06 خرداد 1405 / ۱۰ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 100811
شنبه 20 خرداد 1402 , 13:15
شنبه 20 خرداد 1402 , 13:15


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


چشم انتظاری پدر شهیدان «صانعی فرد» تمام شد
فاش نیوز - حاج «محمود صانعی فرد» پدر شهیدان «محسن و احسان صانعی فرد» پس از سالها فراق به فرزندان شهیدش پیوست.

به گزارش خبرگزاری فارس، حاج محمود صانعی فرد پدر شهیدان «محسن و احسان صانعی فرد» پس از سالها فراق به فرزندان شهیدش پیوست.
شهید «محسن صانعی فرد» دهم دی ماه ۱۳۳۷ در شهرستان کاشان متولد شد و به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت و سرانجام بیست ونهم آبان ماه ۱۳۶۲ در عملیات والفجر۴ در پنجوین به شهادت رسید.
برادرش شهید «احسان صانعی فرد» نیز یکم دیماه ۱۳۳۹ در شهرستان کاشان به دنیا آمد. به عنوان بسیجی درجبهه حضور یافت و در نهایت بیستوپنجم تیرماه ۱۳۶۱ در شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
تاکنون اثری از پیکر مطهر این دو شهید گرانقدر یافت نشده است. مزار یادبودشان در گلزار شهدای دارالسلام زادگاهشان واقع است.
منبع: خبرگزاری فارس

















