شناسه خبر : 85315
سه شنبه 30 شهريور 1400 , 13:00
اشتراک گذاری در :

دیدگاه ها، رویکردها و راهبردهای رئیس جدید بنیادشهید

متاسفانه بنیاد به یک نهاد خدماتی تبدیل شده؛ در صورتی که باید یک نهاد حقوقی و پشتیبان ایثارگران برای احقاق حقوق آن ها باشد. بنیاد باید به یک سازمان معاضدت حقوقی تبدیل شود و از اموال و دارایی ایثارگران...

فاش نیوز - دکتر سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در نشست علنی روز یکشنبه، 21 شهریورماه مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی تقاضای استعفایش از نمایندگی مشهد و کلات و پذیرفتن ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران، سخنانی را ایراد کرد که می تواند بیانگر بخش اصلی نگرش ها، راهبردها و برنامه های کلی تحولی وی در این بنیاد باشد.

ما بخش هایی که مستقیما مربوط به موضوع ایثارگران و نقطه نظرات رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران بود را انتخاب کرده و به عنوان دیدگاه وی درباره بنیاد، ایثارگران، فرهنگ ایثار و شهادت و رئوس کلی برنامه هایش می باشد، در معرض نظر کاربران عزیز ایثارگر قرار می دهیم:

فلسفه انتظار منتظر جانبازی و ایثار در مسیر حقانیت اسلام است. انسان منتظر و جامعه ای که می خواهد جامعه انتظار باشد روح حاکم بر او باید روح ایثار و شهادت باشد.

اساسی ترین رکنی که انقلاب اسلامی را منطقةالفراغش با سایر تمدن ها، کشورها و ایدئولوژی ها کرده شاید در همین نقطه و منطقه ایثار، فداکاری، کمال طلبی و آخرت گرایی باشد تا انقلاب اسلامی آن را احیا کرد.

ما با دولت در تضاد و تناقض نیستیم. تعداد زیادی از همکاران از رئیس جمهور محترم حمایت کردند لذا مجلس باید تمام تلاش خود را انجام دهد که این دولت با موفقیت‌های فراوان روبرو شود. این موضوع بود که موجب شد من به پذیرش مسئولیت بنیاد شهید و امور ایثارگری لبیک بگویم.

رئیس جمهور در پشت تریبون اعلام کردند که برخی از مسئولیت‌ها اولویت من نیست؛ که البته من پیش از این عرض کرده بودم که نسبت به مسئولیت در آن حوزه‌ها تمایلی ندارم، من به رئیس جمهور عرض کردم که در خدمت شما هستم اما موضوع باید متعین در بنده باشد؛ چرا که من نماینده مجلس هستم. بنابراین باید موضوع با آقای قالیباف به نمایندگی از مجلس مطرح شود؛ که تمامی این مسیر اتفاق افتاد اما وقتی صحبت از بنیاد شهید و امور ایثاگران شد، بنده بلافاصله و بدون هیچ دغدغه‌ای پذیرفتم که در خدمت باشم. چرا که خدمت به شهدا محل سوال، اشکال و اما و اگر ندارد.

امام فرمودند چون خدمت به شهدا افضل است، بنیاد شهید نیز افضل نهادها است، حضرت‌ آقا نیز در جایی فرمودند حیات انقلاب اسلامی وابسته به این بنیاد است.

انسان هر مسئولیتی که برعهده دارد، باید برای خدمت به این سازمان که تمدن‌ساز، گفتمانی و فرهنگی بوده اما در حال حاضر تنها به سازمانی خدماتی تبدیل شده و از چشم جامعه افتاده بر زمین بگذارد... هیچ مقامی بالاتر از خدمت به شهدا نیست.

بنیاد شهید، سازمانی بزرگ بوده و از نظر بودجه مصوب، این سازمان چهارمین یا پنجمین دستگاه اعتباری کشور است که در حال حاضر متأسفانه با بی‌انضباطی اقتصادی روبرو است و حوزه‌های مختلف آن نیاز به انضباط‌بخشی دارد.

شخصیت ولایتمداری مانند حجت الاسلام رئیسی حتما این موضوع را مورد نظر قرار دادند و در رابطه با این مسئله استعلام گرفتند. رهبر معظم انقلاب نیز فرموده اند دولت اگر در جایی نیاز به نیرو دارد بدون دغدغه به آن مراجعه کند و حتی نام برخی از اشخاص را هم برده اند.

براساس ماده 12 اساسنامه بنیاد شهید، به روشنی مشخص است که در مورد این سازمان رئیس جمهور فرد مورد نظر خود را پیشنهاد می دهد و پس از اینکه به تائید مقام معظم رهبری برسد ادامه این فرآیند انجام می شود. لذا اطمینان داشته باشید که این مسیر طی شده و سپس مکاتبات با مجلس انجام گرفته است.

بنیاد شهید نیاز به پالایش قوانین در حوزه ایثارگری دارد و حتما مجلس باید در این زمینه کمک کند... 12 میلیون نفر جامعه هدف ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند که بخشی از آن، حدود 3 میلیون نفر خدمات دریافت می کنند و بخشی دیگر فراموش شده اند؛ که شامل رزمندگان، جانبازان کمتر از 25 درصد و ... هستند.

سازمان رزمندگان که قرار است تأسیس شود می تواند تعداد اندکی از جامعه هدف را مورد پوشش قرار دهد. ما باید در تدوین قانون برنامه هفتم توسعه به این بخش توجه جدی داشته باشیم. خوشبختانه 179 نفر از نمایندگان در بنیاد شهید دارای پرونده هستند و 110 نفر دیگر با واسطه با بنیاد در ارتباط هستند. بنابراین به طور 100 درصد، جامعه پیش روی ما را ایثارگران تشکیل داده اند.

یکی از مهم ترین دغدغه نمایندگان در حوزه های انتخابیه نیز مسائل پیرامون حوزه ایثار و شهادت است، نمایندگان هرگاه که به حوزه های انتخابیه خود مراجعه می کنند با مراجعات فراوان خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان روبه رو می شوند. متاسفانه پس از 40 سال، به جای اینکه این افراد تاج افتخار ما باشند از مسائل حداقلی صحبت می کنند.

رویکرد سازمان را باید تغییر دهیم. متاسفانه بنیاد به یک نهاد خدماتی تبدیل شده؛ در صورتی که باید یک نهاد حقوقی و پشتیبان ایثارگران برای احقاق حقوق آن ها باشد. بنیاد باید به یک سازمان معاضدت حقوقی تبدیل شود و از اموال و دارایی ایثارگران صیانت کند. همچنین باید طرح و لایحه تهیه کند و به مجلس بیاورد تا هرجا ایثارگری دچار مشکل می شود، یک نفر از طرف بنیاد بتواند حقوق ایثارگر را بستاند. نه آنکه فرد رها شود و بنیاد هم جواب سربالا بدهد.

بنیاد شهید باید به یک سازمان راهبردی تبدیل شود... بنیاد باید سازمان مرجع باشد و برای خانواده شهدا و ایثارگران منزلت ایجاد کند. شجره ایثار باید درست شود تا هرکس که فرزند و از نسل شهید است جامعه به آن افتخار کند. البته اینها فرموده امام خمینی (ره) است که متاسفانه به فراموشی سپرده شده است.

شناسنامه رسمی برای تمامی جامعه هدف، طبق توانمندی ها و نیازمندی ها باید تهیه شود. مدیریت مبتنی بر مشارکت خانواده ایثار و شهادت باید شکل بگیرد. همچنین با انحصار، برخورد و موضوع، عدالت پایه باید باشد. رشد خانواده ایثار و شهادت باید در دستور قرار گیرد و به پیشنهاد یکی از نمایندگان، «شهد شهادت» را باید پیگیری کنیم؛ یعنی نوه شهدا را تربیت کنیم؛ همانگونه که امام (ره) در تاسیس مدارس شاهد به آن اشاره کردند. از سوی دیگر، موضوع پاسخگویی باید در اولویت قرار گیرد.

همه ما مدیون شهدا هستیم. امام خمینی فرمودند: «ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد.» ما استقلالی که در کشور به دست آوردیم، به خاطر ایثار و شهادت است و اگر نتوانیم از آن حراست کنیم و نسل های بعد حاضر به ایثارگری نباشند، مورد تهدید قرار می گیریم. پرچمدار این شرایط باید بنیاد باشد.

شورای عالی ترویج ایثار و شهادت که رئیس آن رئیس جمهور است، سال هاست که تشکیل جلسه نداده و باید آن را پیگیری کنیم. لذا هیچ افتخاری بالاتر از پرچمداری ایثار و شهادت نیست...

اینستاگرام
آقای قاضی زاده هاشمی باسلام و عرض ادب خدمت شما بله وقتی نسل پیش رو و بعد ازبی مهری های مسئولین به جامعه ایثاروشهادت رو به چشم خویش ببینند یقینادرجامعه ایثاروشهادت کم رنگ وبی رنگ می شود باید .خدمت به خانواده ی شهدا جانبازان و ایثار گران رو در سرلوحه ی کار مسئولین کشورقراردادتا در جامعه روح ایثار و ازخودگذشتگی در جوانان بیدار بشه تاجوانان بدانند اگردرراه اعتلای وطن یک قدم برداشت جامعه ومسئولین کشور برای او یک قدم بیشتر بر می دارن نه اینکه اورا در درماندگی وبلاگ تکلیفی رها میکنند ما جانبازان و ایثارگران بمدت ۴۰ سال در بلاتکلیفی و درماندگی بسر می بریم بخصوص جانبازان زیر ۲۵ در٪بنده شمارو اول به خدا دوم به وجدان تان وا گذار میکنم آیا با ماهی ۲۲۵۰ هزارتومان با این تورم با نداشتن سرپناه وبی مسئولیتی بیمه دی نصبت به پرداخت سهم بیمه ای مابخدا درقبال زن رو فرزندان مان خجالت زده ایم بخدا هرروز ازخدا تقاضای مرگ می کنیم واکس نزدم تا زودتر خلاص بشم ولی انگار خدا هم با ما سر شوخی دارد بخدا درمانده ام دراین زندگی رقت انگیز وبی حاصل آقای قاضی زا ه هاشمی اگر قراراست کاری برای این جانبازان زیر ۲۵٪ درصدبکنیددرهمین بدو ورود تون به بنیاد شهید بکنید که فردا دیر است .درپایان شما رو به خدا وند منان می سپارم امید و ارم در اهداف پیش رو ثابت قدم و استوار باشید.
باسلام وخیرمقدم خدمت جناب اقای دکترقاضی زاده هاشمی.
اگرواقعانیت ایشان خدمت به جامعه ایثارگران وخانواده های شهداوجانبازان وازادگان میباشدوصدالبته که هست ماجانبازان وخلنواده بزرگ ایثارگران ازطرخهاولوایح خدمت گذاری ایشان وتیم همکارانشان حمایت خواهیم کرد.
امااگرمثل مسعولین قبلی فقط درحدحرف وجیب پرکردن است بهتراست به ایشان بفرماییدکه همیشه ودرهمه حال خداراشاهدوناظروخون شهداوفداکاریهای خانواده بزرگ ایثارگران رادرنظرگرفته وبااعمال ورفتاروکردارخودرامدیون خون پاک شهداوخانواده های ایثارگران نسازندواگرنمیتوانندگره ای ازاین خانواده بزرگ ایثارگران بگشایندوهرباربادادن وعده های پوچ وپوشالی ودروغین به انهاموردغضب وخشم خداوانهانگردندوبارفتن ازاین حوزه ریاست بنیادشهیدماجامعه بزرگ ایثرگراباهم وغم خودتنهاگذاشته وبه اینده ای که هرگزنخواهیم دیدامیدوارنکنید.
چون ازبدوانقلاب تا به حال هرمسعولی که نیازمندبه رای اوردن درمنصب ریاست جمهوری ومجلس ونماینگی بوده باگرفتن چندعکس یادبودوسلفی دروغین باماجانبازان وایثارگران فقط به فکرپرکردن جیب های خودواطرافیان خودبودندوبس ونه تنهاازاین اشخاص سودی به خانواده بزرگ ایثاروایثارگرنرسیده بلکه دراذعان عمومی چنین وانمودشده که خانوادهای شهداءوجانبازان وازادگان تطمیع شده وازنظرمالی مشکلی نداشته وندارندونخواهندداشت.
امیدواریم جناب اقای دکترقاضی زاده هاشمی به انچه فرموده اندجامه عمل پوشانده وعکس رفتاروکردارمسعولین قبلی راثابت کنند.
یاعلی مددی
اردتمند.جانباز۳۰درصداعصاب وروان استان قم حاج حسن ابماسیفرد.
پدر من 3سال از یک روستای دور افتاده زنجان در جبهه های جنوب مهمات چی بوده ویک بار هم شمییای شده حلا که سالها گذشته عصای داخلی بدنش دچار مشکل شدید شدن دکتر داخلی هم تاید کرده که بر اثر شمییای بوده گوش چشمهایش هم بر اثر موج های انفجار کن بینا وکم‌شنوا شده چون بجز یه کارت خون مدرکی نداریم اگر مانده این
این مردم به اندازه کافی شهید و جانباز نداده اند(با چند میلیون نفر بازمانده که از دسترسی به بدیهی ترین حقوق اساسی خود محرومند) که فاش نیوز از تشکیل نشدن شورای عالی ترویج ایثار و شهادت گله می کند!!!؟؟؟
برنامه های بسیارجامع وکاملی فرمودندجناب قاضی زاده البته بایدمنتظربودکه باتوجه باینکه جامعه هدف درشرایط بدسنی قرارگرفته اندوهمه روزه شاهدعروج تعدادی ازاین جامعه مقدس هستیم این راهکارهاتاجه حدوچ وقت عملی خواهندشداین مهم است والا هرعزیزی که پایش رابرمحیط بنیادطالقانی دربحث ریاست عالی بنیادگذاشته تقریبامسایلی مشابه راتشریح نموده که بعدازچهل سال نتیجه کاراین شده که جان بازمملکت درچهل درجه گرمای تیرماه بابیل وکلنگ وفرغون عملگی میکندجهت امرارمعاشش.ومشکلاتی که قبلا درهمیت سایت وزین ومحترم بارهابه آنهاپرداخته واشاره کرده ام لذابایدمنتظربودکه روح ایثاروشهادت تاچه حدی درجناب قاضی زاده هاشمی متبلوراست
مگر آقای دکتر قاضی زاده یک کاری انجام دهد برای رزمندگان
سلام، بنده هفته دفاع مقدس را به همه مردم ایران بویژه ایثارگران تبریک میگویم ، از سال ۵۷ تا امروز سران قوا اینجور جور نبودند این برکت دو نیمه شعبان امسال است بامیدخدا، جانباز دوران دفاع مقدس به موجب بند ب ماده ۲ قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان مبنای درصدش ، آسیب دیدگی جسمی یا روانی است ، بنده ۵ درصد جانبازی دارم لکن آسیب دیدگیم را بنیاد بر خلاف قانون روشن و درج در سامانه سجایا نمیکند ، اگر اسم پدر مسئولان علیرغم گواه معتبر روشن باشد و ثبت احوال خلاف قانون درج نکند اولین کسانی که با مسئولانش برخورد میکنند خود مسئولان اند ، چطور است ۲ سال پیگیریم را کسی پاسخگو نیست ؟ یاعلی
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi