07 خرداد 1405 / ۱۱ ذو الحجة ۱۴۴۷
شناسه خبر : 117604
سه شنبه 02 ارديبهشت 1404 , 12:42
سه شنبه 02 ارديبهشت 1404 , 12:42


سناریوی گرهزدن توافق با ایران به توافق ابراهیم
حسامالدین برومند
سرمایه عظیم پساجنگ
غلامرضا صادقیان
بادهفروش از کجا شنید؟!
حسین شریعتمداری
جنگ ارادهها از خرمشهر تا خلیجفارس
حسن رشوند
گشایش تنگه هرمز خلع سلاح کشورمان است!
حسین شریعتمداری
چند نکته درباره مذاکره و تعیین تکلیف جنگ
محمد ایمانی
فرصت جنگ
علیرضا معشوری
کاسبان رسانهای؛ تدلیس فقط در معامله نیست
فاضل شایسته
طنین شرف در غوغای غنیمتخواران عافیتطلب
داود گودرزی
تنگه هرمز ربطی به آمریکا ندارد!
یدالله جوانی
برتر از فتح خرمشهر
عبدالله گنجی


تجلیل مدیر کل بنیاد مازندران از فرزند سردار شهید حاج حسین بصیر
فاش نیوز - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت سردار شهید حاج حسین بصیر در فریدونکنار با خانواده این شهید والامقام دیدار کرد.
ایثار مازندران، به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت سردار شهید حاج حسین بصیر، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با همراهی هادی نژاد رئیس بنیاد فریدونکنار و هیئت همراه با همسر صبور و دختر معزز سردار شهید حاج حسین بصیر دیدار کرد.
سعید کهن سال، ضمن قدردانی از تلاش خانواده های معزز شاهد در برگزاری هرچه باشکوه تر سالروز شهادت سردار شهید حاج حسین بصیر، گفت: خانواده های معزز شهدا میراث دار و پرچمدار خون شهدا و در استمرار راه شهدای خود همواره پیشقدم هستند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران افزود: سردار شهید حاج حسین بصیر به عنوان یکی از فرماندهان جنگ در دوران دفاع مقدس نقش بی بدیلی داشته است و الگوی رزمندگان بود و امروز نام سردار شهید همانند دیگر شهدای عزیز در این سرزمین می درخشد.
سردار شهید حاج حسین بصیر فرزند محمد حسین متولد۱۳۲۲/۱۰/۲۴
"جانشین فرماندهی لشگر ۲۵ کربلا" استان مازندران در ۱۳۶۶/۰۲/۰۲ منطقه مائوت عراق در عملیات کربلای۱۰ بر اثر اصابت ترکش خمپاره و جراحات وارده به بدن به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش در گلزار شهدای تکیه معصوم زاده فریدونکنار به خاک سپرده شد که میعادگاه عارفان و عاشقان ولایت است.
فرزند سردار شهید حاج حسین بصیر "فرشته بصیر" خود نیز همسر سردار شهید مرتضی جباری است.
شهید مرتضی جباری متولد ۱۳۴۱/۶/۱۰ در فریدونکنار و در ۱۳۶۵/۱۲/۱۳ با سمت فرمانده گروهان رسول الله در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل شد.
در این دیدار رئیس بنیاد فریدونکنار، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران را همراهی کرد.


















