شناسه خبر : 123229
دوشنبه 22 دي 1404 , 08:27
اشتراک گذاری در :

دادستان کل کشور:

افراد بانفوذ حامی آشوب‌طلبان تحت تعقیب قرار می‌گیرند

فاش نیوز - دادستان کل کشور گفت: افراد دارای نفوذ اجتماعی که با انتشار اطلاعیه و بیانیه از اغتشاشگران حمایت کرده‌اند تحت تعقیب قضائی قرار می‌گیرند.
به گزارش خبرگزاری میزان‌، نشست شورای معاونین دادستانی کل کشور به ریاست حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور با دادستان‌های مراکز استان‌ها به صورت وبیناری در مورخ ۲۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ برگزار شد. در ابتدای این جلسه، دادستان کل کشور ضمن تاکید بر لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده اغتشاشات اخیر و برخورد قاطع با عوامل ایجاد ناآرامی‌ها، اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران به اغتشاشگران اجازه نخواهد داد که با اقدامات خصمانه و آشوبگرایانه خود، در زمین دشمن قسم‌خورده بازی کنند.
موحدی با اشاره به اقدامات تخریبی اغتشاشگران از جمله استفاده از سلاح، آسیب‌رساندن به جان و مال مردم و آتش‌زدن اموال و اماکن عمومی و خصوصی افزود: این اقدامات که در تمام کشور با مدل مشابه انجام شده به‌خوبی نشان می‌دهد اعمال مذکور به صورت سازمان‌دهی شده و با آموزش قبلی از سوی دشمنان نشات گرفته است.
وی در ادامه خطاب به دادستان‌های مراکز استان‌ها اعلام کرد: موضوع مستندسازی اقدامات تخریبگران حائز اهمیت است و همچنین افرادی که به هر شکل و نوعی از آشوب‌طلبان حمایت کرده‌اند باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرند و باید میزان خسارت و تخریب وارد شده به اموال عمومی و خصوصی به صورت دقیق مشخص گردد و جبران خسارت‌ها از اغتشاشگران صورت پذیرد.
این مقام عالی قضائی با اشاره به اقدمات برخی از افراد دارای نفوذ اجتماعی گفت: این افراد که با انتشار اطلاعیه و بیانیه از اغتشاشگران حمایت کرده‌اند و در آتش جنایات دمیده‌اند تحت تعقیب قضائی قرار می‌گیرند. چراکه این افراد با وجود امنیت و آسایشی که دارند با تبلیغات علیه نظام موجب فریب نوجوانان و جوانان شده‌اند. این تلفات و خسارت‌های جانی و مالی به گردن این افراد است و دادستان‌ها موظفند با جمع‌آوری مستندات سراغ این افراد رفته و با این افرادی که با خیانت به کشور در زمین دشمن بازی می‌کنند قاطعانه برخورد می‌شود.

تصمیم قاطع نظام برای برخورد با اغتشاشگران و حامیان آنها
موحدی با اذعان به اینکه تخریبگری و اغتشاش قابل اغماض نیست، ادامه داد: صف معترضین و اغتشاشگران کاملا روشن است و اکنون نظام تصمیم به برخورد قاطع با اغتشاشگران و حامیان گرفته است.
وی افزود: شبکه‌های اینترنشنال و من‌وتو بازو‌های رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند، لذا هرگونه مصاحبه و تهیه و ارسال فیلم یا مستندات با اطلاعات به شبکه‌های مذکور جرم بوده و دادستان‌ها موظف به تعقیب این افراد هستند و هموطنان عزیز از هرگونه ارتباط با این شبکه‌های معاند به جد خودداری نمایند.
در پایان دادستان کل کشور، بر حمایت قاطع از دادستان‌های سراسر کشور تاکید کرد و گفت: ما امروز وظیفه بزرگی داریم و آن هم دفاع از اسلام، تمامیت ارضی، پاسداری از خون شهیدان و امنیت مردم است و با تمام قوا از شما حمایت می‌کنیم و در کنار شما ایستاده‌ایم.

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi