شناسه خبر : 124927
شنبه 26 ارديبهشت 1405 , 09:58
اشتراک گذاری در :

اسرائیلی‌ها، منفورترین موجودات روی زمین در تازه‌ترین نظرسنجی‌ها

فاش نیوز - رسانه‌های عبری اعتراف کردند که، پس از یک نظرسنجی جهانی متوجه شده‌اند، منفورترین موجودات روی زمین هستند.
براساس اعلام رسانه‌های عبری، نتایج یک نظرسنجی جهانی که در 80 کشور جهان انجام شده است نشان می‌دهد، در دنیای امروز مردم از هیچ‌کس مثل صهیونیست‌ها متنفر نیستند. همزمان با انتشار این خبر، «نیویورک‌تایمز» نیز گزارشی از جنایات هولناک این رژیم در زندان‌ها با عنوان «سکوت در برابر تجاوز جنسی به فلسطینیان» منتشر کرد تا نشان دهد چرا دنیا از این رژیم این‌قدر نفرت دارد.

محتوای این گزارش مستند آن‌قدر تکان دهنده است که به خشم رژیم صهیونیستی و در نتیجه شکایت از آن منجر شد. در این گزارش می‌خوانیم فلسطینیان (اعم از مرد و زن) از تعرض‌های جنسی وحشیانه به دست نگهبانان زندان، سربازان، شهرک‌نشینان و بازجوهای اسرائیلی خبر می‌دهند.

آنها در مصاحبه‌های متعدد، از تجاوز با اشیاء (مانند باتوم‌های پلاستیکی و فلزی)، ضرب و شتم اندام‌های جنسی، برهنه کردن اجباری و... سخن گفته‌اند.

 
اینستاگرام
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi