سه شنبه 08 ارديبهشت 1405 , 14:44




۶ هزار عملیات هلال احمر در جنگ رمضان
به گزارش خبرگزاری ایسنا، حسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در جلسه شورای عالی جمعیت هلالاحمر که در مرکز رصد هلال برگزار شد، ضمن تشکر از حمایتهای شورای عالی هلالاحمر و نماینده ولی فقیه از تلاشهای این جمعیت در جنگ تحمیلی سوم گفت: ما بعد از جنگ ۱۲ روزه و تجربیات آن جنگ، در آمادگی کامل و منتظر هر اتفاقی بودیم.
وی تأکید کرد: تا پیش از این ۷۰ هزار تیم متخصص داشتیم که آنها را به ۱۱۰ هزار نفر رساندیم، در طول ایام جنگ تحمیلی سوم، ۲۸ هزار نفر در ماموریت ها در سراسر کشور حضور داشتند و از افتخارات ما است که کمتر از ۴ دقیقه در همه انفجارها و محل های بمباران حاضر بودیم و جزو آخرین تیم هایی بودیم که محل را ترک میکردیم.
رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: در این جنگ به ۱۴۹ هزار واحد غیرنظامی آسیب وارد شده است که ۱۵ درصد تخریب کامل صورت گرفته است، در این بین ۱۲۳ هزار واحد مسکونی است که به طور تقریبی ۴۰ هزار واحد آن در تهران است.
کولیوند در بخش دیگری از سخنان به بحث دیپلماسی بین الملل با هدایت معاون امور بینالملل جمعیت هلال احمر به عنوان یکی از ارزشمندترین تلاشها برای ثبت جنایت دشمن اشاره کرد و گفت: از روز اول جنگ اسناد حقوق بشر دوستانه را تهیه کردیم و به نهادهای بین المللی مثل کمیته صلیب سرخ، دادستان دیوان کیفری بین الملل و فدراسیون جهانی صلیب سرخ و بین الملل فرستادیم و تاکید مستقیم من به مقامات بین المللی این بود که اگر می خواهید ماهیت مستقل خود را ثابت کنید باید این جنایت ها علیه نهادهای غیرنظامی، درمانی و آموزشی را قاطعانه محکوم کنید.
به گفته کولیوند، جمعیت هلالاحمر در بحث روایتگری و تبیین واقعیتها و ارائه به نهادهای بین الملل بسیار جامع و کامل و سریع عمل کرد. به طوری که هر شب اسناد بمبارانها به صورت تصویر و ویدئو و متن برای ارائه به نهادهای بین الملی تهیه و ارسال میشد تا جهان را نسبت به جنایت دشمن آمریکایی صهیونی آگاه کنیم.
کولیوند از اعضای شورای عالی هلال احمر به دلیل حمایت های مستمر از این جمعیت در راستای اهداف مهم و ارزشمندی همچون خدمت به مردم در بحرانها تشکر کرد.


















