شناسه خبر : 124834
یکشنبه 20 ارديبهشت 1405 , 11:27
اشتراک گذاری در :

معاون اسبق آموزش‌وپرورش:

مدرسه شجره طیبه را موزه نکنید!

موزه، از ره‌آوردهای فرهنگی است که جهان را در چارچوب تنگ و محصور ماده معنا می‌کند و روح و معنویت را در حد عواطف و احساسات بشری کاهش می‌دهد. با موزه‌ کردنِ پدیده‌های مهم....

فاش نیوز - معاون اسبق وزارت آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه مدرسه شجره طیبه را موزه نکنید، گفت: این مدرسه، مقتل و قتلگاه است؛ باید در آنجا گریه حماسی کرد. باید با وضو وارد آن صحن شد. باید به‌جای تهیه بلیت، آنجا متوسل شد و نذر کرد.
 
سید نصرت‌الله فاضلی، کارشناس تعلیم‌وتربیت در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش‌وپرورش خبرگزاری فارس اظهار کرد: واژگان، میراث فرهنگی یک تمدن است و ملتی که واژگان و مفاهیم تمدن دیگر را تکرار و روایت می‌کند، نشان از تزلزل تمدنی اوست. در سفر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به شهر جهانی میناب، ریاست کمیسیون، طرح موزه‌کردن مدرسه شجره طیبه را اعلام کرد.
وی ادامه داد: موزه، از ره‌آوردهای فرهنگی است که جهان را در چارچوب تنگ و محصور ماده معنا می‌کند و روح و معنویت را در حد عواطف و احساسات بشری کاهش می‌دهد. با موزه‌ کردنِ پدیده‌های مهم، یاد آنها در خاطره‌ها همچون برگی زنده از تاریخ ثبت می‌شود، اما حماسه، جنایت، شجاعت و عمق اندیشه در آن دفن می‌گردد و آن پدیده به یک امر طبیعیِ تاریخی تقلیل می‌یابد.
فاضلی افزود: ما در تمدن اسلامی، جهان را از حصار ماده به فراخنای ملکوت می‌شناسیم و ماده را سایه و ظلّی از آن عالم می‌دانیم؛ عالمی که حقایق در آن برای همیشه زنده‌اند و حق و باطل در چهره نور، بهشت و آتش جهنم جلوه می‌کنند. ساختار تمدنی ما، حماسه را زنده نگه می‌دارد و آن را اوج می‌دهد تا انسان در برابر ظلم و ستم، حماسی برخورد کند. کربلا، شلمچه و… نمونه‌هایی برجسته در تاریخ تمدنی ما هستند.
وی تأکید کرد: لذا مدرسه شجره طیبه را موزه نکنید. آنجا مقتل و قتلگاه است؛ باید در آنجا گریه حماسی کرد. باید با وضو وارد آن صحن شد. باید به‌جای تهیه بلیت، آنجا متوسل شد و نذر کرد. باید بچه‌های ایران همیشه کینه و عداوتِ استکبار و صهیونیست را در دل داشته باشند و هدایت شوند. آنجا مناره است و آنجا گلدسته اذانِ قیام و مبارزه است. به یک مکان محدودش نکنید.
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi