شناسه خبر : 126563
شنبه 31 مرداد 1405 , 11:56
اشتراک گذاری در :

سالگرد شهید مدافع امنیت در باغملک برگزار شد

فاش نیوز - آیین بزرگداشت سومین سالگرد شهادت شهید مدافع امنیت سعید پویان در باغملک برگزار شد.

آیین بزرگداشت سومین سالگرد شهادت مدافع امنیت، شهید سعید پویان، روز پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه سال ۱۴۰۵ از ساعت ۱۷ تا ۱۹ بر سر مزار این شهید والامقام در گلزار شهدای باغملک برگزار گردید.
این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام موسوی، مسئول عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی شهرستان باغملک، و مرثیه‌سرایی عابدین عادلزاده همراه بود. اجرای این برنامه نیز بر عهده زاهد مرادی کیا می باشد.
همزمان با این سالگرد، مراسم قرائت دعای پرفیض کمیل نیز همان شب ساعت ۲۰:۳۰ در منزل پدر شهید واقع در روستای لران برگزارشد.
این مراسم از سوی فرماندهی انتظامی استان خوزستان و خانواده شهید سعید پویان ترتیب داده شده بود و یادآور رشادت‌های مدافعان امنیت در حراست از آرمان‌های انقلاب اسلامی بود.
شهید سعید پویان از شهدای انتظامی خوزستان است که در روز ۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۷۸ در صیدون دیده به جهان گشود و در ۲۸ مردادماه سال ۱۴۰۲ در عملیات دستگیری سارق مسلح بر اثر اصابت گلوله مجرم در مسجدسلیمان به شهادت رسید.
منبع: خبرگزاری فارس
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi