شناسه خبر : 118769
شنبه 10 خرداد 1404 , 11:45
اشتراک گذاری در :

دیدار رئیس بنیاد شهید با جانباز استان البرز

 فاش نیوز - دکتر سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ با همراهی دکتر مجتبی عبداللهی، استاندار البرز، با حضور در منزل جانباز گرانقدر «غلامرضا جعفری» در کرج، با این یادگار سرافراز دوران دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کردند.

دیدار معاون رئیس‌جمهور و استاندار البرز با جانباز سرافراز «غلامرضا جعفری» در کرج

در این دیدار، دکتر اوحدی با تأکید بر جایگاه رفیع جانبازان در فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار داشت: جانبازان سند زنده مقاومت ملت ایران هستند و هر دیدار با این عزیزان، روحیه خدمت و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی را تقویت می‌کند.

وی افزود: عزت و اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران، مرهون فداکاری‌ها و ایثار کسانی است که در سخت‌ترین شرایط از کشور دفاع کردند و همچنان با صبر و استقامت، در مسیر ارزش‌ها ثابت‌قدم مانده‌اند.

همچنین دکتر عبداللهی استاندار البرز، با بیان اینکه خدمت به جامعه ایثارگری وظیفه‌ای ملی و انقلابی است، گفت: تکریم جانبازان، در حقیقت پاسداشت ارزش‌های دفاع مقدس و الگوسازی برای نسل امروز است.

در پایان این دیدار صمیمانه، با اهدای لوح سپاس از مقام والای این جانباز سرافراز تجلیل به‌عمل آمد.

دیدار معاون رئیس‌جمهور و استاندار البرز با جانباز سرافراز «غلامرضا جعفری» در کرج

اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi