03 شهريور 1405 / ۱۱ ربيع الأول ۱۴۴۸
شناسه خبر : 118697
سه شنبه 06 خرداد 1404 , 12:25
سه شنبه 06 خرداد 1404 , 12:25


بِسِنت خالی بست مستندات چه میگویند؟
محمد ایمانی
قالیبافی که ما میشناسیم
حسین شریعتمداری
مجروح جنگ را نباید در صف اثبات جانبازی تنها گذاشت
غلامرضا یاوندعباسی
جرایم سازمانیافته علیه عفت عمومی
رحمان الهی
شهدای خدمت
علیرضا ضابطی سیستان
نبرد تنگه هرمز و آینده انرژی
علیرضا رجائی
خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
غلامرضا صادقیان
ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق
سعدالله زارعی
از زمین فوتبال امجدیه در تعقیب اسرائیل
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان

ننگ بر دنیای شما که شهادت را خوار میشمارید!
غلامرضا صادقیان
اشک ماتم بر پیکر پدر
فاطیما محمد مرادی
فدای غیرت عباسی عراقیها
احمد بابایی

روایت عشق از قاب مهران؛ جادهای که به کربلا میرسد
حمیدرضا محمد مرادی
رونمایی از کتاب «عبور از شط» در مراسم بزرگداشت ایثارگران
فاش نیوز - با رونمایی از کتاب «عبور از شط» و تجلیل از شهید جلال قربانی، مراسم بزرگداشت ایثارگران بار دیگر خاطرات مقاومت و ایثار را زنده کرد. در این مراسم، فرماندهان نظامی و مسئولان، از نقش اسرای عراقی در انقلاب اسلامی و لشکر بدر سخن گفتند.

خبرگزاری فارس، امیر سرتیپ نجفی گفت: امامین انقلاب میگفتند که اسرای عراقی میهمانان ما هستند و طوری باید با آنها رفتار شود که زمانی که هرکدامشان به کشورشان بازمیگردند، سفرای انقلاب اسلامی باشند و ما این را تبدیل به منشور نگهداری از اسرا کردیم و وظایفِ قسمتهای مختلف را هم طبق آن تقسیم کردیم.رییس کمیسیونهای اسرای جنگ تحمیلی در مورد سپاه بدر ادامه داد: سپاه بدر از عراقیها و توابینی تشکیل شد که نمیخواستند جلوی جمهوری اسلامی بایستند و مقابل رژیم بعث عراق ایستادند و به شهادت رسیدند.امیر سرتیپ رستمیان در ادامه اظهار داشت: چیزی که در جمهوری اسلامی بهعنوان منشور نگهداری از اسرا مطرح شد، مسئولیت را بهگردن رهبر معظم انقلاب اسلامی که آن موقع نماینده امام (ره) بودند، انداخت و ایشان شهید نظران را که آن موقع دبیر شورای عالی دفاع بود، مسئول این کار کردند.وی افزود: شهید نظران میگفت که باید کاری با دشمن بکنیم که از دشمن به بیطرف و از بیطرف به دوست تبدیل شود. وی در راه نگهداری از اسرا به شهادت رسید و آنها گفتند که ما پدر خود را از دست دادیم.امیر سرتیپ رستمیان گفت: نزدیک به ۱۰ هزار نفر اسیر عراقی در ایران پناهنده شدند و موضوع پناهندگی را هم به صلیب سرخ اعلام کردند و تعدادیشان هم عضو لشکر «بدر» شدند.پس از آن امیر سرتیپ رستمیان گفت: اینکه با اسرای عراقی خوشرفتاری کردیم، باعث شد که امروز وجدان ما آرام باشد و شاید اگر آن روز این کارها را انجام نمیدادیم، امروز حسرت آن را میخوردیم.
در پایان این مراسم، از کتاب «عبور از شط» با حضور مسئولان و مهمانان رونمایی شد.همچنین از خانواده شهید جلال قربانی، از چهرههای شاخص ایثار و مقاومت ـ از زندانیان سیاسی مسلمان پیش از انقلاب و شهدای دفاع مقدس ـ تجلیل بهعمل آمد.


ما در نوجوانی طعم تلخ اسارت را چشیدیم
احمد یوسف زاده
یادی از جانباز نخاعی شهید مهران ذوالفقاری
مرتضی قنبری وفا
دندان اسرا را با قاشق و انبردست میکشیدم
محمدباقر علیئی
یاد اهلبیت، ما را در سختترین لحظات اسارت زنده نگه میداشت
عبدالمحمد شیخابولی
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
فاطمه ملکی















