13 تير 1404 / ۰۸ محرم ۱۴۴۷
شناسه خبر : 85150
سه شنبه 16 شهريور 1400 , 08:31
سه شنبه 16 شهريور 1400 , 08:31


وعده صادق۳؛ ضربه بر موجودیت رژیم صهیونیستی
ناصر کنعانی
وقتی هیئت، شریعت را دور میزند
علیرضا رجائی
حق حاکمیت، امنیت جمعی و مسئولیت فراموششده جامعه جهانی
مجید قاسمکردی
تحلیلی بر گفتار و رفتار ترامپ
ابراهیم شعبانلو
حقیقت را فدای هیجان نکنیم
علیرضا رجایی
رستم است و همین یک دست اسلحه!
محمدحسین آزادی
دفاعی که مقدس شد
رضا علامهزاده
پاسخ اَبرههها سجیل است
خدیجه مهدوی
معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ
محمد ایمانی
ایستادگیِ ملت در کنار دولت و نیروهای مسلحِ
امانالله دهقان فرد


همایش ورزشی جانبازان بصیر برگزار می شود
مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری نخستین نشست هماهنگی درخصوص برگزاری همایش پیادهروی و ویلچررانی و دوچرخه سواری جانبازان بصیر، ویژه گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد حماسه دفاع مقدس خبر داد.
سیدمستجاد حسینی، مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: نخستین نشست هماهنگی درخصوص برگزاری همایش پیادهروی و ویلچررانی و دوچرخه سواری جانبازان بصیر، ویژه گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد حماسه دفاع مقدس با حضور مدیران کل معاونت فرهنگی و آموزشی، مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و شهرستانهای استان تهران و نمایندگان تشکلهای ایثارگری برگزار شد.
مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد اضافه کرد: این همایش قرار است در تاریخ اول مهرماه سال جاری و در دومین روز از هفته دفاع مقدس با حضور ایثارگران استان تهران و شهرستانهای تابعه در مسیر آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تا مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) با مشارکت نهادهای انقلابی برگزار شود.
منبع: ایثار


خاطرهای از عزاداری ماه محرم جانبازان در آسایشگاه
رمضانعلی کاوسی
محمدمهدی ایرانمنش سرباز کوچک حاج قاسم
راوی خواهران شهید
دلی بزرگ و ارادهای استوار در راه وطن
سید محمد مشکوهًْالممالک
زندگی جاریست!
جعفری از اهواز
به دنبال قمقمه
مریم عرفانیان
خاطرهای مدرسهای از روز رحلت امام خمینی
محمدرضا معانی

