22 تير 1405 / ۲۷ محرم ۱۴۴۸
شناسه خبر : 118185
یکشنبه 21 ارديبهشت 1404 , 16:42
یکشنبه 21 ارديبهشت 1404 , 16:42


خونخواهی امام شهید و ۱۳۵ روز بیچارگی شیطان
محمد ایمانی
برادرانه با حضرت عزرائیل علیهالسلام!
حسین شریعتمداری
وقتی حقیقت، حجابهای معاصرت را میدرد
محمدرضا الهی
راهبرد رهبر شهید ایران قوی توحیدی بود
مهدی فضائلی
هرمز، امنیت انرژی و آینده نظم منطقهای
علیرضا رجائی
ایران و العراق لایمکنالفراق
هاشم اسدی
مراقب عملیات فریب «۱۱ سپتامبر» باشیم!
بوالفضل درخشنده
جای خالی چند نقطه در فهرست اهداف!
حسین شریعتمداری
آخرین دیدار
فهیمهسادات هاشمیتبار
انتقام خون امام شهید؛ خواسته بحق مردم
غلامرضا فریدونی

چهار تصویر از چهار شهر و چهار معنا
محسن مهدیان
سروده ای سوزناک از زبان امام شهید
افشین علا
دلتنگیهایی دخترانه بدرقه راه پدر امت
صنوبر محمدی
تابوت تو بود اما من جسم خودم دیدم!
سیدمحمدرضا میرشمسی
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمدمرادی

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست
فاش نیوز - پدر شهیدان والامقام «علی اصغر و عیسی فرهادی» از شهرستان بهشهر دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
الگوی صبر و استقامت حاج اکبر فرهادی پدر بزرگوار شهیدان والامقام علی اصغر و عیسی فرهادی پس از سالها چشم انتظاری دعوت حق را لبیک گفت و به دو فرزند شهیدش پیوست.
پیکر پاک پدر شهیدان والامقام فرهادی روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۶ از مسجد کل محمد به سمت پارک ملت و در ادامه، ساعت ۱۷ از سه راه بالامحله شهید آباد، به سمت مزار امام زاده آقا سیدرضا برگزار تشییع می شود.
شهید علی اصغر فرهادی متولد چهارم دی ماه ۱۳۴۶ و در ۲۱ اسفند ۱۳۸۶ بر اثر عوارض ناشی از جانبازی و شهید عیسی فرهادی متولد ۱۳۴۲ و در سال ۱۳۶۷ در سردشت به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
شهید علی اصغر فرهادی متولد ۱۳۴۶ در روستای شهیدآباد بهشهر بود که به عنوان بسیجی در لشکر ۲۵ کربلا خدمت می کرد و در ۱۳۶۴/۱۱/۲۲ هجری شمسی در منطقه فاو از ناحیه کتف و نخاع مورد اصابت ترکش قرار گرفت.
شهید علی اصغر فرهادی متولد ۱۳۴۶ در روستای شهیدآباد بهشهر بود که به عنوان بسیجی در لشکر ۲۵ کربلا خدمت می کرد و در ۱۳۶۴/۱۱/۲۲ هجری شمسی در منطقه فاو از ناحیه کتف و نخاع مورد اصابت ترکش قرار گرفت.
این جانباز ۷۰ درصد در تاریخ ۱۳۸۶/۱۲/۳۱ در بیمارستاننیمه شعبان ساری بر اثر جراحات وارده از جنگ تحمیلی شهد شیرین شهادت نوشید و در اول فروردین ماه ۱۳۸۷ تشییع و در حیاط حسینیه روستای شهید آباد به خاک سپرده شد.


خاطرهای دلنشین با آقای شهید در جاده طلائیه
سیدرضا موسوی فاضل
فوتبال را که باختند، سهمیه گوشت را قطع کردند
حسین عبدالستار اسلامی
ما برای آنکه ....
رضا امیریان فارسانی
حاجمحب؛ نقطه وصلِ دلها بود
علیرضا ضابطی سیستان
یاداشتی از تنگه هرمز، به قلم رزمندۀ میدان دیروز و امروز
رضا امیریان فارسانی















