شناسه خبر : 93160
یکشنبه 27 شهريور 1401 , 12:11
اشتراک گذاری در :

مرحومی که او را عامل بازداشت مهسا امینی معرفی می‌کنند!

برخی کاربران فضای مجازی و حتی برخی کانال‌های تلگرامی معاند تصویری از یک سرهنگ را به عنوان عامل بازداشت مهسا امینی معرفی کردند.

مرحومی که او را عامل بازداشت مهسا امینی معرفی می‌کنند

از شایعه تا واقعیت: در ادامه شایعاتی که پس از فوت مهسا امینی درحال منتشر شدن است، برخی کاربران با انتشار تصویری از سرهنگ عباس حسینی مدعی شدند که وی عامل بازداشت مهسا امینی بوده است.

این عده سرهنگ حسینی را عامل مرگ وی دانستند و از مردم خواستند که به منزل وی در نیاوران یورش ببرند.

این درحالی است که اصلاً صاحب عکس از ماموران نیروی انتظامی نیست و از پرسنل سپاه بوده و درثانی وی اصلا ساکن تهران نیست و در گیلان زندگی می کرده و نکته مهم و قابل تامل آنکه وی چندماه پیش فوت کرده است.

به نقل از فارس

اینستاگرام
متاسفانه بسیاری از این قضاوت ها حاصل از عدم شفافیت دستگاه های متولی دارد.
اگر دستگاه های مربوطه در این موضوع و موارد مشابه با شفافیت کامل اقدام کنند ، راه را برای سوء استفاده کنندگان خواهند بست. این موجود این موضوع اولین بار نبوده و آخرین بار هم نخواهد بود بود ، مانند ماجرای هواپیمای اوکراینی که پس از سه روز آنرا اطلاع رسانی کردند یا فوت زهرا کاظمی دو تابعیتی ایران و کانادا ، اگر مسئولین در این موضوع و موارد مشابه با شفافیت اطلاع رسانی کرده و مقصران آنرا معرفی کنند ، بسیاری از این مسائل برای مردم قابل هضم بوده و از طرفی راه را برای اشخاص معاند نظام اپوزیسیون خارج از کشور ، امثال مسیح علینژاد که امروز مرگ مهسا را ، پیراهن عثمان کرده و تمام نظام را متهم می کند و عده ای ساده باور فکر می کند همان خانم علینژاد مدافع حقوق زنان ایرانی است ، در حالیکه این افراد همیشه به دنبال درز و شکافهای هستند تا ، نظام را متهم بدرفتاری و سوء رفتار با زنان بنمایند.
به نظر می رسد اینجا مسئولان خودمان هم کمی کم کاری کرده و شفاف اطلاع رسانی نکرده‌اند.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi