شناسه خبر : 120131
شنبه 04 مرداد 1404 , 11:26
اشتراک گذاری در :

دیدار مدیرکل بنیاد شهید استان قم با جانبازان بستری در منزل

فاش نیوز - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم با حضور در منزل جانبازان معزز محمد عباسی و حسن مبشر زرقانی که به علت بیماری در بستر هستند، ضمن عیادت و دلجویی از آنان، بر رسیدگی مستمر به وضعیت درمانی و معیشتی این عزیزان تأکید کرد.
 
دیدار مدیرکل بنیاد شهید استان قم با جانبازان بستری در منزل

 ایثار، حجت‌الاسلام والمسلمین هنرمند، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید قم در ادامه برنامه‌های عیادت و سرکشی از ایثارگران، امروز با حضور در منازل دو جانباز گرامی ۲۵ درصد آقای محمد عباسی و آقای حسن مبشر زرقانی بستری، از نزدیک در جریان شرایط جسمی و روحی این جانبازان سرافراز قرار گرفت.
در این دیدار صمیمی، مدیرکل بنیاد شهید با اهدای لوح تقدیر و بسته‌های حمایتی، از فداکاری و مجاهدت این دو جانباز دوران دفاع مقدس تجلیل کرد و افزود: وظیفه ماست که در همه شرایط در کنار خانواده‌های شهدا و ایثارگران باشیم و نسبت به پیگیری مسائل درمانی و رفاهی آنان اهتمام ویژه داشته باشیم.
وی همچنین بر لزوم هماهنگی مستمر با تیم‌های درمانی و مددکاری بنیاد برای بررسی دقیق‌تر نیازهای این عزیزان تأکید کرد.

جانبازان گرانقدر در این دیدار با ابراز رضایت از پیگیری‌های بنیاد شهید، بر تداوم روحیه ایثار و حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi