شناسه خبر : 76678
چهارشنبه 08 مرداد 1399 , 09:03
اشتراک گذاری در :

نیکلا سارکوزی، نخست وزیر سابق فرانسه:

ترامپ نشانه وخامت حال غرب است نه علت آن

رئیس‌جمهور اسبق فرانسه تأکید کرد محور جهان در حال عبور از غرب به شرق (آسیا) است.
نیکولای سارکوزی که به مناسبت چاپ کتاب خود با عنوان «دوران طوفان‌ها» به برنامه «ساعت 20» در شبکه یک تلویزیون فرانسه دعوت شده بود، درباره وضع کنونی فرانسه در جهان گفت: این پرسش، پیچیده است؛ چرا که من نمی‌توانم فرانسه را از اوضاع اروپا و حتی اوضاع غرب خارج کنم. من به تمدن غربی و ارزش‌ها فکر می‌کنم.
وی گفت: فکر می‌کنم که محوریت جهان در حال عبور از غرب دیروز به شرق امروز یعنی آسیا است.
سارکوزی افزود: «ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما در حال حاضر به هیچ وجه مسلط نیستیم. باید اذعان کنم جهان اکنون با بحران روبرو است. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که عجیب و باورنکردنی بود، علت تنزل شرایط و وخیم شدن شرایط نیست بلکه نشانه آن است.»

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi