شناسه خبر : 111870
شنبه 16 تير 1403 , 10:17
اشتراک گذاری در :

وصیت یک شهید: فکر کنید که ما در چه راهی کشته شدیم

فاش نیوز - شهید ۱۹ ساله «مهدی رهبر رضاخانلو» در وصیت‌ ضبط شده که بعد از ۳۷ سال منتشر شد، گفته است: «نمی‌گویم به جبهه بیایید اما به این فکر کنید که اگر من و من‌ها کشته می‌شویم، برای چه کشته شدیم؟ در چه راهی کشته شدیم؟»

۳۷ سال از شهادت شهید بسیجی «مهدی رهبر رضاخانلو» گذشته بود که وصیت‌اش در فضای مجازی منتشر شد. پیام ضبط شده‌ای که هیچ وقت دست پدر و مادرش نرسید. اما برای تمام مردم کشورمان در هر برهه‌ای از تاریخ قابل تأمل است.
شهید «مهدی رهبر رضاخانلو» در این وصیت ضبط شده گفته بود: «اعزامی از پایگاه مقداد تهران هستم. مدت کمی است که در جبهه‌های حق علیه باطل به سر می‌برم. پیامی که برای امت شهیدپرور دارم این است که نمی‌گویم به جبهه بیایید اما به این فکر کنید که اگر من و من‌ها کشته می‌شویم، برای چه کشته شدیم؟ در چه راهی کشته شدیم؟ پیام دیگری که به خانواده دارم این است که صبر و استقامت زیادی داشته باشند. اگر خدا خواست و شهید شدیم، با صبر و استقامت به جهانیان، منافقان و مستکبران نشان بدهند که هر چیزی که در راه اسلام دادیم کم است؛ چه شهید، چه مال و ثروت. اسلام بالاتر از این ارزش دارد. پیام دیگری که برای بچه محل‌ها دارم این است که از هرزه‌گویی‌ها و سر کوچه ایستادن‌ها را کنار بگذارند و یک کم به خدا و دین خدا و ائمه فکر کنند.»فیلم از صدای ضبط شده شهید رهبر رضاخانلو را در ادامه می‌توانید ببینید.
شهید رضاخانلو متولد ۱۳۳۷ و پنجمین فرزند خانواده بود. او بعد از اخذ دیپلم در دانشگاه امام حسین(ع) پذیرفته شد. شهید رضاخانلو علاوه بر درس خواندن با دوستان مسجد جوادالائمه(ع) ۳۰ متری جی تهران عازم جبهه شد و در مرداد ۱۳۶۶ در سردشت به شهادت رسید.

داوود رهبر رضاخانلو برادر ارشد شهید درباره فضای خانواده می‌گوید: پدرم کارمند راه‌آهن تهران بود. خانواده ما اهل مسجد و هیئت بودند و مهدی بیشتر از ما در مسجد فعالیت داشت و با دوستانش جبهه اعزام شد.»وی درباره وصیت ضبط شده از شهید رهبر رضاخانلو بیان می‌کند: «مهدی که به شهادت رسید، عکسی از پیکر او را برای ما آوردند که در مسجد جوادالائمه (ع) نصب کردند. این عکس توسط احسان رجبی گرفته شده بود. مادرم این عکس را نگاه می‌کرد و گریه می‌کرد. بی‌تابی‌های مادرم بعد از شهادت مهدی زیاد بود؛ تا اینکه حدود ۸ ـ ۷ سال بعد از شهادت مهدی، مادرم بخاطر بیماری قلبی درگذشت. اما پیام صوتی برادرم را ۲ سال پیش در فضای مجازی شنیدیم و نمی‌دانیم این فایل صوتی توسط چه کسی ضبط شده است.»

منبع: خبرگزاری فارس
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi