شناسه خبر : 80776
سه شنبه 21 بهمن 1399 , 19:05
اشتراک گذاری در :

ائتلاف سعودی-آمریکایی با بستن فرودگاه صنعا ۸۰ هزار بیمار را به کام مرگ کشاند

به گفته مدیر فرودگاه بین‌المللی صنعا، ائتلاف سعودی-آمریکایی با بستن این فرودگاه موجب مرگ بیش از 80 هزار بیمار یمنی شده است که نیاز به درمان در خارج از کشور داشتند.

«خالد الشریف»، مدیرکل اداره فرودگاه بین‌المللی صنعا، پایتخت یمن، گفت که بسته شدن فرودگاه صنعاء توسط ائتلاف سعودی طی چهار سال و نیم گذشته منجر به مرگ بالغ بر ۸۰ هزار بیمار یمنی شده است که نیاز به درمان در خارج از کشور داشتند.
الشریف گفت که بسته شدن فرودگاه منجر به وارد آمدن خسارات سنگینی در ابعاد انسانی و بهداشتی و در همه ابعاد زندگی غیرنظامیان یمنی شده است. به گزارش فارس، وی با اشاره به رنج مداوم یمنی‌ها از تعطیلی چهار سال و نیمه فرودگاه صنعاء گفت: «هزاران نفر بر اثر جنایت تعطیلی فرودگاه صنعاء درگذشتند و با بی‌تفاوتی جامعه بین‌المللی نسبت به این قضیه اوضاع فاجعه بارتر از قبل می‌شود».
مدیر فرودگاه صنعا همچنین گفت که با توجه به ادامه جنگ و وخامت اوضاع بهداشت و سلامت که ناشی از محاصره همه‌جانبه یمن توسط ائتلاف سعودی است، بیش از ۴۵۰ هزار بیمار دیگر برای درمان نیاز به انتقال به خارج از کشور دارند. او خسارات مستقیم از حملات نیروهای ائتلاف سعودی به فرودگاه بین‌المللی صنعاء را بالغ بر ۱۵۰ میلیون دلار اعلام کرد.
اینستاگرام
پارلمان اروپا صلاحیت سخن گفتن از حقوق بشر را ندارد/ چون اروپا درمساله حقوق بشر مجرم است، نه مدعی اروپایی ها مانند آمریکایی ها حق ندارند درباره حقوق بشر حرف بزنند. غربی ها با فروش انواع تسلیحات نظامی به ائتلاف متجاوز سعودی درفاجعه یمن شریک هستند. آمریکا و اروپا صلاحیت در باره حقوق بشر را ندارند.
پوستر/حمله ناو آمریکا به هواپیمای ایران
عباس گودرزی با انتشار پوستری در سالروز حمله ناو نظامی آمریکا به هواپیمای مسافری ایران این‌طور نوشت:
در 12 تیرماه 1367، یک فروند هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، در پرواز معمولی برنامه‏‌ریزی شده 655، از بندرعباس به مقصد دبی در حالی که هنوز سقف پرواز مورد نظر را به دست نیاورده بود بر فراز آب‏‌های سرزمینی ایران و در آب‏‌های اطراف جزیره هنگام، در حمله ای تروریستی به وسیله شلیک دو موشک از ناو آمریکایی وینسنس مورد اصابت قرار گرفت و منفجر شد و تمامی 290 نفر مسافر و خدمه آن به شهادت رسیدند. 118 نفر از این مسافران بی‏‌گناه، زن و کودک بودند.
با سلام و سپاس از جناب بابایی
گرانقدر مطالبی که در قالب کامنت فرستادید بیش ازحد طولانی بودند و امکان انتشار نیست. اگر میخواهید لینک خبر را ارسال بفرمایید که از مطلب استفاده کنیم

آمریکا جنایتکار شماره یک از سال 1945 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر بزرگترین دشمن محرومان و مستضعفان جهان است
توافق آمریکا-طالبان هیچ تضمینی برای ثبات افغانستان ندارد
آمریکا و طالبان از سال 2001 تاکنون یک هدف را دنبال می کنند.
آمریکا و القاعده از سال 2001 تاکنون یک هدف را دنبال می کنند.
آمریکا و داعش از سال 2011 تاکنون یک هدف را دنبال می کنند.
دشمنی آمریکا از سال 1357 تاکنون با انقلاب اسلامی بوده است/ مذاکره با آمریکا غلط و اشتباه بود
دشمنی آمریکا با دین و انقلاب مردم ایران است و نه صلح آمیز هسته ای و موشک



آمریکا جنایتکار شماره یک از سال 2011 تاکنون جز جابجایی داعش در منطقه کار دیگری نمی‌کند


1 - جنایات تکان دهنده اشغالگران آمریکایی در افغانستان از سال 2001 تاکنون برای جامعه جهانی شرم آور است.
2 - جنایات تکان دهنده اشغالگران آمریکایی در عراق و لیبی از سال 2003 تاکنون برای جامعه جهانی شرم آور است.
3 - جنایات تکان دهنده اشغالگران آمریکایی در سوریه از سال 2011 تاکنون برای جامعه جهانی شرم آور است.
4 - جنایات تکان دهنده اشغالگران ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا در سوریه وعراق از سال 2014 تاکنون برای جامعه جهانی شرم آور است.
5 - جنایات تکان دهنده اشغالگران آمریکایی در یمن از سال 2015 تاکنون برای جامعه جهانی شرم آور است.








عربستان سعودی جنایتکار شماره یک همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر از تروریسم، القاعده ، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی در سوریه، لبنان، عراق، لیبی، یمن و منطقه خاورمیانه و جهان به سرکردگی آمریکا جنایتکار شماره یک و در سایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک حمایت می کند!


100 سال دیگر هم مشکل ایران با آمریکا و متحدانش از طریق مذاکره، توافق هسته ای و برجام حل نخواهد شد و حل نمی شود.
آمریکا و متحدانش به دنبال دخالت و مداخله در امور ایران هستند و نه به دنبال اجرای توافق هسته ای و برجام
در مذاکره و برجام فقط روحانی، ظریف و عراقچی مقصر هستند.

کشورهای اروپایی جنایتکار شماره یک از سال 2015 تاکنون طرف برجام به هیچ‌کدام از تعهدات خود عمل نکرده‌اند. با این حال اظهار داشته‌اند در مذاکرات جدید برجام عربستان جنایتکار شماره یک هم باید باشد! اگر دولتمردان ما به این گستاخی‌ها جواب محکم ندهند چه بسا خواستار وارد شدن اسرائیل به برجام هم بشوند.

اعتراف آمریکا: به حمایت از عربستان ادامه می‌دهیم
آمریکا جنایتکار شماره یک از سال 2015 تاکنون شریک جرم جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی ائتلاف متجاوز سعودی در جنگ یمن بوده است.
مذاکره با آمریکا از ابتدا غلط و اشتباه بود چون به خاطر که آمریکا از سال 1332 تاکنون ثابت کرد که قابل اعتماد نیست و نبوده است و هم با ملت ایران دشمن بوده است.
آمریکا جنایتکار شماره یک از سال 1332 تاکنون به همراه انگلیس جنایتکار شماره یک ثابت کرده است که قابل اعتماد نیست و نبوده است
ایران باید از شکست مذاکره، توافق هسته ای و برجام درس بگیرد.
عراق می تواند علیه آمریکا در سازمان ملل شکایت قضایی کند ولی متاسفانه ئتاکنون نکرده است و نمی کند چرا؟ حضور نظامی آمریکا در عراق از سال 2003 تاکنون غیر قانونی است و هم نقض قوانین بین المللی بوده است.

اتهام‌زنی آمریکا به ایران این بار در مورد یمن/ و این در حالی است که عربستان سعودی از سال 2015 تاکنون ههمراه با چند کشور دیگر غیر نظامیان یمنی را با بمب های ساخت آمریکا و کشورهای اروپایی و اسرائیل می کشد و همچنان نیز ادامه می کند.
عربستان سعودی و امارات از سال 2015 تاکنون در یمن جنایت می کنند و آدم می کشند، آمریکا جنایتکار شماره یک دنبال محکوم کردن ایران در یمن و منطقه است شرم آور است.
داعش از سال 2011 تاکنون با هدایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان، امارات و اسرائیل دست به اقدامات تروریستی می زند
داعش منتسب به آمریکا و عربستان سعودی است و با مدیریت، هدایت و پشتیبانی این چند کشور دست به اقدامات تروریستی می‌زند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات القاعده را وارد سوریه کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات القاعده را وارد عراق کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات القاعده را وارد لیبی کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات القاعده را وارد یمن کردند.

آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات داعش را وارد سوریه کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات داعش را وارد عراق کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات داعش را وارد لیبی کردند.
آمریکا، اسرائیل، عربستان و امارات داعش را وارد یمن کردند.

۱۳۹۹/۱۱/۲۳ ۲۲:۵۰
عربستان سعودی جنایتکار شماره دیک و امارات جنایتکار شماره یک همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر در سایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک از سال 2015 تاکنون در یمن جنایت می کنند و آدم می کشند، آمریکا جنایتکار شماره یک دنبال محکوم کردن ایران در یمن و منطقه است شرم آور است، روحانی و ظریف و... هم سکوت می کنند.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi