شناسه خبر : 127147
دوشنبه 23 شهريور 1405 , 12:58
اشتراک گذاری در :
ادبیات ایثار و شهادت

پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه در بنیاددر پی درگذشت مادر شهیدان «اسماعیلی نویسی»

فاش نیوز - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی درگذشت بانوی صبور و مؤمنه حاجیه خانم «طوبی عبدی» مادر شهیدان والامقام «اسداله و حسن اسماعیلی نویسی» را تسلیت گفت.

دفاع‌پرس، حجت الاسلام و المسلمین «موسوی مقدم» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی درگذشت بانوی صبور و مؤمنه حاجیه خانم «طوبی عبدی» مادر شهیدان والامقام «اسداله و حسن اسماعیلی نویسی» را تسلیت گفت.

موسوی مقدم

متن پیام تسلیت حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم 

خانواده معظم و معزّز شهیدان والامقام «اسماعیلی نویسی»

سلام علیکم

درگذشت بانوی صبور و مؤمنه حاجیه خانم «طوبی عبدی» که سال‌های عمر خویش را با یاد و داغ دو فرزند شهیدش «اسداله و حسن اسماعیلی نویسی» سپری کرد، اندوهی است که واژه‌ها از بیان عمق آن قاصرند.

مادران شهدا، روایت زنده صبر و ایثارند؛ مادری که فرزندانش را برای عزت و سربلندی این سرزمین بدرقه کرد و پس از فراق آنان، سال‌ها با صبری برخاسته از ایمان، قامت استوار خویش را در برابر سنگینی داغ حفظ کرد.

با نهایت تأثّر و تأسّف، این مصیبت را به محضر رهبر معظّم انقلاب اسلامی، خانواده معظم شهیدان، مردم شریف وشهیدپرور استان قم و همه بازماندگان آن مرحومه تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه حضرت حق، برای آن بانوی مؤمنه رحمت واسعه الهی و هم‌نشینی با فرزندان شهیدش و برای بازماندگان، شکیبایی و اجر الهی مسئلت دارم.

الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ (آیه۱۵۶بقره)

موسوی مقدم

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi