شناسه خبر : 122617
شنبه 15 آذر 1404 , 10:54
اشتراک گذاری در :

علیه دولت آمریکا در خصوص شهدای جنگ ۱۲ روزه طرح دعوی شد

فاش نیوز - رئیس مرکز وکلا گفت: به وکالت از خانواده شهدای مدافع حرم از آمریکا شکایت کردیم و رأی دادخواست‌مان را گرفتیم که برای اولین بار رخ داد. همین کار را در خصوص شهدای جنگ 12 روزه نیز انجام دادیم.

 خبرگزاری تسنیم، همزمان با سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) مراسم تکریم مادر شهید مدافع حرم سجاد زبرجدی با حضور حسن عبدلیان‌پور رئیس مرکز وکلا، سید جواد هاشمی، خانواده شهید و جمعی از آحاد مردم در باغ کتاب تهران برگزار شد.

سید جواد هاشمی در این مراسم گفت: رفیقی داشتم که 10 سال مسئول تبادل پیکر شهدا با عراقی‌ها بود و لب مرز مستقر می‌شد. میگفت یکی از ژنرال‌های عراقی به شهدای ما توهین می‌کرد. با خودم می‌گفتم اگر جایی از نزدیک ببینمش کتکش می‌زنم. اما دو سالی نبود. تا اینکه سال آخر حضورم دیدمش اما این بار آرام‌تر بود و نشست کنار تابوت شهدای ما. به سرعت رفتم جلو یقه‌اش را گرفتم و شروع کردم دعوا کردن. او به من زل زد و به فارسی با اشک گفت: من دختر مریضی دارم که دو سال است هر دکتری او را رد می‌کند. شنیدم شهدای شما مستجاب ادعوه هستند. می‌خواستم تکه‌ای از لباس این شهید را بردارم و برای تبرک ببرم.

وی افزود: خبر دارید سر خاک سجاد زبرجدی خطبه عقد جاری می‌شود؟ این یعنی عزت و کرامت که خدا نصیب شهدا کرده است.

حسن عبدلیان پور نیز دقایقی صحبت کرد و گفت: حضرت آقا فرمودند: از راه حقوقی یقه جنایتکاران را بگیرید. به وکالت از خانواده شهدای مدافع حرم از آمریکا شکایت کردیم و رأی دادخواست‌مان را گرفتیم که برای اولین بار رخ داد.

وی افزود: این طرح دعوی را در خصوص خانواده شهدای جنگ 12 روزه نیز انجام دادیم و در حال پیگیری هستیم.

در این مراسم ضمن تقدیر از خانواده شهیدان بلندی و زبرجدی کتاب «حواسم هست» که مجموعه‌ای از خاطرات و زندگی‌نامه این شهید عزیز است، نیز رونمایی شد.

 

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi