شناسه خبر : 124525
دوشنبه 31 فروردين 1405 , 10:50
اشتراک گذاری در :

دیدار رئیس بنیاد شهید با جانباز حسین محمدی

فاش نیوز- معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانباز جنگ تحمیلی رمضان حسین محمدی دیدار و از وی دلجویی کرد.

*دیدار رئیس بنیاد شهید با جانباز حسین محمدی/نه عکس داره نه ویدئو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ جانباز معزز حسین محمدی که ملت قدرشناس ایران او را به عنوان یک قهرمان ملی که دو دست و پای خود را پای لانچر ایثار کرد، می‌شناسند، روز گذشته به بنیاد شهید و امور ایثارگران رفت و میهمان معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بود.

سید احمد موسوی، در این دیدار صمیمی، به گفت‌و‌گو با این جانباز سرافراز نشست و از نزدیک در جریان وضعیت جسمانی ایشان قرار گرفت.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن قدردانی از رشادت و فداکاری‌های نیرو‌های مسلح در حفظ کیان کشور، به معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد تا مشکلات پزشکی این جانباز جوان و دلیر پیگیری شود و برای بهبود وضعیت جسمی ایشان اقدامات لازم صورت گیرد.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان این دیدار افزود: بزرگ‌مردانی، چون شما در ایثار، ازخودگذشتگی، صبر و استقامت، الگویی برای ملت شریف ایران هستید و وجود شما مایه برکت برای کشور است.

جانباز معظم حسین محمدی جوان کرمانشاهی و از نیرو‌های هوافضاست که در جریان جنگ رمضان و در پای لانچر دست و پاهایش را از دست داد و همزمان با روز حادثه، پدر شد؛ جانبازی که به نماد ایثار تمام عیار برای مردم ایران تبدیل شده است.

منبع: واحد مرکزی
اینستاگرام
ننگ و نفرین بر کسانی که از شمر کمک خواستن ، حسین جان تو مایهٔ سعادت و افتخار ایرانی ، با ندای هر اذان و هر قنوت بیادت هستیم ، حسین عزیز تو با دستانت خدا را در آغوش گرفتی و پاهایت را در راه خدای مهربان بخشیدی و خداوند سبحان بهترین هدیه را به تو بخشید ، اشکها و لبخندهای دختر عزیزت ضربان زندگی ماست با او زندگی کن که نفس او زندگی بخش است . با خدا همه چیز خوب است . یا الله یا فتاح و یا عزیز.
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi