03 شهريور 1405 / ۱۱ ربيع الأول ۱۴۴۸
شناسه خبر : 114699
چهارشنبه 16 آبان 1403 , 09:10
چهارشنبه 16 آبان 1403 , 09:10


مهمترین دستاورد آقای شهید ایران
مهدی فضائلی
بِسِنت خالی بست مستندات چه میگویند؟
محمد ایمانی
قالیبافی که ما میشناسیم
حسین شریعتمداری
مجروح جنگ را نباید در صف اثبات جانبازی تنها گذاشت
غلامرضا یاوندعباسی
جرایم سازمانیافته علیه عفت عمومی
رحمان الهی
شهدای خدمت
علیرضا ضابطی سیستان
نبرد تنگه هرمز و آینده انرژی
علیرضا رجائی
خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
غلامرضا صادقیان
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
سعدالله زارعی

ننگ بر دنیای شما که شهادت را خوار میشمارید!
غلامرضا صادقیان
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمد مرادی
فدای غیرت عباسی عراقیها
احمد بابایی

روایت عشق از قاب مهران؛ جادهای که به کربلا میرسد
حمیدرضا محمد مرادی
در رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی صورت گرفت
هلاکت و دستگیری ۱۰ تروریست در جنوب سیستان و بلوچستان
فاش نیوز - سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه منطقهای قدس نیروی زمینی سپاه از هلاکت چهار فرد و دستگیری شش نفر از اعضای گروهکهای تروریستی خبر داد.
سردار احمد شفائی، سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه منطقهای قدس نیروی زمینی سپاه صبح روزگذشته در جمع اصحاب رسانه گفت: در ادامه برگزاری روند رزمایش عملیاتی شهدای امنیت، حافظین امنیت در اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان و یگانهای عملیاتی قرارگاه قدس نیروی سپاه و واحدهایِ ضدِتروریسم فراجا، موفق شدند ضربات مهلکی بر پیکره تیمهای تروریستی نیابتی دشمن وارد کنند.
وی ادامه داد: در آخرین اقدام صورت گرفته در این خصوص، ۶ نفر از عناصر خودفروخته تروریستی در جنوب سیستان و بلوچستان دستگیر و چهار نفر دیگر به هلاکت رسیدند.
شفائی تصریح کرد: در مجموع از هفته گذشته تاکنون در قالب رزمایش حافظان امنیت در جنوب سیستان و بلوچستان، ۱۴ نفر از تروریستها دستگیر و ۸ نفر نیز به هلاکت رسیدهاند.
وی تاکید کرد: عناصر اصلی گروهک تروریستی که در به شهادت رساندن مدافعان امنیت در منطقه گوهر کوه تفتان نقش داشتهاند جزو افرادی میباشند که دستگیر شدهاند.
شفائی در پایان خاطرنشان کرد: مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات از جمله سلاحهای آمریکایی نیز از این افراد کشف و ضبط شده و تلاش برای دستگیری عاملان شرارت و ناامنی در سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد.


ما در نوجوانی طعم تلخ اسارت را چشیدیم
احمد یوسف زاده
یادی از جانباز نخاعی شهید مهران ذوالفقاری
مرتضی قنبری وفا
دندان اسرا را با قاشق و انبردست میکشیدم
محمدباقر علیئی
یاد اهلبیت، ما را در سختترین لحظات اسارت زنده نگه میداشت
عبدالمحمد شیخابولی
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
فاطمه ملکی















