شناسه خبر : 106871
یکشنبه 03 دي 1402 , 10:08
اشتراک گذاری در :

۹۶ درصد عربستانی‌ها مخالف عادی‌سازی روابط اعراب با اسرائیل هستند

فاش نیوز - نتایج نظرسنجی مؤسسه واشنگتن از مردم عربستان نشان می‌دهد که ۹۶ درصد از عربستانی‌ها از قطع روابط کشورهای عربی با اسرائیل حمایت می‌کنند.
در نظرسنجی تازه «مؤسسه واشنگتن» که بین ۱۴ نوامبر تا ۶ دسامبر (23 آبان تا 15 آذر) انجام شد، ۹۱ درصد از عربستانی‌ها حوادث اخیر غزه را به عنوان پیروزی برای فلسطینی‌ها، عرب‌ها و مسلمانان، علی‌رغم ویرانی‌های عظیم و شمار فراوان شهدا اعلام کردند. آن‌طور که مهر گزارش کرده است، در مورد نقش جهان عرب، نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که ۹۶ درصد از پاسخ‌دهندگان عربستانی با این پیشنهاد موافق هستند که کشورهای عربی باید فوراً تمام روابط دیپلماتیک، اقتصادی و سیاسی خود با اسرائیل را در اعتراض به عملیات نظامی در غزه قطع کنند. تنها ۱۶ درصد از عربستانی‌ها معتقدند که حماس باید از تأکید بر نابودسازی اسرائیل دست بردارد و به جای آن با راه‌حل دو کشوری موافقت کند.
 
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi