شناسه خبر : 89851
چهارشنبه 07 ارديبهشت 1401 , 11:04
اشتراک گذاری در :

۹ میلیون سند در سامانه اسناد ایثارگران یکپارچه می‌شود

سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید با تأکید بر اینکه بنیاد در زمینه جمع‌آوری و حفظ اسناد مکتوب فرهنگی شهدا و ایثارگران اهتمام جدی دارد، گفت: امسال تمام اسناد فرهنگی ایثارگران در قالب سامانه جامع «اسناد افتخار» از طریق بارگذاری بر روی اینترنت در اختیار همگان قرار خواهد گرفت.

 

سامانه اسناد ایثارگران یکپارچه می‌شود/ دسترسی همگانی به ۹ میلیون سند ایثارگران«محمدعلی فقیه» سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید در دیدار با سردار «غلامرضا علاماتی» رئیس سازمان اسناد دفاع مقدس اظهار داشت: اسناد فرهنگی ایثارگران و دفاع مقدس هویت ملی و میراث گران‌بهای تاریخ ایران اسلامی هستند که باید ضمن حفظ، نگهداری و صیانت به بهترین شیوه و ابزار منتشر شوند و در اختیار همگان قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران آمادگی تبادل اطلاعات دیجیتال اسناد فرهنگی ایثارگران را دارد، خاطرنشان کرد: نقش‌آفرینی و مشارکت همه دستگاه‌های کشور در نهضت جمع‌آوری اسناد و نیز تسهیم مخازن اسنادی برای ایجاد سامانه‌ای جامع و یکپارچه در این راستا ضروری است.

فقیه با تأکید بر اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران در زمینه جمع‌آوری و حفظ اسناد مکتوب فرهنگی شهدا و ایثارگران اهتمام جدی دارد، تصریح کرد: امسال تمام اسناد فرهنگی ایثارگران در قالب سامانه جامع اسناد افتخار از طریق بارگذاری بر روی اینترنت در اختیار همگان قرار خواهد گرفت و کاربران دسترسی کامل به ۹ میلیون سند شهدا، جانبازان و آزادگان خواهند داشت و سامانه اسناد ایثارگران با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یکپارچه می‌شود.

در ادامه سردار علاماتی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس نیز ضمن تأکید بر هم‌افزایی تمام دستگاه‌ها جهت یکپارچه‌سازی اسناد مرتبط با دفاع مقدس تصریح کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به دنبال ایجاد سامانه‌ای یکپارچه برای جمع‌آوری و نشر اسناد مرتبط با دفاع مقدس با همکاری تمام دستگاه‌های مرتبط است.
وی برای همکاری مشترک اسنادی با بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام آمادگی کرد و گفت: امسال گام‌های اساسی در زمینه دیجیتالی‌سازی اسناد مرتبط با دفاع مقدس برداشته خواهد شد.

«رحیم نریمانی» مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست اسناد شهدا و ایثارگران را هویت ملی و فرهنگی ایران اسلامی برشمرد و افزود: این هویت برخاسته از بطن مردم و اقتدارآفرین است و تمام مردم بر اساس حقوق دسترسی آزاد به اطلاعات، باید به این اسناد دسترسی آسان و سهل‌الوصول داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۶۶ هزار خدمات اسنادی به افراد حقیقی و حقوقی مراجعه کننده ارائه شده است و بزودی سامانه اسناد افتخار به صورت برخط و آنلاین پشتیبانی شده و تحت وب خدمات اسنادی فرهنگی ایثارگران را به تمام مراجعه‌کنندگان ارائه خواهد کرد.

منبع: دفاع پرس
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi