05 شهريور 1405 / ۱۳ ربيع الأول ۱۴۴۸
شناسه خبر : 86803
شنبه 29 آبان 1400 , 11:04
شنبه 29 آبان 1400 , 11:04


زیست عفیفانه
سیدمهدی حسینی
وقتی حقیقت هم باید از فیلتر اینترنشنال عبور کند!
محمدرضا الهی
مهمترین دستاورد آقای شهید ایران
مهدی فضائلی
حق من زندگی دیگران نیست!
داود گودرزی
از دغدغه اعزام به تهران تا پیدا کردن دارو...
علیرضا ضابطی سیستان
بِسِنت خالی بست مستندات چه میگویند؟
محمد ایمانی
قالیبافی که ما میشناسیم
حسین شریعتمداری
مجروح جنگ را نباید در صف اثبات جانبازی تنها گذاشت
غلامرضا یاوندعباسی

ننگ بر دنیای شما که شهادت را خوار میشمارید!
غلامرضا صادقیان
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمد مرادی
فدای غیرت عباسی عراقیها
احمد بابایی

روایت عشق از قاب مهران؛ جادهای که به کربلا میرسد
حمیدرضا محمد مرادی
شناسایی شهیدگمنام شهرستان درجزین همدان
مسئول کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در استان همدان گفت: هویت شهید «ابراهیم پیکار» از شهدای شهر بوشهر که به عنوان شهید گمنام در استان همدان به خاک سپرده شده بود، مشخص شد.
از همدان، «بهرام دوستپرست» مسئول کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در استان همدان اظهار داشت: «ابراهیم پیکار» از شهدای دفاع مقدس به عنوان شهید گمنام در اسفند سال ۱۳۹۳ همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا (س) در گلزار شهدای شهر قروه شهرستان درگزین استان همدان به خاک سپرده شد.وی عنوان کرد: پس از آزمایشات دیانای هویت شهید پیکار مشخص و به خانواده این شهید اعلام شد.
دوستپرست تاکید کرد: ابراهیم پیکار در اول تیر ۱۳۴۷ در کوی سرتل شهر بوشهر به دنیا آمد و در جبهه جنوب با سمت آرپی جی زن حضور یافت و سرانجام ۲۹ فروردین ۱۳۶۷ در منطقه عملیاتی فاو والفجر ۸ به شهادت رسید و پیکر مطهرش مدتها در منطقه برجای ماند و در اسفند ۱۳۹۳ پس از شناسایی در شهر قروه از توابع شهرستان درگزین استان همدان به خاک سپرده شد.
مسئول کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در استان همدان متذکر شد: جزئیات مراسم استقبال از خانواده شهید متعاقبا اعلام خواهد شد.
منبع: دفاع پرس


ما در نوجوانی طعم تلخ اسارت را چشیدیم
احمد یوسف زاده
یادی از جانباز نخاعی شهید مهران ذوالفقاری
مرتضی قنبری وفا
دندان اسرا را با قاشق و انبردست میکشیدم
محمدباقر علیئی
یاد اهلبیت، ما را در سختترین لحظات اسارت زنده نگه میداشت
عبدالمحمد شیخابولی
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
فاطمه ملکی















