06 خرداد 1405 / ۱۰ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 46623
شنبه 29 خرداد 1395 , 10:37
شنبه 29 خرداد 1395 , 10:37


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


آینده خاورمیان دردست سپاه ایران
ری تکیه: نیروهای سپاه ایران، آینده خاورمیانه را رقم میزنند

محقق آمریکایی و مقام سابق وزارت خارجه این کشور مدعی شده نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در حال شکل دادن به آینده خاورمیانه هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، ری تکیه، محقق روابط ایران و آمریکا و مقام سابق وزارت خارجه این کشور روز جمعه در یادداشتی نوشته نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال شکل دادن به آینده خاورمیانه هستند.
وی پس از ذکر تاریخچهای از شکلگیری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشته که حمله شتابزده صدام حسین، دیکتاتور سابق عراق به ایران در سال 1980 موجب بالا رفتن قدرت و حیثیت این نیروهای نظامی شد.
«تکیه» سپس به شکلگیری نیروی قدس اشاره کرده و نوشته که این شاخه از سپاه مأموریت فعالیتهای نظامی برونمرزی را به عهده دارد.
این محقق خاطرنشان کرده که نیروهای سپاه قدس در تأکید بر اینکه آمریکا به قدرتی هدر رفته در خاورمیانه تبدیل شده، پیشگام بودهاند.

















