07 خرداد 1405 / ۱۱ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 85150
سه شنبه 16 شهريور 1400 , 08:31
سه شنبه 16 شهريور 1400 , 08:31


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


همایش ورزشی جانبازان بصیر برگزار می شود
مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری نخستین نشست هماهنگی درخصوص برگزاری همایش پیادهروی و ویلچررانی و دوچرخه سواری جانبازان بصیر، ویژه گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد حماسه دفاع مقدس خبر داد.
سیدمستجاد حسینی، مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: نخستین نشست هماهنگی درخصوص برگزاری همایش پیادهروی و ویلچررانی و دوچرخه سواری جانبازان بصیر، ویژه گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد حماسه دفاع مقدس با حضور مدیران کل معاونت فرهنگی و آموزشی، مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و شهرستانهای استان تهران و نمایندگان تشکلهای ایثارگری برگزار شد.
مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد اضافه کرد: این همایش قرار است در تاریخ اول مهرماه سال جاری و در دومین روز از هفته دفاع مقدس با حضور ایثارگران استان تهران و شهرستانهای تابعه در مسیر آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تا مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) با مشارکت نهادهای انقلابی برگزار شود.
منبع: ایثار


















