شناسه خبر : 125383
دوشنبه 25 خرداد 1405 , 12:12
اشتراک گذاری در :

شهدا برای بانک‌ها تا پرداخت کامل اقساط، زنده هستند!

فاش نیوز - شهدای جنگ  تحمیلی سوم که در طول زندگی‌شان از بانک‌ها وام گرفتند جزو شرایط بیمه عمر وام قرار ندارند!

خبرگزاری تسنیم، شهدای  جنگ  تحمیلی سوم که در طول زندگی خودشان از بانک‌ها وام گرفته‌اند و بعد شهید شده‌اند جزو شرایط بیمه عمر وام قرار نداشته و وارثان می بایست اقساط را به طور کامل تسویه و یا با ارفاق (!) به نام خود کنند.

این در حالی است  خانواده‌های شهدا که با بحران‌های مختلفی روبرو هستند حال باید جواب کسر شدن اقساط از ضامنین هم روبرو شوند و بانک‌ها حاضر نیستند شهید را جزو بیمه عمر حساب کنند.

بانک‌ها نیز به دلیل قوانین بانک مرکزی حاضر به پاسخگویی مناسب به خانواده شهدا نبوده و عنوان می‌دارند شهادت جزو مرگ عادی بیمه عمر نمی‌باشد  و این عزیزان در بلاتکلیفی بسر می‌برند.

البته طی پیگیری‌ها خبرگزاری تسنیم برخی بانک‌ها بعضا اقساط شهدا را که تعداد کمی از آنها باقی مانده بوده را بخشیده‌اند اما بانک‌های دیگر حتی در تماس با خانواده شهید پیگر معوق شدن قسط‌ها شدند. 

گفتنی است طبق قوانین بانک‌ها آمده است: «بسیاری از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به افراد متقاضی، وام و تسهیلات مالی پرداخت می‌کنند، چنانچه وام‌گیرندگان فوت نمایند، خانواده آن‌ها در بسیاری از موارد قادر به پرداخت اقساط وام نخواهند بود. برای حل این مشکل فرد وام‌گیرنده می‌تواند با پرداخت حق بیمه‌ای ناچیز این بیمه‌نامه را تهیه و در صورتی که در طول مدت بازپرداخت اقساط وام بیمه‌شده فوت نماید، بقیه اقساط وام او را از تاریخ فوت تا پایان مدت وام یکجا در وجه بانک و یا مؤسسه وام‌دهنده پرداخت خواهد شد و خانواده این افراد با مشکل بازپرداخت اقساط باقیمانده روبرو نخواهند ‌بود.»

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi