شناسه خبر : 101793
سه شنبه 20 تير 1402 , 12:16
اشتراک گذاری در :

قابل توجه ایثارگران عزیز

توطئه مطالبه غرامت جنگی و وکیل‌مدافعان معلوم‌الحال

حرکات مشکوکی در فضای مجازی تحت عنوان اخذ غرامت جنگی به چشم می خورد که ازهیچ پشتوانه حقوقی و قانونی برخوردار نیست...

فاش نیوز - از مدت ها قبل حرکات مشکوکی در فضای مجازی به خصوص در گروه های مجازی آزادگان دفاع مقدس، تحت عنوان اخذ غرامت جنگی برای آزادگان به چشم می خورد.

این در حالی است که موضوع اخذ غرامت جنگی برای آزادگان از هیچ پشتوانه حقوقی برخوردار نبوده و نیست و در جایی هم به آن اشاره نشده است. اما تعدادی افراد مشکوک با عنوان ایثارگران و آزادگان که نمی توان آنها را  آزاده عنوان کرد! و بعضا تعدادی هم که فریب اینها را می خورند و تحریک می شوند، این روزها درحال جمع آوری مشخصات آزادگان هستند؛ تا مثلا برای پیگیری حقوقی از شخصی بنام "قاسم شعله سعدی" که - معلوم الحال و از عوامل ضدانقلاب و منافقین در خارج از کشور است - به عنوان وکیل دعاوی بین المللی برای احقاق غرامت جنگی به نفع آزادگان بهره ببرند.

متاسفانه تعدادی از آزادگان ساده دل و خوش باور اسیر تبلیغات آنها شده و مشخصات خود را در گروه‌های مجازی آزادگان برای این کار اعلام کرده اند. با توجه به تجمع غیر قانونی اخیر تعدادی از جانبازان و آزادگان در جلوی بنیاد شهید تهران و سروصدایی که رسانه‌های معاند بر پا کردند لازم است کار رسانه ای قوی و فوری دراین خصوص انجام شود؛ تا خدای نکرده تعدادی آزاده و جانباز، ناخواسته گرفتار توطئه دشمنان نظام و کشور نشوند. این در حالیست که مسئولان تبلیغات جنگ زمان دفاع مقدس و مطلعین بارها تأکید کرده اند که بحث غرامت در قطع‌نامه 598 هم نیامده و هیچ پایه و اساس قانونی ندارد.

در این راستا فاش‌نیوز به عنوان رسانه وزین و مورد اعتماد ایثارگران می تواند در این آگاهی بخشی و تبشیر و انذار موثر واقع شده و توطئه دشمنان را نقش برآب کند.

یکی ازگروه های مجازی بنام "گروه اقتصادی آزادگان سراسرکشور" که بحث مشکوک "خسارت جنگی آزادگان" در آن مطرح می شود، از سال ۱۴۰۰ شخصی بنام "رضاشرفخانی" است که خود را "دبیرکل گروه پیگیری خسارت جنگی آزادگان" معرفی می کند جرقه این حرکت دریافت غرامت جنگی را برای آزادگان کلید زده است.

 همچنین در فضای مجازی پیام‌رسان ها شخصی بنام"عبدالکریم فخری" و "سعید کلانتری" و "ثابت سعدی"، (البته امکان مستعار بودن اسامی وجود دارد) به شدت در کار اخذ مشخصات آزادگان جهت باصطلاح کمپین اخذ خسارت جنگی فعال شده اند.

سخن آخر اینکه معرفی شخص معلوم الحال "قاسم شعله سعدی" هم توسط همین عبدالکریم فخری و سعید کلانتری برای ایثارگران انجام شده است.

لازم به یادآوری است هر سال همزمان با نزدیک شدن ماه محرم و راهپیمایی عظیم اربعین، ضدانقلاب داخلی و حامیان خارجی آنها در فضای مجازی به شدت برای ایجاد تنش های داخلی یا  اختلاف‌اندازی بین دو کشور و ملت برادر ایران و عراق فعال شده و به بهانه های مختلف از اقشار جامعه به عنوان پیاده نظام خود سوء استفاده می کنند.

اجرکم عندا....

|| امضا محفوظ

اینستاگرام
ایثارگران نباید در دام پهن شده گرفتار شوند حق و حقوق ما را قوانین ایثارگران تعریف کرده و مطالبات واقعی ما همان قوانین هست و لاغیر.
سلام
عزیزدل این افرادی که نوشتید هیچ کدامشان را قبول ندارم ولی ظاهرا شما قطعنامه ۵۹۸ را مطالعه نکردید! و نمیدانید کلا چرا از ابتدا پیشنهاد صلح را ایران نمی‌پذیرفت که همسن بند متجاوز مشخص شود و خسارت پرداخت شود. لطفا یک یار دیگر با دقت قطعنامه را بخوانید و برای ما هم تعریف کنید
متاسفانه در این مملکت مطالبه گری جامعه از مدیران حاکم با انگ توهم توطئه مواجه می گردد!!!.
نویسنده محترم مقاله فوق کاش راه حلی جهت اعاده حقوق عامه مردم
که همان دریافت غرامت از کشور متجاوزمیباشد ارائه می‌کردند
نه اینکه مطالبه گری جامعه ایثارگری را توطئه طراحی شده فرض کند!!!
دوست نویسنده و محترم
تمامی ایثارگران از وفاداران واقعی این کشور ونظام مقدس جمهوری اسلامی می‌باشند

التماس تفکر
ببخشید ها شما همه تر و خشک را باهم می سوزانید، تقوا ندارید و از خدا نمی ترسید.
۳۰ سال بیشتر از آزادی اسرا گذشته، خانواده اسیر متوفی هست که جنوب شهر مستاجر هستند، این مایه خجالت بر ای بنیاد است، تجمعات ع
غیر قانونی محکوم است و چه بسا از طرف شماها برای زیر سوال بردن دیگران برپا شده . شرفخاتی وضعش معلوم است و از خط ولایت خارج ،
در بحث مطالبه خسارت، بعنوان اشخاص و بدور از هیاهو و جنجال کار دنبال شده، حالا چرا شما آه و ناله می کنید معلوم است، چون اگر خسارت با رای دادگاه به آزادگان تعلق بگیرد، شما باید در بنیاد را تخته کنید.
از افراد نامبرده شده آقای سعید کلانتری را شخصا از نزدیک می شناسم و عشقش ولایت و نظام است (البته تکلیف مدیران نالایق مثل قاصی زاده از نظام و رهبری جداست )و با هم در یک اردوگاه بودیم که گوش رضا زاغی جاسوس را برید، البته نویسنده مدعی شما آن زمان یا در حال تیله بازی بوده یا هنوز در رحم مادرش قرار نگرفته بود.از امضا محفوظ هم معلومه یک آدم بی هویت آن را نوشته.
خجالت بکشید از این رفتارها، بجای این هوچی گری ها به فکر خدمات رسانی به ولی نعمتان خود باشید.
من جانباز زمان جنگ چندین ماه جبهه دچارصعب لعلاج اعصاب روان هستم مقداری حقوق بازنشستگی بیمه کم کردن بمن میدن چرابابت نقص عضو چانبازی نزاجا یابنیادجانبازان حقوق بما نمیده میگه حقوق بگیرهستی اوحق خودم است چرادولت ومجلس بفکرمانیست
جایی از متن نوشتید رسانه وزین؟!
ضمن عرض خدا قوت ؛ فارغ از خوب یا بد بودن رسانه شما؛ خیلی عرف نیست خبرگزاری اینگونه از خود تمجید کند!!
جناب امیر چرا خود شما اسم کامل ننوشتید
البته من معتقد نیستم که هرکس اسم نمی نویسد لزوما از چیزی می ترسد یا جعلی است
سلام وقت بخیر .در خصوص مطلب راجع به مطالبه غرامت برخورد لازم دیدم که چند مطلب رو خدمت شما بیان کنم اول اینکه آقای شرفخانی اصلا آزاده نیستند که از ایشان بعنوان آزاده یاد کردید دوم .اینکه از برادر سعید کلانتری یاد کردید ایشان از برادران ولایت مدار وتابع ولایت بوده واین را هم در اسارت هم در ایران به اثبات رسانده آمد اصلا با آقای شرفخانی هم سو نبوده و حتی با ایشان بخاطر ضد ولایت بودن آقای شرفخانی درگیر هستند وجای بسی تعجب است است که نویسنده نام این برادر را در کنار نام شرفخانی آورده است آزادگان در طول اسارت زیر بدترین شکنجه ها حتی حاضر نشدند برای رهایی از شکنجه لب به توهین به مسیولین بازکننده و همیشه حامی وسرباز ولایت بوده و هستند امید می‌رود که این خبرگزاری وزین بیشتر بررسی نموده وحتما خبر خودرو اصلاح کند چون شرفخانی در پی ایجاد شریک جرم برای خود است شاید هم میخواهد کسانی که در بیداری و هوشیاری عزیزان در شناخت شرفخانی کار میکنند اینگونه از گردونه خارج کند والسلام
این روزها همه جا پر شده از بحث اخذ غرامت جنگی ایران وکشور متجاوز عراق ...آقای قاضی زاده بجای سفرهای تبلیغاتی‌اش چرا جوابگوی مشکلات ایثارگران نیست چرا یکبار دراین مورد شفاف مناظره نمیکند؟؟؟؟بنیاد شهید که شده جولان گاه افرادی که اصلا هیچ ارتباطی با فرهنگ ایثار و شهادت ندارن .. متاسفانه از وقتی که آقای قاضی زاده هاشمی این مسیولیت رو برعهده گرفتن نارضایتی ایثارگران از بنیاد شهید بیش از پیش شده .. دقیقا مسیولیت بنیاد شهید چیست ؟؟؟چرا بجای برطرف کردن مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران هردم. دنبال شکایت از ایثارگران است ؟؟؟من بعنوان فرزند شهید بارها از مشکلاتم گفتم ولی تا امروز هیچ کسی از من در مورد این مشکلاتم چیزی نپرسیده ولی شاهد این بودم که رییس بنیاد شهید گفته فقر دربین ایثارگران ازبین رفته .....
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi