18 مهر 1405 / ۲۷ ربيع الثاني ۱۴۴۸
شناسه خبر : 109729
شنبه 25 فروردين 1403 , 10:57
شنبه 25 فروردين 1403 , 10:57


این مسیر خودِ بنبست است!
دکتر امانالله دهقان فرد
شوک راهبردی در تنگه هرمز
حمیدرضا مرادی
ما کِی از خودمان فاصله گرفتیم
رضا کریمی
گوسالهپرستها و گوسالهشناسها!
حسین شریعتمداری
جایی که خشونت از دموکراسی حرف میزند!
سیدرضا موسویفاضل
عکس واقعیت
سید محمدعماد اعرابی
ماجرای ۷ اکتبر از کجا شروع شد؟
کمیل خجسته
هنر سیاست؛ اقتدار فرهمند، تعقل سیاسی
سیدمهدی حسینی
از نگاه به کاستیها تا باور به توانمندیها
محمدرضا الهی
ملت بیدار فتنه را میشناسد و از عدالت قاطعیت می خواهد
علیرضا ضابطی سیستان
چرا پای سفره مردم به میان میآید، «زاکانی» باید متوقف شود؟!
سیدرضا موسوی فاضل


از پشت بیسیم مجذوب شخصیت شهید صیاد شیرازی شدم
فاش نیوز - سیدجواد هاشمیفشارکی از اساتید دانشگاه و معاون سابق سازمان پدافند غیرعامل کشور میگوید: بنده در دوران دفاع مقدس هماهنگی مخابراتی را انجام میدادم و از پشت بیسیم مجذوب شخصیت شهید صیاد شیرازی شدم.
سیدجواد هاشمی فشارکی از اساتید دانشگاه و معاون سابق سازمان پدافند غیرعامل در گفتوگو با فارس بیان داشت: بنده در مقطعی از دوران دفاع مقدس در قرارگاه جنوب کشور و مرکز پیام لشکر ۲۷ محمدرسولالله(ص) مسئولیت داشتم و هماهنگیها به صورت مخابراتی بین فرماندهان لشکرها انجام میشد. وی ادامه داد: در این مدت توفیق دیدار مستقیم با شهید صیاد شیرازی را نداشتم اما در پشت بیسیم صدایش را میشنیدم که برخورد و رفتارش بسیار دلنشین و درسآموز بود. شهید صیاد در همان دوران به عنوان یک فرمانده ارتشی، روحیه بسیجی داشت. دوستان، این روحیات شهید صیاد را به ما منتقل میکردند و ما مجذوب اخلاق خوش او بودیم.هاشمی فشارکی یادآور شد: بعد از جنگ تحمیلی دوران بازسازی در کشور بود. در یک مقطعی برنامه بازدید برای احداث مراکز عمرانی نیروهای مسلح را داشتیم که شهید صیادشیرازی با مسئولیت جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آن بازدید حضور پیدا کرد. او در این دیدار با تواضعی که داشت، مانند یک فرد عادی با تکتک اعضای حاضر احوالپرسی کرد. سپس در این جلسه مطالب را به خوبی گوش میداد، مدبرانه تصمیم میگرفت و مجدانه پیگیری میکرد. وی افزود: ما شهید صیادشیرازی را اینگونه شناختیم تا اینکه ۲۱ فروردین ۱۳۷۸ توسط عوامل سازمان منافقین ترور شد. این اتفاق برای ما خیلی سخت و گران بود؛ البته شهید صیاد شیرازی شایسته مقام شهادت بود.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: منافقین از اوایل انقلاب اسلامی تاکنون ترورهای فیزیکی متعددی را انجام دادند. اما در سالهای اخیر منافقین علاوه بر ترور فیزیکی، با رسانههایی که در اختیار دارند، فضای مجازی را طوری پوشش دادند تا تردید و شبهه درباره برخی شخصیتها در مردم ایجاد کنند. به نظر بنده ترورهای نوین منافقین علیه اشخاص، سختتر از ترورهای فیزیکی است.
منبع: فارس


دیر آمدی، بلیت راهرو به تو رسید
جعفر طهماسبی
جاسوسان؛ حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش
سردار «رفیعی آتانی»
آرامش یک دلشکسته با آغاز یک دلبستگی!
سیدهمهدیه موسوی















