شناسه خبر : 97476
یکشنبه 02 بهمن 1401 , 12:25
اشتراک گذاری در :

یادداشت مدیر مسئول؛

چند کلمه درباره انتصاب معاون جدید بیمه و درمان بنیاد

از ویژگی های دکتر عباسپور این بود که همیشه هم در اتاقش به روی ارباب رجوع باز بود و هم گوشی همراهش پیوسته روشن و جوابگو و در دسترس بود. او روز تعطیل و خارج از وقت اداری و ساعت کاری دیرهنگام و شب و نیمه شب هم نمی شناخت. زمانی هم که ...

فاش نیوز - روز گذشته طی حکمی از سوی سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمد میرزابیگی به عنوان معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.

با خیرمقدم و آرزوی موفقیت برای آقای میرزابیگی، و البته با تقدیر از دکتر عباسپور که سالیان مدیدی در شرایط سختی این سمت را برعهده داشت، آرزوی موفقیت می کنیم.

آقای میرزابیگی در جایگاه خطیری قرار گرفته است؛ هم به دلیل پیچیدگی کار در حوزه ایثارگران با شرایط فعلی و هم به این خاطر که جانشین فردی مانند دکتر عباسپور گردیده است. از ویژگی های دکتر عباسپور این بود که همیشه هم در اتاقش به روی ارباب رجوع باز بود و هم گوشی همراهش پیوسته روشن و جوابگو و در دسترس بود. او روز تعطیل و خارج از وقت اداری و ساعت کاری دیرهنگام و شب و نیمه شب هم نمی شناخت. زمانی هم که به هر دلیلی کاری از دستش برنمی آمد، یا مشکلی را نمی توانست یا نمی شد حل کند، سعه صدر و گوش شنوای حرف های از سر درد و گاهی تند جانبازان و ایثارگران را داشت.
در بخشی از حکم رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای آقای میرزابیگی، 10 مورد به ایشان توصیه و تأکید شده است که همه موارد در صورت جدی تلقی شدن، خوب، لازم و ضروری‌ست؛ چرا که این قشر معزز به دلایل عدیده و مسبوق به سابقه حساسیت خاص خود را در مواجهه با مدیران بنیاد دارند.

اما چیزی که از همه این موارد برای موفقیت معاون جدید بهداشت و درمان بنیاد بیشتر اهمیت دارد، بردباری و برخورد صاداقانه و خالصانه و با روی خوش و گشاده با ایثارگران، خصوصا جانبازان دردمند و شنیدن حرف ها و مشکلات آنان می باشد که متأسفانه تا کنون به دلایل مختلف در تیم جدید بنیاد(خود و اطرافیان آقای قاضی زاده) در حد انتظار نبوده است.

گاهی شنیدن حرف ها، درد دل ها و مشکلات و درک شرایط  ایثارگران از رسیدگی و حل مشکلشان آرامبخش‌تر است؛ که البته این کار صبر و حوصله می خواهد؛ همان چیزی که دکتر عباسپور داشت و همین خصیصه باعث می شد بسیاری از نقایص، کمبودها و بی تدبیری های احتمالی به چشم نیاید.

این که معروف شده مدیر خوب در اتاقش باید همیشه بر روی ارباب رجوع باز باشد چندان منطقی و شدنی به نظر نمی آید اما در خصوص این جایگاه که مدام با افراد دردمند و گرفتار مشکلات روحی و جسمی سر و کار دارد، جز این باشد پذیرفته نیست؛ مگر این که کار چنان درست، ردیف، روی روال و بی اشکال باشد که کسی به هیچ وجه کارش به مسئولان بالاتر نیفتد.

اینستاگرام
همه ایثارگران تحت پوشش بنیاد از نداشتن صلاحیت مدیریتی و نداشتن تخصص از سوی مدیرکل منابع انسانی یعنی اقای موهبتی و عدم پیگیری و جذب بودجه ای که حتی مصوب شده اقای سوی اقای کودرزی، رنج می برند کاش این دو مدیر تغییر پیدا کنند و مدیران توانمندی جایگزین شود که بتوانند راه حل های بهتری پیدا کنند
سلام
آقای میرزابیگی خوش آمدید.
رئیس کمیسیون(آقای دکترحمیدرضامتقی) را بردارید.
کاربلد نیست.
شایدپزشک خوبی باشد،، امامدیرخوبی نیست.
مأموریت اول شما، تکریم ایثارگران را ازوظایف خودبدانید.
موفق باشید.
باسلام من این قدر ذوق زده شدم گفتم شاید خودقاضی زاده عوض شده دکتربیچاره که کاری ازدست نمی اومد
شنیدها حاکی از معرفی دکترعباسپور به عنوان مدیرعاملی شرکت بیمه دی دارد.ان شاالله منشاء خیرباشند
سالها پیش دقیق یادم نیست ، چون هیچ یادداشتی برای استناد به آن تاریخ ندارم ، قسمت زیادی از دندانهایم ، به خاطر مصرف داروهای اعصاب و روان که دهان را دچار خشکی مفرط میکرد ، خراب شده بود و نیاز به ترمیم اساسی و هزینه زیادی داشت.
در آن زمان یک درمانگاه به نام حضرت ابوالفضل (ع) که در سابق متعلق به بنیاد مستضعفان و جانبازان بود ، ولی بعدا" خصوصی اداره می شد و با قرارداد با بنیاد شهید صرفاً ، جانبازانی که از ناحیه دهان و دندان آسیب بودند ، با معرفی نامه بنیاد همکاری می کرد. از سوی دیگر در آن زمان به صورت خبرنگار افتخاری ، با سایت فاش نیوز همکاری داشتم و برای آنان گفتگو و گزارشهای اختصاصی تهیه می کردم و با آقای دکتر بهروز ساقی همیشه در تماس بودم ، به یاد ندارم چه شد با آقای ساقی در این خصوص صحبتی داشتیم ، پس از آن آقای ساقی بدون اطلاع بنده ، شخصا" با آقای دکتر عباسپور تماس گرفتند و شرایطم را شرح دادند ، خودم هیچگاه با دکتر عباسپور ملاقات و تماسی نداشتم ، ایشان با آقای دکتر میرصادقی معاونت بهداشت و درمان استان ما مازندران ، که گویا اکنون در آستانه بازنشستگی می باشند ، تماس گرفتند و گفتند هزینه های ترمیم دندان های بنده را پرداخت نمایند ، بعد از آن بنده را آن به همان درمانگاه معرفی نمودند و با سقف هزینه مناسبی در آن زمان دندانهایم را بازسازی و ترمیم نمودم
ضمن اینکه در آن زمان نیز سایت فاش نیوز مانند همیشه ، تمام گله و شکایت جانبازان را از خدمات بنیاد شهید در حوزه بهداشت و درمان به خصوص موضوع ، درصدهای جانبازان را که معترضین زیادی داشت را منتشر می کردند ، با اینحال آقای دکتر عباسپور بدون هیچ کدورتی از این سایت ، با صبوری و سعه صدر خاص خودشان به حل مشکل جانبازان می پرداختند. این خاطره یکی خدمات آقای دکتر عباسپور بود ، که لطف ایشان مورد حال ما شد ، با تشکر مجدد از لطف هر دوی آنان.
از معاونت محترم جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران آقای میرزابیگی تقاضا داریم ، این سعه صدر را در نظر داشته باشند و اگر جانبازی از روی درد و رنج بیماری خود ، گلایه ای یا پرخاشی نمود آن را به دل نگرفته و مانند آقای دکتر عباسپور با مدیریت جهادی ، انقلابی خود به رفع مشکلات جانبازان و ایثارگران مبادرت فرمایند. برای آقای دکتر عباسپور در هر صحنه ای از زندگی پر برکت خود ، بهترین ها را آرزومندیم .
سلام
آقای دکترعباسپور فردی صبوروباسعه صدربودندولی متاسفانه اشراف وتسلط مدیریتی مناسبی برعملکردواحدهای زیرنظرخودمخصوصا اداره کل کمیسیون پزشکی نداشتندبطورمثال جانبازی که توسط بیمارستان بقیه الاعظم(عج)وتوسط کمیسیون پزشکی عالی سپاه وخودآقای دکترعباسپورشیمیایی بودنش موردتاییدقرارگرفته ولی کمیسیون پزشکی به اصطلاح تحت امرایشان به بهانه های واهی موردتاییدقرارندادندکه این وضعیت مناسبی برای یک مدیرارشدنمیتواندباشدواین چندگانگی جزایجادنارضایتی وتنفردربین جانبازان نسبت به عملکردبنیادمقدس شهیدوامورایثارگران نتیجه دیگری دربرنخواهدداشت
هردم از این باغ بری می رسد...متاسفانه اصلا نه باید تبریک گفت جای بسی تأسف داره چون هیچکدام لایق این منصب ها نیستند
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi