اینکه جامعه ایثارگر به ویژه فرزندان شهدا، مسائلی همچون فقدان و تنهایی (از جمله تک فرزندی) را تجربه کردهاند، اظهار داشت: در این راستا ما طرح غربالگری در حوزه روان شناختی را در استان مازندران آغاز کرده ایم.
*معرفی

















