شناسه خبر : 126720
چهارشنبه 04 شهريور 1405 , 15:41
اشتراک گذاری در :

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد خبر داد:

حذف صف وام در صندوق قرض الحسنه شاهد

فاش نیوز - مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد با تشریح مهم‌ترین اقدامات این صندوق در حوزه خدمات‌رسانی به جامعه ایثارگری، از ثبت و پرداخت وام در کوتاه‌ترین زمان و پرداخت بیش از ۷۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته خبر داد.
به گزارش «ایثار»، اسلام کریمی، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد با تشریح رویکردها و برنامه‌های این صندوق اظهار کرد: امروز در صندوق این نگاه وجود ندارد که صرفاً شخص مدیرعامل، هیئت‌مدیره یا هیئت امنا تصمیم‌گیرنده و محور فعالیت باشند، بلکه تمام ارکان صندوق خود را در برابر جامعه ایثارگری مسئول می‌دانند و مهم‌ترین معیار برای ما این است که تا چه اندازه می‌توانیم رضایت ایثارگران را در تهران، استان ها و شهرستان‌ها مختلف جلب کنیم.
وی افزود: یکی از موضوعاتی که شخصاً در صندوق به آن افتخار می‌کنم، میزان رضایتمندی جامعه ایثارگری است. اگر صندوق‌ها، بانک‌ها، بیمه‌ها و سایر سازمان‌هایی را که با مردم سروکار دارند بررسی کنیم، میزان رضایتمندی مردم از خدمات آنها قابل مقایسه است. ما در صندوق شاهد بیش از ۹۶ درصد رضایتمندی هستیم.
کریمی ادامه داد: این میزان رضایتمندی صرفاً یک ادعا نیست. بخشی از آن از طریق نظرسنجی پیامکی انجام می‌شود؛ به این صورت که پس از پایان فرآیند مراجعه و دریافت خدمت، برای فرد پیامک ارسال می‌شود تا نظر خود را درباره کیفیت خدمت اعلام کند.
 مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد گفت: علاوه بر این، یک ارزیابی پژوهشی نیز با همکاری مرکز پژوهش‌ها انجام می‌دهیم. در این روش، براساس یک ساختار علمی و مشخص، از ایثارگرانی که از صندوق تسهیلات دریافت کرده‌اند در استان‌های مختلف نظرسنجی می‌شود و نتایج پس از تحلیل، منتشر می‌شود. ما از حدود سال ۱۳۹۹ موضوع رضایتمندی را به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی صندوق دنبال کرده‌ایم و نتایج آن نیز در سایت صندوق قرار گرفته است.
وی درباره شفافیت عملکرد صندوق نیز گفت: من معتقدم هر آنچه یک مدیرعامل درباره سازمان خود می‌داند، تا جایی که امکان انتشار عمومی داشته باشد باید در اختیار مردم قرار گیرد. به همین دلیل در صندوق یک «اتاق شیشه‌ای» ایجاد کرده‌ایم و اطلاعات مربوط به پرداخت وام‌ها، تعداد و مبالغ تسهیلات و بسیاری از شاخص‌های عملکردی به صورت شفاف منتشر می‌شود.
کریمی افزود: اطلاعات امور مشتریان نیز به صورت روزانه در سایت و از طریق سامانه‌ها و ربات صندوق در اختیار اعضا قرار دارد و تلاش کرده‌ایم مراجعه‌کننده برای دریافت پاسخ، وابسته به حضور یک فرد خاص در سازمان نباشد.

 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi