شناسه خبر : 83894
سه شنبه 15 تير 1400 , 10:43
اشتراک گذاری در :

خبرهایی از ورزش و اردوی ایثارگران

مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برنامه‌های ورزشی و اردویی ویژه جامعه ایثارگری در تمامی استان‌ها پیش بینی شده است که با هدف ارتقای سطح نشاط و شادابی انجام می‌شود.
 
 اجرای برنامه‌های ورزشی و اردویی جانبازان با هدف ارتقای سطح نشاط و شادابی
 سیدمستجاد حسینی با بیان اینکه برنامه‌های ورزشی و اردویی ویژه جامعه ایثارگری در تمامی استان‌ها پیش‌بینی شده است که با هدف ارتقای سطح نشاط و شادابی انجام می‌شود، گفت: در زمینه ورزش، بستر حداقل تمرینات ورزشی که بدن را سالم نگه می‌دارد، برای ایثارگران فراهم کرده‌ایم و به دنبال تقویت این عرصه هستیم.
مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: موضوع دوم، مسابقات ورزشی است که بین جامعه ایثارگری به صورت مجزا برای بانوان و آقایان برگزار می‌شود و بنیاد از ایثارگرانی که مقام و مدال در مسابقات ورزشی در سطح ملی و بین مللی کسب کرده‌اند، حمایت می‌کند.
وی به برنامه‌های تفریحی اشاره و خاطرنشان کرد: در بخش اردویی، بنیاد ماموریت‌های مختلفی دارد که گردشگری مذهبی محور تمامی برنامه‌ها است، مشهد کانون و مقصد اردوی تفریحی ایثارگران است که در این رابطه اردوهای آموزشی، درمانی، سیاحتی و اردوهای یک روزه برای ایثارگران برگزار می‌شود. ارتقای سطح نشاط و شادابی ایثارگران یکی از برنامه‌های مهم اداره ورزشی و اردویی است.
حسینی افزود: طی بررسی مشخص شد، نشاط جامعه ایثارگری از حد میانگین پایین‌تر است که این عامل سبب شد، برنامه‌های بنیاد به صورت ویژه تغییر کند و اقدامات جدی در ارتقای شادابی ایثارگران صورت بگیرد، از سوی دیگر پس از تغییرات اساسی در برنامه‌های اردویی و ورزشی، طی اعلام ستاد ملی ساماندهی جوانان کشور که بنیاد نیز عضو این ستاد به شمار می‌رود، بنیاد شهید و امور ایثارگران رتبه سوم توجه به موضوع جوانان را کسب کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اساتید خوب ورزشی را در سطح کشور شناسایی کردیم تا برنامه‌های متنوع و مفرح در آینده برای ایثارگران انجام شود. برای پیشگیری از طلاق و آسیب‌های اجتماعی، طرح آموزش زوجین جوان را در دستور کار قرار دادیم تا از کارگاه‌های آموزشی مدیریت خانواده، فرزندآوری، مهارت زناشویی و ....بهره‌مند شوند.
جامعه ایثارگری استان خراسان رضوی در سال 1399 از برنامه‌های ورزشی، اردویی مختلفی شامل 6067 نفر از جامعه ایثارگری در بخش تمرینات و آموزش‌های ورزشی، 689 نفر در بخش مسابقات و اردوهای ورزشی، 3176 نفر از اردوها و سفرهای زیارتی، سیاحتی و 9153 نفر در بخش فعالیت‌های ورزش همگانی استفاده کردند.
منبع: ایثار
اینستاگرام
خدا رو شکر
بی پولی ، بی دارویی ، بی خانمانی ، بی احترامی ، بی اعتنایی ، که مشکل همه جانبازان بود با این طرح های ورزشی و اردویی حل شد
واقعاعلی آقاعجب فرمودید،مشکل مابی پولی است مشکل مابی سرپاهی هست که ۳۴سال ازمجرحیتم میگذرداماخونه ندارم مشکل بی اعتنایی وبی احترامی مسولین است درسن ۶۴سالگی چه ورزشی نه قدرت ایستادن داریم ونه قدرت راه رفتن کسی جویای حال مانیست که چکارمیکنیم مرده ایم یا زنده،بنیادشهیدفقط دکوری بیش نیست و چندین هزارنفررا انجاالکی نشتندویه تابلونصب کردنددرسردرب بنیادشهید و امورایثارگران استان گیلان فرزندان مابیکارن به سن ۳۵ساله و۴۰سال هستندهنوزازدواج نکردندازکدام خدمات انجام نشده بنیادبگیم بیخودوقت خودمان راهدرمیدهیم
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi