شناسه خبر : 99709
چهارشنبه 06 ارديبهشت 1402 , 16:50
اشتراک گذاری در :

رئیس فراکسیون ایثارگران و شهادت مجلس:

معاون پارلمانی بنیاد یکی از عوامل رأی نیاوردن تمدید تبدیل وضعیت ایثارگران بود!

رأی به رسمی شدن فرزندان ایثارگران -که شاید رقمی در حدود ۱۵۰۰ نفر است - می توانست یک رای سمبلیک و ارزشمند برای جامعه و ایثارگران باشد؛ اما متاسفانه در این مورد...

فاش نیوز - رئیس فراکسیون ایثار و شهادت مجلس شورای اسلامی سخنان مخالف نماینده پارلمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران را از جمله دلایل رأی نیاوردن طرح تمدید قانون تبدیل وضعیت ایثارگران عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ما، حجت الاسلام حسن نوروزی، نماینده ایثارگر مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گوی اختصاصی، با اعلام این مطلب که سخنان مخالف نماینده پارلمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مجلس از جمله دلایل رأی نیاوردن طرح تمدید قانون تبدیل وضعیت ایثارگران گفت: متاسفانه پیش از رای‌گیری نمایندگان مجلس در مورد بودجه سال جاری، معاون حقوقی بنیاد شهید و امور ایثارگران طی سخنانی مخالفت خود را با این قانون اعلام کرد. گویا ایشان در این مورد توجیه نشده بود و در مخالفت با آن سخن گفت. همچنین آقای میر کاظمی رییس سابق سازمان برنامه و بودجه یکی دیگر از کسانی بود که در مخالفت با تمدید تبدیل وضعیت در صحن علنی سخنرانی کرد.

نماینده دوره نهم، دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر این اساس متاسفانه به دلیل بی‌دقتی برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به این قانون رای مخالف داده شد. حال آن که برای بنیاد شهید و آقای میرکاظمی رسمی شدن این تعداد از فرزندان ایثارگران -که شاید رقمی در حدود 1500 نفر است - می توانست یک رای سمبلیک و ارزشمند برای جامعه و ایثارگران باشد؛ اما متاسفانه در این مورد دقت لازم را نکردند.

* معرفی

اینستاگرام
آقای نوروزی که عضوفراکسیون ایثاروشهادت مجلس هستید، شما درقبال نطق دوسه نفر علیه حقوق قانونی ایثارگران چه کردید؟،درآن روزی که معاون پارلمانی و رئیس سازمان برنامه وبودجه وقت آن مواضع رااتخاذکردند چه عکس العملی نشان دادید؟.واقعا این فراکسیون شما تابحال چه نقشی دراجرای صحیح مصوبات ایثارگران داشتند؟.
باسلام سیدجان کرم از خود درخت است هر چه زخم داریم از همین مسئولان مربوطه ایثارگران است البته که مسئولان بالادستی فشار می آورند قبلش تبانی میکنند وفشار می آورند وخط مشی میدهند چه می شود کرد بقول معروف حق با علی (ع) است اما پلو معاویه هم چرب است.
خواهش میکنیم آقای نوروزی تمدیدکنید ورودی ۴۰۱ به خاطریک ماه دوماه انصاف نیس حقش ضایع شود مگر فرق ماپدران درزمان جنگ یک ماه دوماه میپرسیدن که توالان اومدی جبهه یا دوماه پیش دوسال بدون حقوق داوطلب به خاکم جنگیدم والانم افتخارمیکنم که به خاک وناموسم جنگیدم ورهبرم الانم بخواد دوباره اسلحه بدست میشیم حق فرزندانمون رو ضایع نکنین خواهشن
این قانون باااااید دائمی شود ، نیروهای طرحی سالهای بعد هم هستند ، قانون را فقط برای یک سال تمدید نکنید که کار بعدی ها لنگ بماند ، به فکر سالهای بعد هم باشید ، آقای نوروزی باز قانون ناقص خلق نکنید بعدا نگید نگفتیم... این قانون باید دایمی شود تا سالهای بعد به در بسته نخوریم ، خواهشا حواستان را درباره این یک موضوع جمع کنید ، آینده فرزندان ما در گرو تصویب صحیح این قانون است
خواهشمندیم آقای نوروزی شما برای ماکاری کنیددیگه ایناکه کارنکردن به حرمت خون شهیدان
خشت اول چون کج رود دیوار تا ثریا کج میشود.شما قانون ها را مطابق با قانون مصوبه اجرا نمی کنید و به میل خود کم یا زیاد میکنید مثلا در مورد حقوق کمک معیشت بگیران جانباز که باید مطابق قانون حدافل حقوق کارکنان دولت باشد که نیست و یک قانون من در اوردی و بخواست فلانی برنامه ریزی شده است.مثل روز روشن و قابل تفسیر است.حداقل حقوق یک کارمند دولت..خب این شده سوژه ای برای بقیهء قوانین قابل اجرا که هر طوری که شد شد.دولت موظف به اجرای صحیح قانون است کم نه خوبش زیادش است.
مبادا از حقوقای خودشون چیزی کم بشه یا طبق قانون اجرا نشه، زمین و زمان را به هم میدوزند، ماجرای ۲۰ درصد افزایش حقوق امسال را که همه دیدیم ، معلوم هست که فقط به فکر خودشون هستند، فعلا دیواری کوتاهتر از ایثارگران مظلوم پیدا نکردند.. برا ایثارگرا هم اینقدر حرص و جوش خوردند که برا خودشون ؟!
معذرت میخوام اما در کل یک مشت آدم بی اراده و شل و وارفته را گذاشتن مسئول سمتهای بنیاد جانبازان که اصلا از حق ایثارگران دفاع نکرده حتی کارها را خراب و خراب تر هم میکنند ... خیلی وقتها تعجب آور هست از روی نادانی دردسرهای بزرگی می سازند ...اما مگه داخل مجلس فراکسیون ایثار و آقای امیر آبادی نبودند پس چرا حرف نزدند؟ اصلا فعالیتشون قابل قبول نیست بهتره عوض شوند ، خود شما آقای نوروزی کار را در دست بگیرید
درود بر حجت الاسلام ...نوروزی
واقعا که باید برای این شخص جه نامی انتخاب کرد
حالا مدام بزنید تو سر و کله هم !! مشکل از نماینده ها هست که فاز نامشخص دارند! چرا حق ایثارگران باید در گرو رای چند نماینده از بین بره؟ یعنی بودجه کم باشه باید قانون هم لغو بشه؟ حالا هم دیر نشده یک اقدام اساسی برای دائم شدن این قانون بگذارید که هر وقت بودجه تامین شد دست ایثارگران بسته نباشد این کار هم نشدنیه؟؟
!!!
جناب اقای نوروزی خوشبختانه فرد ایثارگر زمان سختی ومشکلات به فکر این نیست که در اینده به او یا خانواده اش امتیازی داده میشود و او فقط به جهت دفاع از میهن که خانه اوست بلند میشود واگر در این راه جان خود را از دست بدهد برای او باکی نیست اما وقتی رهبر فرزانه سعی در قدر دانی از رشادتهای این دلاوران دارد مجلس هم باید قوانین مناسبی را تصویب نماید که برای مدت کوتاهی نباشد واگر مسئولی در مجلس به بهانه کمبود بودجه مطلبی بیان میکند دیگران باید قدرت تفکر داشته باشند که ایا وی ایثارگر را میشناسد یا هیچ اطلاعی از وی ندارد چون اگر همین ایثارگران از ابتدای انقلاب تلاش وجانفشانی نمیکردند او اکنون بر صندلی تکیه نمیزد وچنین افرادی باید شناسایی شوند وانتظار از رئیس فراکسیون اقای امیرابادی بود که مطالبی را بیان میکرد امید است درمجلس محترم که بنابه فرموده حضرت امام(ره) مجلس در راس امور است قوانین دایمی به تصویب برسد
تا الان یک کار برای ایثارگران بوده که به سرانجام برسه؟؟ هر جا بوده ، یا ناتمامه ، یا قانون ناقصه ، یا بودجه کم میاد، همیشه کار مجلس ها و دولت های قبل هم همین بوده، مگه چقدر ایثارگر دیگه باقی مونده ؟ تا یک قانون اجرا بشه همه را خون به جگر کنید.. همش در حد حرفه
باسلام
لطفا به تبدیل وضعیت ایثارگرانی که در مدارس غیردولتی مشغول کار هستند اقدام نمایید. من خودم ۱۰ سال سابقه ی کار در غیرانتفاعی دارم اما استخدام ایثارگران شامل ما نشد .
چرا این قانون برای ما نباید عملی نشود؟ مگر تمامی آموزش های وا زیر نظر آموزش پرورش نیست؟ مگر تمامی بخشنامه های آموزش پرورش شامل مدارس غیردولتی هم نمی شود ؟ پس چرا استخدامی شامل حال ما نمی شود؟
کیا کار ایثارگران رو به دست گرفتند که جلوی طرح های مثبت ایثارگری گرفته شده...
هر روز یه طرف هستند ، یک دستهایی در کار است که لغو مصوبه به نفعشان بوده ، ما که حلال نمیکنیم و معترض هستیم

درخواست ریس کمیسیون اصل ۹۰ از مردم:
گزارش تخلفات بانک‌ها را ارسال کنید
گزارش تخلفات بانک‌ها را ارسال کنید/ از سال 1400 تاکنون بیش از 999 هزار بار در مورد پرداخت نکردن وام 50 تا 100 میلیون تومان بدون ضامن به بازنشستگان تامین اجتماعی توسط بانک ها از طریق رسانه های به دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس و... ارسال کرده ایم ولی متاسفانه از سال 1400 تاکنون هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است و بررسی و رسیدگی نکردند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟



لیست بانک‌هایی که وام ۱۰۰ میلیونی بدون ضامن پرداخت می کنند
بانک مرکزی ایران
بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
بانک آینده
بانک صنعت و معدن
بانک ملی
بانک سپه
بانک شهر
بانک مسکن
بانک رفاه کارگران
بانک کشاورزی
بانک سینا
بانک دی
بانک مهر ایران
بانک توسعه صادرات
چطور وام 100 میلیون تومانی بدون ضامن بگیریم؟
پرداخت نکردن وام 100 میلیون تومان بدون ضامن توسط بانک ها بنده از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کردم ولی متاسفانه دیوان عدالت اداری شکایت بنده را به بهانه مختلف رد کرده است چرا؟ بازنشسته تأمین اجتماعی
خواهشمندیم ورودی ۴۰۱ فروردین ۱۲ هستم پدرم دوسال داوطلب درجبهه انصاف نیست حق ما ضایع شود لطفاپیگیری کنید دست فرزندان ما روبگیرین
امسال نرخ تورم 50 درصد خواهد شد/ سوال اینجاست که پس چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی امسال 27 درصد افزایش یافته است چرا؟




شرم آور و تاسف بار است که سازمان تامین اجتماعی و... از شهریور ماه سال 1401 تفاوت افزایش معوقه 5 ماهه بنده را مشخص و روشن نکرده است و این در حالی است که بنده از شهریور ماه سال تاکنون بیش از 1000 بار هم در رسانه های اعتراض کردم و متأسفانه هیچ کس پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
تفاوت افزايش مستمري 48,286,050 ریال فقط و با حقوق دی ماه سال 1401 برای بنده واریز کردن
کد ملی 1531439901
شماره مستمری: 1001321591
بازنشسته تأمین اجتماعی
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi