18 مهر 1405 / ۲۷ ربيع الثاني ۱۴۴۸
شناسه خبر : 100153
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1402 , 14:43
پنجشنبه 28 ارديبهشت 1402 , 14:43


گوسالهپرستها و گوسالهشناسها!
حسین شریعتمداری
عکس واقعیت
سید محمدعماد اعرابی
ماجرای ۷ اکتبر از کجا شروع شد؟
کمیل خجسته
هنر سیاست؛ اقتدار فرهمند، تعقل سیاسی
سیدمهدی حسینی
از نگاه به کاستیها تا باور به توانمندیها
محمدرضا الهی
ملت بیدار فتنه را میشناسد و از عدالت قاطعیت می خواهد
علیرضا ضابطی سیستان
چرا پای سفره مردم به میان میآید، «زاکانی» باید متوقف شود؟!
سیدرضا موسوی فاضل
مجلس هفتماه در رأس امور نبود!
حسین شریعتمداری
نظم جهانی درحال پوستاندازیست
مهدی فضایلی
دو سرمقاله در یک ستون!
غلامرضا صادقیان
به دقایق سرنوشتساز نزدیک شدهایم!
رضا امیریان فارسانی
صلحی که جنگ را به تأخیر انداخت
محمدرضا الهی


تسویه ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی صندوق بازنشستگی در دولت رئیسی
فاش نیوز - ظرف 18 ماه گذشته، 200 هزار میلیارد تومان از بدهیهای صندوق بازنشستگی توسط دولت رئیسی تسویه شده است.
روزنامه ایران در گزارشی نوشت: چندی پیش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ناترازی مالی صندوقهای بازنشستگی بهویژه تأمین اجتماعی خبر داد. حالا دولت سیزدهم وارث رویه نادرست دولتهای قبلی است.
وزیــر تعـاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت بدهی سازمان تأمین اجتماعی به نظام بانکی را از مهمترین اقدامات برای رفع ناترازی صندوقهـا اعـلام کـرده و گفته است که تأمین منابع پایدار بــرای صندوقهای بازنشستگی به صورت ویژه در دستور کار است. آنگونـه کـه بررسیها نشان میدهند، تا پایان سـال ۱۴۰۱، بیش از ۴۵۰ میلیارد تومان بدهی انباشـتـه شـده به تأمین اجتماعی بوده است در ۱۸ ماه گذشته منتهی به اسفندماه سال گذشته نزدیک به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از بدهیهای دولت به سازمان تأمین اجتماعی تسویه شـده است.
بنا به گفتـه وزیـر تعـاون، کار و رفاه اجتماعی، اولین ابربدهکار بانکی صنـدوق تأمین اجتماعی وابسته به وزارت تعاون بـود کـه در دولت سیزدهم نزدیک به ۲۰۰ همـت در بازه زمانی ۱۸ ماهه تا پایان اسفند ماه سال گذشته از میـزان بدهی این صندوق توسط دولت پرداخت شـد. در سال ۱۴۰۰، ۸۹ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی در قالب بندهایی از لایحه بودجه آن سـال تـسـویـه شـد، اما مناسبترین تسویه بدهی دولت مربوط به سـال 1401 بوده که در قالب مصوبه سـران سـه قـوه رقم خورد. مبلـغ ۹۰ هزار میلیارد تومان از سـهام پالایشگاه شازند در سال گذشته به تأمین اجتماعی واگذار شد. این واگذاری توانست بخشی از باری را که روی دوش سازمان تأمین اجتماعی قرار داشـت بکاهـد. آنطور که سازمان تأمین اجتماعی نیز گفته، امسال ۷۰ هزار میلیارد تومان از بدهی انباشـته دولت به تأمین اجتماعی پرداخت خواهد شـد.
طبـق گفته علـى حـیـدری، عضـو هـیـئت مدیـره تأمین اجتماعی، روند بازپرداخت بدهیهای دولتها در اواخر دولت دهم آغاز شـده بود امـا در دولت یازدهـم این روند متوقـف شـد. به گفته وی، حتی بخشهای مهمی از مصوبات دولت دهم بـرای تهاتر بدهیهای دولت بهویژه معـادن گلگهر در ابتدای کار دولت یازدهم لغو شـد.


دیر آمدی، بلیت راهرو به تو رسید
جعفر طهماسبی
جاسوسان؛ حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش
سردار «رفیعی آتانی»
آرامش یک دلشکسته با آغاز یک دلبستگی!
سیدهمهدیه موسوی















