شناسه خبر : 124843
یکشنبه 20 ارديبهشت 1405 , 12:13
اشتراک گذاری در :

شهدای رمضان غیرت را به معنی واقعی کلمه محقق کردند

فاش نیوز - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم بزرگداشت شهید احسان اسفندیار با ادای احترام به مقام شامخ شهیدان گفت:شهدای رمضان غیرت را به معنی واقعی کلمه محقق کردند.

ایثار، مراسم بزرگداشت شهید احسان اسفندیار از شهدای جنگ رمضان بعدازظهر امروز جمعه ۱۸ اردیبهشت ماه در مسجد جامع روستای لزور از توابع شهرستان فیروزکوه، با حضور خیل مردم عزادار و ولایتمدار برگزار شد. 

حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم  در این مراسم با ادای احترام به پیشگاه قائد شهید و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان، معرکه نبرد را مرز شناخت مرد از نامرد دانست و گفت: واژه وطن‌دوستی از ایمان نشات می گیرد و آنان که در این معرکه در میدان هستند و در حال جهاد، حقیقتا یک وطن‌دوست، مسلمان متدین و ایراندوست واقعی هستند. 

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران غیرت را از مهم‌ترین ویژگی‌های ایمان و پایبندی عملی به ارزش‌ها دانست و افزود: غیرت حقیقی در صحنه دفاع از حق، حفظ کرامت و حراست از میهن معنا پیدا می‌کند؛ غیرتی که ریشه در فطرت پاک انسانی و باورهای الهی دارد و انسان را از لغزش و دور شدن از مسیر درست بازمی‌دارد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم شهدای جنگ رمضان را نمونه‌ای بارز از تجلی مفهوم غیرت و وطن دوستی برشمرد و تصریح کرد: شهدای جنگ رمضان به معنی واقعی کلمه، مفهوم غیرت و ایستادگی در برابر ظلم را معنی کردند.

وی با بازخوانی حوادثی که در جریان جنگ رمضان در کشور اتفاق افتاد، ادامه داد: مردم و نیروهای مسلح کشور با تمام وجود پای کار نظام آمدند، حضور مردم در اجتماعات شبانه و نیز دفاع از نیروهای مسلح، خیال خام دشمنان را نقش بر آب کرد.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران  شهید احسان اسفندیار را الگویی از تعهد، صداقت و وفاداری توصیف کرد و اظهار داشت: شهدا به جامعه می‌آموزند که در مواجهه با فتنه و انحراف، باید «هوشیار» بود و از ارزش‌های اصیل فاصله نگرفت. 

وی همچنین با تأکید بر ضرورت بصیرت، به نقش «منافقین و وطن‌فروشان» در تضعیف جبهه حق اشاره کرد و گفت: تاریخ همواره بین کسانی که در راه ملت و وطن می‌مانند و کسانی که با فاصله گرفتن از فطرت دچار خسران می‌شوند، تمایز روشن برقرار می‌کند. 

 شهید احسان اسفندیار، از جوانان مؤمن و غیور روستای لزور از توابع شهرستان فیروزکوه بود که در راه دفاع از میهن اسلامی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پس از ۶۶ روز، پیکر مطهر این شهید والامقام شناسایی و به آغوش خانواده و مردم قدرشناس دیارش بازگشت. 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi