شنبه 19 ارديبهشت 1394 , 18:46




اظهارات سردارکوثری درباره یادواره بزرگ جانبازان شهید
رئیس ستاد برگزاری دومین یادواره جانبازان شهید سراسر کشور: دومین یادواره «جانبازان شهید» سراسر کشور 20 اردیبهشت ماه برگزار می شود.
کوثری از برگزاری دومین یادواره جانبازان شهید در 20 اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: حداقل 350 شهید برای دومین یادواره جانبازان شهید در نظر گرفته شده اند که امکان افزایش این تعداد وجود دارد. این یادواره در حسینیه فاطمه الزهرا(س) تهران با حضور خانواده های شهدا و جمعی از مقامات لشگری و کشوری برگزار خواهد شد.
به گزارش خط شکنان اسماعیل کوثری در خصوص برگزاری دومین یادواره جانبازان شهید سراسر کشور، گفت: سال ها پیش دلاورمردانی با ایثار و از خودگذشتگی جان خود را در طبق اخلاص قرار داده و از خاک کشور خود دفاع کردند و در نهایت بسیاری از آن ها به درجه شهادت و یا جانبازی رسیدند.
رئیس ستاد برگزاری دومین یادواره جانبازان شهید سراسر کشور، ادامه داد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند «زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست»، بر همین اساس پس از دیدار جمعی از جانبازان قطع نخاعی با امام خامنه ای و شهادت چندتن از آنان، تصمیم به برگزاری یادواره ای با عنوان جانبازان شهید گرفتیم.
وی با بیان اینکه در برگزاری یادواره های شهدا نقش جانبازان که شهدای زنده دفاع مقدس بودند کمتر دیده می شد، تصریح کرد: ما در برگزاری این یادواره تلاش می کنیم تا یاد و خاطره جانبازانی که پس از پذیرش قطعنامه 598 به فیض شهادت رسیدند را زنده کنیم.
کوثری از برگزاری دومین یادواره جانبازان شهید در 20 اردیبهشت ماه(فردا) خبر داد و گفت: حداقل 350 شهید برای دومین یادواره جانبازان شهید در نظر گرفته شده اند که امکان افزایش این تعداد وجود دارد. این یادواره در حسینیه فاطمه الزهرا(س) تهران با حضور خانواده های شهدا و جمعی از مقامات لشگری و کشوری برگزار خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به لزوم انعکاس فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان، اظهار داشت: ما وظیفه داریم تا به مردم نشان دهیم که راه شهدای والامقام این انقلاب ادامه دارد.


















از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ( حفظ الله ) در دیدار اعضاي ستاد کنگره بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان که در تاریخ 94/2/14 برگزار شده بود، صبح روز پنجشنبه در این کنگره در سالن غدیر شهر سمنان منتشر شد.
( کشور امروز خوشبختانه درگیر جنگ نظامى نیست امّا درگیر جنگ سیاسى است، درگیر جنگ اقتصادى است، درگیر جنگ امنیّتى است و بالاتر از همه درگیر جنگ فرهنگى است؛ )
...
و جنگ فرهنگی یک روش هم سلب آزادی و نارضایتی عمومی است .که از جنگ تیر و تفنگ هم بدتر است ؟!
سلام و درود به حضرت امام خامنه ای عزیز
( حفظ الله ) که سخنان بسیار درست و نیکو امر فرموده اند .
مثلاً یکی از کارهای فرهنگی که باید انجام شود .:
درود به حضرت امام خامنه ای عزیز ( حفظ الله )
که درک بسیار بالایی دارند ؟!
و رزمندگان جبهه و جنگ همه بدون حقوق و بدون معیشت ؛ اسیر فقر و نداری .5 % .
مگر اینکه بیایی : یا مهدی ادرکنی .
...