03 شهريور 1405 / ۱۱ ربيع الأول ۱۴۴۸
شناسه خبر : 125396
سه شنبه 26 خرداد 1405 , 11:55
سه شنبه 26 خرداد 1405 , 11:55


مهمترین دستاورد آقای شهید ایران
مهدی فضائلی
حق من زندگی دیگران نیست!
داود گودرزی
بِسِنت خالی بست مستندات چه میگویند؟
محمد ایمانی
قالیبافی که ما میشناسیم
حسین شریعتمداری
مجروح جنگ را نباید در صف اثبات جانبازی تنها گذاشت
غلامرضا یاوندعباسی
جرایم سازمانیافته علیه عفت عمومی
رحمان الهی
شهدای خدمت
علیرضا ضابطی سیستان
نبرد تنگه هرمز و آینده انرژی
علیرضا رجائی
خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
غلامرضا صادقیان

ننگ بر دنیای شما که شهادت را خوار میشمارید!
غلامرضا صادقیان
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمد مرادی
فدای غیرت عباسی عراقیها
احمد بابایی

روایت عشق از قاب مهران؛ جادهای که به کربلا میرسد
حمیدرضا محمد مرادی
ابتکار شورای عالی امنیت ملی برای خنثی کردن بدعهدی آمریکا
فاش نیوز - منابع آگاه از روند بررسی تفاهمنامه اخیر در شورای عالی امنیت ملی، از اتکای این مصوبه به یک «نظریه تفسیری» دقیق خبر دادند که با تأکید بر پیشینه بدعهدی و نقض عهد آمریکا، ترتیبات اجرایی خاصی را برای مقابله با هرگونه تعلل طراحی کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، منابع آگاه از روند بررسی تفاهمنامه اخیر در شورای عالی امنیت ملی، از اتکای این مصوبه به یک «نظریه تفسیری» دقیق و گامبهگام خبر دادند که با تأکید بر پیشینه بدعهدی و نقض عهد آمریکا، ترتیبات اجرایی خاصی را برای مقابله با هرگونه تعلل یا تخلف طراحی کرده است.بر اساس این گزارش، با توجه به سابقه طولانی بیاعتمادی نسبت به رفتارهای خصمانه و عهدشکنیهای مکرر دولت آمریکا، اعضای شورای عالی امنیت ملی در جلسات کارشناسی خود، بندهای مختلف تفاهمنامه را ذیل یک پیوست نظریه تفسیری به محضر رهبر معظم انقلاب رساندند و این نظریه تفسیری بهعنوان چارچوب الزامآور اجرایی تعیین شد.جزئیات بهدستآمده حاکی از آن است که در این نظریه تفسیری، برای هر یک از تعهدات طرف مقابل، یک «گام اجرایی» متناظر از سوی ایران تعریف شده است.
بهبیاندیگر، مصوبه شورا مبتنی بر اجرای گامبهگام و مشروط است؛ بدین معنا که ایران صرفاً در قبال تحقق عینی و کامل هر بند از تعهدات آمریکا، اقدام متناظر خود را انجام خواهد داد. در غیر این صورت و در صورت عدم تحقق هر یک از بندها، گامهای متقابل ایران از جمله توقف اجرای تعهدات متناظر، بلافاصله عملیاتی خواهد شد.این سازوکار که در قالب مصوبه شورای عالی امنیت ملی به مرحله اجرا گذاشته شده، نشاندهنده «نگاه بدبینانه به وعدههای آمریکا» و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای خنثیسازی هرگونه انحراف یا نقض عهد از سوی ایالات متحده است.


ما در نوجوانی طعم تلخ اسارت را چشیدیم
احمد یوسف زاده
یادی از جانباز نخاعی شهید مهران ذوالفقاری
مرتضی قنبری وفا
دندان اسرا را با قاشق و انبردست میکشیدم
محمدباقر علیئی
یاد اهلبیت، ما را در سختترین لحظات اسارت زنده نگه میداشت
عبدالمحمد شیخابولی
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
فاطمه ملکی















