شناسه خبر : 115725
پنجشنبه 13 دي 1403 , 15:28
اشتراک گذاری در :

نامه ایثارگران به وزیر بهداشت در خصوص سهمیه‌های فرزندان ایثارگران در کنکور

در پی اظهارات معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص سهمیه‌های فرزندان جانبازان و ایثارگران در کنکور، جمعی از جانبازان و ایثارگران نسبت به این اظهارات واکنش نشان دادند.

فاش نیوز - در پی اظهارات سید جلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص سهمیه‌های فرزندان جانبازان و ایثارگران در کنکور، جمعی از جانبازان و ایثارگران در نامه‌ای به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت نسبت به این اظهارات واکنش نشان دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با درود به ارواح طیبه شهدا و امام خمینی (ره) و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و توفیق هرچه بیشتر جنابعالی و همکاران شریف در خدمت به ملت عزیز ایران اسلامی به ویژه به ایثارگران گرامی و نشر فرهنگ ایثار و شهادت

احتراماً عطف به مصاحبه مطبوعاتی معاون محترم آموزشی جنابعالی، آقای سید جلیل حسینی به استحضار می‌رساند چند سالی است که برخی از مسئولین که طعم سختی‌ها و مشکلات زندگی روزمره خانواده معزز شهدا و جانبازان گرانقدر را نچشیده‌اند و سرمایه‌ای در جهت امنیت و تمامیت ارضی و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی نداده‌اند، متمسک به مطالبی از قول دانشجویان عزیز می‌شوند که به یقین می‌توان گفت دانشجوی خداجو و آگاه و عدالت‌محور هیچ وقت حاضر نیست حقی از این قشر که موجب نجات کشور و ناموس وطن شده‌اند، نادیده بگیرد.

اگر افرادی معدود از دانشجویان مهاجرت می‌کنند دو حالت دارد یکی اینکه از عملکرد مسئولین ناراضی هستند، چون حرفشان با عملشان هم‌خوانی ندارد، دوم اینکه باور به خدمت به مردمشان را ندارند.

باید اذعان کرد که طبق قانون هیچ ایثارگری جای دیگران را در کلاس‌ها نمی‌گیرد و طبق آمار ایثارگران نخبه فراوان داریم که متأسفانه رونمایی نمی‌شوند و چه بسا افراد معمولی غیرسهمیه‌ای با رتبه بالا هستند که وارد دانشگاه می‌شوند و بعضاً توانایی فهم امور اجتماعی را ندارند.

چند سال گذشته بسیاری از مسئولین اذعان داشتند که فرزندان متمولین که در مدارس غیر انتفاعی حضور دارند و از انواع خدمات آموزشی استفاده می‌کنند، موجب شده وارد دانشگاه شوند و فرزندان بی بضاعت‌ها چون امکانات آموزشی مناسب ندارند، موفق به کسب رتبه‌های بالا نشوند، حال آیا این عدالت آموزشی است؟

اگر همکاران جنابعالی نیم‌نگاهی به خدمات‌رسانی در کشورهای پیش رفته کنند، خواهند دید که صف اول هرگونه خدمتی کهنه سربازان جنگی و خانواده آنان است لذا شایسته نیست که کم‌کاری، قصور و ترک فعل برخی از مسئولین ذی‌ربط در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را با این گونه بیانات بپوشانند، مردم عزیز ایران با تمام وجود قدرشناس و مدافع حقوق ایثارگران در تمام ابعاد هستند، ولی شما مسئولین خدماتی که اصلاً پایه و اساس ندارد و هیچ‌وقت عملیاتی نشده در جامعه مطرح می‌کنید که به ایثارگران داده‌ایم و موجب حساسیت اقشار مختلف جامعه می‌گردد، همه مردم می‌دانند که ایثارگران تمام هستی خود را فدای ملت و اسلام نمودند.

فرزند جانبازی که مستمرا پدر را همراهی می‌کند و روحیه مغشوش در رابطه با وضع سخت و طاقت‌فرسای پدر جانبازش دارد، آیا با فرزند کسانی که در رفاه هستند و پدر و مادر و خانواده‌ای سالم دارند، یکی است؟

به فرموده (هل یستویان لا والله لا یستویان …) ضمناً گروه‌های دیگری نیز از سهمیه دانشگاه‌ها بهره می‌برند که مطمئناً استدلالی برای آن وجود دارد تا چه رسد به ایثارگران که باید گفت استدلال محکم‌تر و قوی‌تری خواهد بود.

قبلاً از توجه ویژه حضرتعالی به موضوعات مطروحه کمال امتنان را داریم.

۱- جانباز ۷۰ درصد جناب آقای عباس طایفه رئیس هیئت مدیره انجمن خادمان شهداء حرم

۲- جانباز ۴۵ درصد امیر سرتیپ محمد کریم عابدی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره کانون ایثارگران پیشکسوت

۳- آزاده ۱۰ ساله و جانباز ۵۵ درصد علی اکبر تابیده چی دبیرکل مجمع جانبازان و ایثارگران انقلاب اسلامی

۴- جانباز ۷۰ درصد شیمیایی جناب آقای موسوی مدیر عامل محترم جمعیت حمایت از مصدومان شیمیائی

۵- همسر شهید سرکار خانم نفیسه محمدی (روانشناس) مدیر عامل کانون بانوان شاهد و ایثارگر

۶- جانباز ۶۰ درصدجناب آقای دکتر اصغر فرنیان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره انجمن ایثارگران پیرو ولایت

۷- حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر اکبر مرتضوی کیاسری رئیس سازمان اتحاد مشاوران و روانشناسان ایثارگر (انجمن مراکز خدمات مشاوره و روانشناسی ایران)

۸ – همسر جانباز سرکار خانم اکرم جعفری برنجی مدیر عامل محترم انجمن حمایت از ایثارگران

۹- جانباز جناب آقای شاهدی مدیر عامل انجمن اسوه‌های ایثار

 

رونوشت:

۱- جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی
۲- جناب آقای محمد باقر قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
۳- جناب آقای مهندس سعید اوحدی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
۴- جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای عبد الحسین خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی

اینستاگرام
سلام همین الان هم خدا وکیلی متخصصان ایثارگر ما خیلی دلسوز و خدمت رسان هستند .این که سطح علمی پایین است مربوط به دانشگاهها هست و فرقی بین دانشجو ایثارگر و غیره نیست کلا اساتید باید تدریس علمی داشته باشند چون وسعت و جولان رشته های پزشکی زیاد است نه اینکه به دانشجو بگن خودتون دانشجویید برید دنبال علم .اساتید بعضاً کوتاهی میکنند .انگیزه باید بدهند .دانشجو را در بعضی دانشگاهها آدم هم حساب نمی کنند ما میبینم تو شهرها یک دکتری که ۵۰ سال پیش مشهور بوده همچنان بالاترینه . یعنی نمی‌شده ۵ تا دیگه مثل ایشان بشوند.مگر پزشکان جوان چی کم دارند،چون اساتید نخواستند.و همه چیز یادگیری است .الان با دانشگاههای بین الملل و پولکی همه چیز آسون شده .دانشجویان بین الملل هم ضعیفند .مشکل ایثارگری وسهمیه نیست.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi