شناسه خبر : 128277
یکشنبه 03 آبان 1405 , 09:40
اشتراک گذاری در :

سردار شهیدی که جاودانه شد

فاش نیوز - بعضی مردان، بزرگی را نه در مقام و منصب، بلکه در اخلاص، تواضع و خدمت بی‌منت معنا می‌کنند سردار شهید حاج حبیب لکزایی از همین تبار مردان خدایی است.
                                                                                                    

به یاد دارم هنگامی که ایشان، باوجود مسئولیت جانشینی سپاه شهرستان زابل، عازم جبهه و گردان ۴۰۹ حمزه سیدالشهدا شد، تأکید داشت در کنار بسیجیان، به‌عنوان تک‌تیرانداز یا تیربارچی سازماندهی شود، جلوه‌ای ماندگار از فروتنی فرماندهی که سنگر را بر جایگاه ترجیح می‌داد.

چهارم خرداد ۱۳۶۷، در پی مقاومتی جانانه، به‌شدت مجروح شد و سال‌ها با درد و رنج ناشی از جراحات جنگ زیست تا سرانجام به فرزند و یاران شهیدش پیوست. عشق وصف‌ناپذیرش به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و روحیه مردم‌داری و خدمتگزاری‌اش، نام او را در حافظه مردم استان سیستان و بلوچستان ماندگار ساخت.

چهارده سال از عروجش می‌گذرد؛ اما مردانی چون حبیب لکزایی هرگز نمی‌میرند؛ چرا که با خدمت به مردم، در قلب‌ها خانه می‌کنند و بااخلاص، نام خویش را در تاریخ جاودانه می‌سازند.

درود بر روح بلندش، یادش گرامی، راهش پررهرو و نام پرافتخارش تا همیشه جاودان باد.

|| علیرضا ضابطی سیستان (بسیجی تحت فرمان سردار شهید حاج حبیب لکزایی)

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
بدون ویرایش از شما
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi