شناسه خبر : 122037
پنجشنبه 08 آبان 1404 , 09:00
اشتراک گذاری در :

درخواست حمایت از فرزندان شهدا و ایثارگر در ادارات استان کردستان

اکثر مسئولین از روحیات ایثارگرانه ما بیمناک‌اند و ما را سد راه خود می‌دانند و لذا سعی در حذف ما از سیستم اداری کشور دارند و مانع ....

فاش نیوز - جمعی از فرزندان شهدای کردستان خواستار حمایت از فرزندان شهدا و ایثارگر شاغل در ادارات استان کردستان شدند.
بسم رب الشهدا و الصدیقین
رهبر معظم انقلاب اسلامی
سلام علیکم و رحمت‌الله؛
بدین‌وسیله جمع کثیری از فرزندان شاهد استان کردستان با توجه به اوضاع موجود در سازمان‌ها و ادارات در خصوص نحوه رفتار و عملکرد مسئولین و مدیران عالی و میانی با کارمندان و کارکنان شهیدزادگان، ضروری دانستیم موارد ذیل را به سمع و نظر حضرتعالی برسانیم:
۱. با توجه به خیانت و جفای بعضی از مسئولین کشور در حق فرزندان شاهد و کج‌سلیقگی‌های افراد بالادستی و برخوردهای نامناسب مسئولین، که بعضاً در کلیه سازمان‌ها و ادارات باعث برکناری فرزندان شاهد آن ادارات یا اداره‌های کل می‌شوند، معترض بوده و خواهان دفاع از حق هستیم. برای نمونه، برکنار شدن فرزند شهید با مدرک تحصیلی عالی  و بسیاری از این موارد که مدیران کل، نه‌تنها زمینه رشد فرزندان شاهد کشور را در ادارات، سازمان‌ها و اداره‌های کل فراهم نمی‌سازند بلکه با برکناری فرزندان شاهد از آن ادارات و سازمان‌ها، باعث دورماندن فرزندان شاهد کشور از امور اجرایی و حضور در پست‌های عالی می‌شوند.
۲. همچنان‌که مستحضرید، امام راحل تأکید داشتند بر اینکه مسئولیت‌ها را به افراد صالح بدهید؛ منظور حضرت امام خمینی(ره)، یادگاران شهدا و مستضعفان جامعه که حامی اصلی انقلاب بوده‌اند و هستند، می‌باشد. حاج قاسم عزیز ما در مورد فرزندان شاهد در وصیتنامه‌اش می‌نویسد: «به فرزندان شهدا که یتیمان همه شما هستند، به چشم ادب و احترام بنگرید. دوست دارم جنازه‌ام را فرزندان شهدا بر دوش گیرند، شاید به برکت اصابت دستان پاک آنها بر جسدم، خداوند مرا مورد عنایت قرار دهد.»
حال چگونه است که فرزندان معزز شاهد، مورد بی‌حرمتی و بعضاً ظلم و جفای مسئولین مربوطه قرار می‌گیرند و از کار، پست و مقامی که در ادارات دارند، عزل می‌شوند؟
۳. ما فرزندان شهدا که خون پدران شهیدمان در رگ‌هایمان جاری است، زیر بار حرف زور و ظلم و بی‌عدالتی نمی‌رویم؛ از این روست که مدیران و مسئولان میانی و بعضاً بالادستی، اجازه قدرت گرفتن ما را نمی‌دهند. اکثر مسئولین از روحیات ایثارگرانه ما بیمناک‌اند و ما را سد راه خود می‌دانند و لذا سعی در حذف ما از سیستم اداری کشور دارند و مانع رسیدن ما به پست‌های بالاتر می‌شوند.
۴. امور اجرایی در بعضی از ادارات کشور، دست افرادی به ظاهر انقلابی اما در باطن خائن است که نه دردمندند و نه می‌خواهند درد ما را بفهمند یا درک کنند. زیرا که ما وارث حسینیم و طبق فرموده جنابعالی، در مقابل اخلاق یزیدی بعضی مسئولین، آتش به اختیار عمل کرده و زینب‌گونه امر به معروف و نهی از منکر می‌کنیم!
در پایان، محضر مبارک حضرت آقا، متواضعانه عرض می‌کنیم خون پدران ما هدر نرفته زیرا ما نیز چون پدران شهیدمان آماده رزم و جنگ هستیم و به امر مولا و مقتدایمان امام خامنه‌ای عزیز، جان در راه اسلام، دفاع از اسلام، مسلمانان جهان و وطن عزیزمان ایران اسلامی تقدیم نماییم.
حضرت آقا! برای عاقبت‌بخیری ما فرزندان شاهد و اینکه از لحاظ علمی و شغلی ارتقا یافته و همچنین از لحاظ معنوی نیز رشد کنیم، دعا بفرمایید و از خداوند متعال بخواهید ما را با پدران شهیدمان محشور بگرداند.
والسلام علیکم و رحمت‌الله و برکاته

|| فرزندان شهدا و ایثارگر در ادارات استان کردستان

اینستاگرام
باسلام ، بارها اعلام نمودیم که یکی از دلایل اهانت و توهین و بی احترامی به جامعه ایثارگران در کردستان برمیگردد به ضعف مدیریت در بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان، مدیری که بخاطر چند روز ماندن بر مسند مدیریت به جای دفاع از حق و حقوق ایثارگران چسبیده به دونفر از نمایندگان مجلس که همیشه با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مخالف بوده و به دنبال حذف جانبازان و خانواده معظم شهدا در مدیریتهای مختلف این قشر عظیم در ادارات استان و شهرستانها بوده اند انتظاری بیش نیست ، بارها به ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور جناب آقای اوحدی اعلام نمودیم که وضعیت جامعه ایثارگران در این استان فرهنگی بحرانی است و هرچه سریعتر نسبت به تغییر مدیریت آن اقدام نمائید ولی افسوس که حسب فرمایشات مقام معظم رهیری که فرمودند کردستان سرزمین مجاهدتهای خاموش است ، ظاهرآ دید و نگاه مدیران بنیاد مرکز نیز به این استان مظلوم و محروم هم خاموش است.
سلام ،در حالی که بنیاد شهید و امور ایثارگران باید پناه و تکیه گاه و حامی حق و حقوق خانواده های ایثارگران باشد ،متاسفانه در استان کردستان شاهد تصمیم هایی هستیم که نه تنها بوی تدبیر نمی دهد،بلکه حرمت جامعه بزرگ ایثارگران را نادیده می گیرند.اخراج و کنارگذاشتن نیروهای ایثارگر از عرصه مدیریت ،نشانه ای آشکار از ضعف مدیریت و بی توجهی به ارزش ها و فداکاری های این قشر عظیم است . جامعه ایثارگران کردستان صدایی خاموش نشدنی است ،صدایی که عدالت و احترام را مطالبه می کند.
سلام
متأسفانه در مدت اخیر، عملکرد مدیریتی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان با ضعف‌ها و نارسایی‌های جدی همراه بوده است. این وضعیت موجب نارضایتی گسترده در میان خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران عزیز این استان گردیده است.

متأسفانه، به دلیل نبود پیگیری مؤثر، بی‌توجهی به مطالبات به‌حق ایثارگران و کم‌کاری در ارائه خدمات شایسته، بسیاری از خانواده‌های ایثارگر احساس بی‌پناهی و بی‌اعتنایی می‌کنند، تا جایی که گاه از بیان هویت ایثارگری خود نیز خودداری می‌نمایند. این امر در شأن والای این قشر فداکار که سال‌ها در راه حفظ عزت و امنیت کشور ایثار کرده‌اند، نیست.
سلام واقعیت این است در ادارات بخشی وجود دارد بنام ایثارگران که وظیفه پیگیری و اجرای قوانین و مقررات کارکنان ایثارگران در آن اداره را بعهده دارد،درحال حاضر این واحدها در اکثر ادارات تعطیل بوده و فقط عده ای به نام این جایگاه حقوق و مزایا می گیرند و نهاد حاکمیتی بنیاد شهید هم صرفا نظاره گر این نابسامانی ها و تضیع حقوق خانواده معظم شهدا و ایثارگران در ادارات و ارگانها می‌باشد،واین همان فساد فرهنگی بوده که در حال انجام است
مدیریت ضعیف سازمان حامی ایثارگران در استان کردستان و نبود انگیزه برای حمایت از ایثارگران در دستگاههای دولتی در هر نقطه از کشور باشدهمین وضعیت راخواهند داشت ، وقتی حامی ایثارگران وابسته و دست نشانده چند نفر که منفعت آنان در ضدیت با فرهنگ ایثار و شهادت است ،و آنهم در استانی که به خاطر وجود هواداران گروهکهای ملحد و ضد انقلاب فضا کاملا" برای رویا رویی با جامعه ایثارگران آماده است ، طبیعی است که جامعه ایثارگری در انزوا و حقارت قرار می گیرد.لذا تا زمانی که وضعیت به همین منوال باشد و بنیاد مرکز از خواب غفلت بیدار نشود خانواده شهدا و سایر ایثارگران نباید توقع بیش از این را داشته باشند.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
زنگ خاطره
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi