20 تير 1405 / ۲۵ محرم ۱۴۴۸
شناسه خبر : 118697
سه شنبه 06 خرداد 1404 , 12:25
سه شنبه 06 خرداد 1404 , 12:25


قانون تاریخ
سیدمهدی حسینی
ترامپ، ناسزا و فرصت
سید محمدرضا میرشمسی
پاکستان و قطر در معادلات جدید منطقه
علیرضا رجائی
درسهای مکتب عاشورا در مبانی فکری امام شهید
رضا علامهزاده
نگاهِ مردمیِ امامِ شهیدِ از منظر رهبری معظم انقلاب جدید
علیرضا ضابطی سیستان
رستاخیز ملتی مبعوثشده
حسن رشوند
رستاخیز غیرت در جبهه واحد
حمیدرضا مرادی
سر ترامپ را میخواهیم!
حسین شریعتمداری
مذاکره بدون عبرت؛ تکرار یک مسیر پرهزینه
سیدرضا موسوی فاضل
سفری که با خون امضا شد
حمیدرضا مرادی
پیام تشییع؛ خونخواهی امام شهید
مهدی فضائلی

سروده ای سوزناک از زبان امام شهید
افشین علا
دلتنگیهایی دخترانه بدرقه راه پدر امت
صنوبر محمدی
تابوت تو بود اما من جسم خودم دیدم!
سیدمحمدرضا میرشمسی
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمدمرادی

رونمایی از کتاب «عبور از شط» در مراسم بزرگداشت ایثارگران
فاش نیوز - با رونمایی از کتاب «عبور از شط» و تجلیل از شهید جلال قربانی، مراسم بزرگداشت ایثارگران بار دیگر خاطرات مقاومت و ایثار را زنده کرد. در این مراسم، فرماندهان نظامی و مسئولان، از نقش اسرای عراقی در انقلاب اسلامی و لشکر بدر سخن گفتند.

خبرگزاری فارس، امیر سرتیپ نجفی گفت: امامین انقلاب میگفتند که اسرای عراقی میهمانان ما هستند و طوری باید با آنها رفتار شود که زمانی که هرکدامشان به کشورشان بازمیگردند، سفرای انقلاب اسلامی باشند و ما این را تبدیل به منشور نگهداری از اسرا کردیم و وظایفِ قسمتهای مختلف را هم طبق آن تقسیم کردیم.رییس کمیسیونهای اسرای جنگ تحمیلی در مورد سپاه بدر ادامه داد: سپاه بدر از عراقیها و توابینی تشکیل شد که نمیخواستند جلوی جمهوری اسلامی بایستند و مقابل رژیم بعث عراق ایستادند و به شهادت رسیدند.امیر سرتیپ رستمیان در ادامه اظهار داشت: چیزی که در جمهوری اسلامی بهعنوان منشور نگهداری از اسرا مطرح شد، مسئولیت را بهگردن رهبر معظم انقلاب اسلامی که آن موقع نماینده امام (ره) بودند، انداخت و ایشان شهید نظران را که آن موقع دبیر شورای عالی دفاع بود، مسئول این کار کردند.وی افزود: شهید نظران میگفت که باید کاری با دشمن بکنیم که از دشمن به بیطرف و از بیطرف به دوست تبدیل شود. وی در راه نگهداری از اسرا به شهادت رسید و آنها گفتند که ما پدر خود را از دست دادیم.امیر سرتیپ رستمیان گفت: نزدیک به ۱۰ هزار نفر اسیر عراقی در ایران پناهنده شدند و موضوع پناهندگی را هم به صلیب سرخ اعلام کردند و تعدادیشان هم عضو لشکر «بدر» شدند.پس از آن امیر سرتیپ رستمیان گفت: اینکه با اسرای عراقی خوشرفتاری کردیم، باعث شد که امروز وجدان ما آرام باشد و شاید اگر آن روز این کارها را انجام نمیدادیم، امروز حسرت آن را میخوردیم.
در پایان این مراسم، از کتاب «عبور از شط» با حضور مسئولان و مهمانان رونمایی شد.همچنین از خانواده شهید جلال قربانی، از چهرههای شاخص ایثار و مقاومت ـ از زندانیان سیاسی مسلمان پیش از انقلاب و شهدای دفاع مقدس ـ تجلیل بهعمل آمد.


فوتبال را که باختند، سهمیه گوشت را قطع کردند
حسین عبدالستار اسلامی
ما برای آنکه ....
رضا امیریان فارسانی
حاجمحب؛ نقطه وصلِ دلها بود
علیرضا ضابطی سیستان
یاداشتی از تنگه هرمز، به قلم رزمندۀ میدان دیروز و امروز
رضا امیریان فارسانی
روایت خلبان F-۱۴ از فتح خرمشهر و مقاومت دزفول
مهدی طلوع وند















