شناسه خبر : 94060
یکشنبه 24 مهر 1401 , 08:52
اشتراک گذاری در :

برگزاری کنفرانس تشخیص بیماری‌های شایع سالمندی درایثارگران

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی اعلام کرد: جامعۀ ایثار و شهادت در مسیر سالمندی است و به دریافت خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیاز دارد.
 
کنفرانس تشخیص و درمان بیماری‌های شایع سالمندی در جامعۀ ایثارگری برگزار شد

جابر ابوالفتح زاده در کنفرانس علمی منطقه‌ای تشخیص و درمان بیماری‌های شایع سالمندی در جامعۀ ایثارگری در سالن آمفی تئاتر موسسه فرهنگی ورزشی و توانبخشی ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی گشایش یافت، گفت: والدین معظمِ شهیدانِ والامقام و ایثارگرانِ بزرگوار، پا به سن گذاشته‌اند و در این شرایط ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران خود را موظف می‌دانیم برای تأمین نیازمندیِ دورۀ سالمندی برای این عزیزان، برنامۀ دقیقی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برگزاری کنفرانس علمیِ تشخیص و درمان بیماری‌های شایع سالمندی جامعۀ ایثارگری در همین راستا قابل ارزیابی است، افزود: برنامه‌ریزی برای ارائۀ خدمات خاص دوره سالمندیِ جامعۀ ایثارگری با این هدف انجام می‌شود که والدین شهدا و ایثارگران عزیز، دوره سالمندی خود را با اقل‌ترین درد و رنج سپری کنند.
وی افزود: امیدوارم ما به عنوان متولی ایثارگران معظم با همکاری و تعامل بخش‌های دیگر درمانی، برای رسیدگی به امورات درمانی سالمندان جامعۀ ایثارگری گام‌های مؤثری برداریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با قدردانی از تلاش‌های خالصانۀ پزشکان طرح پایش سلامت این بنیاد، خطاب به آنان گفت: دست خود را به سوی شما دراز می‌کنیم تا با مشارکت و راهنمایی‌های ارزنده‌تان، ما را در ارائۀ خدمات مطلوب به سالمندانِ جامعۀ ایثار و شهادت یاری دهید.
کنفرانس علمی منطقه‌ای تشخیص و درمان بیماری‌های شایع سالمندی در جامعۀ ایثارگری، به میزبانی معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، در تبریز برگزار شد.
در این کنفرانس یکروزه، پزشکان طرح پایش سلامت بنیادهای شهید و امور ایثارگران استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان حضور داشتند.
هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، آشنایی با تغییرات فیزیولوژیک سالمندی، آشنایی با ارزیابی جامع و اصول ارجاع، تشخیص و درمان بیماری‌های شایع سالمندی و اصول تغذیه در سالمندان بود.
در این کنفرانس، متخصصان طب سالمندی و متخصصان تغذیه و رژیم درمانی که از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بودند، در محورهای تغییرات فیزیولوژیک سالمندی، ارزیابی جامع و اصول ارجاع، اصول تغذیه، بیماری شایع سالمندی و بیماری‌های شایع زنان سالمند به بیان آخرین رهیافت‌های علمی پرداختند.

منبع: isaar.ir
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi