شناسه خبر : 105109
چهارشنبه 10 آبان 1402 , 08:24
اشتراک گذاری در :

روایتی از نوجوانان شهید حرم شاهچراغ(ع)

روایتی از نوجوانان شهید حرم شاهچراغ(ع)+فیلم

فاش نیوز - موشن گرافیک شهید علی‌اصغر لری‌گویینی و شهید محمدرضا کشاورز از نوجوانان حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع) منتشر شده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در ایام بزرگداشت روز نوجوان(سالروز شهادت حسین فهمیده در هشتم آبان ماه) و روز دانش آموز(13 آبان ماه) موشن گرافیک شهدای نوجوان حادثه تروریستی شاهچراغ به همت بنیاد هابیلیان منتشر شد. 

شهید محمدرضا کشاورز

شهید محمد رضا کشاورز، فرزند مهدی، ساکن شیراز، 15 ساله و محصل در پایه دهم، رشته انسانی در دبیرستان شاهد شیراز بود. او یک دانش‌آموز نخبه و باهوش مدرسه بود. در زهد و ادب و اخلاق نیز ممتاز بود. در عرصه فعالیت‌های مذهبی به خصوص اذان‌گویی سرآمد بود و در مسجد محله‌شان (کوزه‌گری) به عنوان مکبر فعالیت می‌کرد. او از دو هفته قبل از شهادت نیت کرده بوده که شامگاه هر چهارشنبه ضمن تشرف به حرم مطهر حضرت احمدبن موسی(ع) و برپا داشتن نماز مغرب و عشاء، در برنامه های مذهبی آستان مقدس شرکت کند. چهارم آبان 1401 وعده دومین میهمانی بوده که محمدرضا به شهادت رسید.

شهدای ترور , حمله تروریستی به شاهچراغ شیراز ,

شهید علی‌اصغر لری‌گویینی

علی اصغر لری گوئینی مسافر و زائر کوچک حرم مطهر شاهچراغ (ع) و دانش آموز کرمانی کلاس دوم دبستان بود که در سفر زیارتی به شیراز در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ(ع) به شهادت رسید. پیکر مطهر این شهید دانش آموز پس از تشییع، دهم آبان در زادگاهش شهرستان سیرجان استان کرمان به خاک سپرده شد آن در حالی که پدر و برادر کوچکتر این شهید به دلیل مجروح بودن و بستری در بیمارستان نتوانستند در این مراسم‌ها شرکت کنند.

شهدای ترور , حمله تروریستی به شاهچراغ شیراز ,

موشن‌گرافیک نوجوان شهید حمله تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) در ادامه قابل مشاهده است:

 

غروب روز چهارشنبه (چهارم آبان 1401) فردی مسلح با حمله به زائران و خادمان حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) در شهر شیراز، آنها را به رگبار بست که بنا بر آخرین اعلام مسئولان استان فارس، 13 نفر را به شهادت رساند و 30 نفر را مجروح کرد. و گروه تکفیری داعش مسئولیت این حمله تروریستی را به عهده گرفت.شهدای این حمله در 7 آبان، در شیراز و مشهد تشییع شدند و شش تن از آنها در 8 آبان در حرم شاهچراغ دفن شدند. دیگر شهدا نیز برای تدفین به شهرهای خود منتقل شدند. در 17 تیر 1402 دو تن از عوامل این حمله اعدام شدند. در 22 مرداد 1402 حمله دیگری به شاه‌چراغ صورت گرفت که دو کشته و تعدادی زخمی بر جای گذاشت. طبق اعلام داعش این حمله برای انتقام، این دو انجام شده است.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi