شناسه خبر : 124973
یکشنبه 27 ارديبهشت 1405 , 16:39
اشتراک گذاری در :

در نشست غیرعلنی و غیررسمی مجلس انجام شد

بررسی مشکلات معیشتی با حضور وزیر کار و رفاه اجتماعی

دشمن غدار با محاصره دریایی، ما را به یک جنگ تمام عیار اقتصادی فراخوانده و ...

فاش نیوز - جلسه غیرعلنی و غیررسمی مجلس شورای اسلامی به ‌صورت مجازی و با نیمه حضوری و بر خط نمایندگان ملت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ما، نشست غیرعلنی امروز مجلس شورای اسلامی با 11تن از اعضای هیئت رئیسه و نمایندگانی از کمیسیون اجتماعی به‌صورت حضوری و سایر نمایندگان ملت از اقصی نقاط ایران اسلامی به صورت وبیناری برگزار گردید.

نایب رییس مجلس: مواظب معیشت مردم باشیم

بر اساس این گزارش، در این نشست که به ریاست نایب‌رئیس دوم مجلس و با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونان وی برگزار شد، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود با اشاره به فرمایشات رهبر شهید انقلاب اظهار داشت: امروز ملت بزرگ ایران مبعوث شدند و رمز حضور مردم در خیابان‌ها بعثت آن‌هاست. از طرفی بالاترین مؤلفه برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران همین حضور مردم در خیابان‌ها است؛ به همین دلیل این مردم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

وی گفت: در طول تاریخ سراغ نداریم مردمی که حدود ۷۸ روز، هم روزها مشغول کار باشند و هم شب‌ها در خیابان‌ها حضور پیدا کنند و شعارهای شان هم شعار رهبری و درواقع مبنای انقلاب، نظام و ایران ما است؛ به همین دلیل از نظر ما بالاترین کاری که باید انجام بپذیرد، رضایت عمومی این مردم است. ما باید تمام توانمان را به کار بگیریم تا مردم را راضی کنیم.

حاجی‌بابایی با تأکید بر اینکه امروز مردم ما در برابر ابر قدرت‌ها ایستادند و تکیه‌گاه نیروهای مسلح هستند، تصریح کرد: باید دقت و توجه کنیم که این مردم دچار آسیب نشوند. در روزهای اخیر مردم از ناحیه بعضی از گرانی‌ها احساس ناراحتی می‌کنند. یعنی هم مراقب‌اند که مواضع انقلاب رو حفاظت کنند و هم در برابر بعضی گرانی‌هایی که در کشور به وجود آمده، نگرانند؛ به همین دلیل باید به کمک مردم بشتابیم و تلاش کنیم تا مردم بتوانند زندگی روزمره‌شان را با کم‌ترین سختی انجام دهند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد : دشمن غدار با محاصره دریایی، ما را به یک جنگ تمام عیار اقتصادی فراخوانده و ما باید امروز مشت در مشت همدیگر در برابر این زیاده‌خواهی آمریکا بایستیم. دشمن وقتی در میدان نبرد نتیجه نگرفت، می‌خواهد مردم ما را در برابر فشار سختی‌ها، گرانی‌ها و کمبودها تسلیم کند، اما تصمیم ملت بزرگ ایران این است که با تمام قدرت در برابر زیادی‌خواهی‌های او بایستند و این فشار اقتصادی را به خود آن‌ها برگردانند.

وی ادامه داد: بستن تنگه هرمز و دیگر اقداماتی که جمهوری اسلامی ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا انجام می‌دهد در همین راستا و یک هماوردی تمام عیار بین ما و آمریکای جنایتکار است؛ به همین دلیل نمایندگان ملت و همه مسئولان نظام دست در دست هم می‌دهند تا بتوانند در برابر این زیاده‌خواهی آمریکا بایستند و در داخل هم رضایت عمومی مردم را تامین کنند.

نایب رییس مجلس در خصوص دغدغه مجلس و دولت در خصوص معیشت مردم و ضرورت مهار افسار گرانی کالاهای اساسی متذکر شد: به همین دلیل امروز از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دعوت کردیم تا در جلسه مجلس حضور پیدا کنند و در جمع و برابر نمایندگان ملت شریف ایران، در رابطه با نوع خدمات‌رسانی و کمک‌هایی که می‌توان به این مردم انجام داد و راه‌حل‌هایی که می‌تواند فشار اقتصادی را بر مردم کاهش دهد، بحث و گفتگو کنیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مجلس از دولت در اجرای سیاست‌های حمایتی، تقویت و پشتیبانی خواهد یادآور شد: دولت باید از هر ظرفیتی برای افزایش رضایت عمومی مردم استفاده کند و در این راستا از تمامی ابزارهایش همچون تقویت کالابرگ، تشدید نظارت‌ها و کنترل بازار استفاده کند.

حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هر اقدامی که بتواند به بهبود وضعیت معیشتی مردم و افزایش رضایتمندی عمومی منجر شود، باید در دستور کار دولت باشد و در این مسیر مجلس همراه و حامی دولت است.

وی گفت: مجلس حتما با پیشنهاد افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی موافق است و از دولت در اجرای سیاست‌های حمایتی، تقویت و پشتیبانی خواهد کرد.

نماینده ایثارگر مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس در مسیر خدمت‌رسانی به مردم، به‌صورت قدرتمند پشت سر دولت ایستاده و از اقدامات موثر در حوزه معیشت و حمایت از اقشار مختلف جامعه حمایت می‌کند.

 مشکلات معیشتی و اقدامات حمایتی

عباس گودرزی سخنگوی هیات رئیسه مجلس افزود: در دومین جلسه مجازی مجلس شورای اسلامی ابتدا گزارش کمیسیون اجتماعی درمورد آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیک و اقدامات انجام شده درخصوص مقابله با بیکاری از طریق حمایت از واحدهای تولیدی متأثر از جنگ ارائه شد و در ادامه ۱۲ نماینده به بیان نقطه نظرات خود متناسب با موضوع جلسه پرداختند و احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ارائه گزارش با محوریت مشکلات معیشتی مردم و پیگیری اقدامات حمایتی از جمله کالابرگ و پاسخ به سئوالات نمایندگان پرداخت.

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

عضو هیئت رئیسه: احمد نادری عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقادات نمایندگان از گزارش وزیر کار در جلسه غیرعلنی امروز مجلس گفت: آمارهای ارائه شده از سوی وزارت تعاون عمدتا به‌ روز و راضی‌ ‌کننده نبود و نمایندگان از عملکرد این وزارتخانه گلایه داشتند.

احمد نادری در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح جلسه غیرعلنی امروز مجلس گفت: جلسه امروز صحن غیرعلنی و غیررسمی مجلس به ‌صورت مجازی و با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با موضوع کالابرگ و مسائل مرتبط با بیمه بیکاری بعد از جنگ تشکیل شد.

وی توضیح داد: در این جلسه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توضیحاتی ارائه کرد و ۱۲ نفر از نمایندگان به بیان دیدگاه‌ها و انتقادات خود پرداختند. همچنین رئیس کمیسیون اجتماعی نیز گزارشی در این زمینه ارائه کرد.

نادری با بیان اینکه نمایندگان مجلس از گزارش وزیر تعاون رضایت نداشتند، افزود: آمارهای ارائه شده از سوی وزارت تعاون عمدتا به‌ روز و راضی‌ ‌کننده نبود و نمایندگان از عملکرد این وزارتخانه گلایه داشتند.

وی با اشاره به انتقادات نمایندگان نسبت به وضعیت کالابرگ، اظهار کرد: با وجود وعده‌های مکرر دولت و حتی شخص وزیر رفاه برای افزایش مبلغ کالابرگ متناسب با افزایش قیمت کالاهای اساسی، تاکنون اقدامی صورت نگرفته است؛ موضوع اصلاح موثر قیمت و مبلغ کالابرگ انتقاد جدی مجلس است و آن را نشانه خلف وعده آشکار نسبت به مردم و اقشار کم‌درآمد و بی‌توجهی وزارت کار می‌دانیم.

نادری اقدامات وزارت کار در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را از دیگر انتقادات نمایندگان عنوان و اظهار کرد: باید افزایش حقوق بازنشستگان متناسب با نرخ تورم و هزینه‌های معیشت باشد که هنوز اجرایی نشده است.

این عضو هیات رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: نمایندگان همچنین نسبت به تعدیل‌های گسترده نیروها در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار در ایام جنگ و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی انتقادات جدی به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کردند.

اینستاگرام
من یک مستأجر هستم!!!
سن 65
حقوق ،، هزینه اجاره خانه !!!
شکم ،، گرسنه
و...
اما یک انقلابی بوده هستم و خواهم بود.
مرگ بر امریکا ...
سلام
اين خبري كه گذاشتين در مورد حقوق جانبازان از كارافتاده كلي هم ميشه؟!
اين جانبازان جز كدوم يك از گروه هاي پرداخت حقوق هستن؟!
چرا تمام ارگان ها حقوقشون همسان سازي شدع به جانبازان حالت اشتغال؟!
مگه نبايد ٢ رتبه بالاتر حقوق دريافت كنن؟!
۱ – فیش مستمری اسفند ماه ۱۴۰۲ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۲ – فیش مستمری فروردین ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۳ – فیش مستمری اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۴ – فیش مستمری خرداد ماه ۱۴۰۲ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۵ – فیش مستمری تیر ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۶ – فیش مستمری مرداد ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۷ – فیش مستمری شهریور ماه ۱۴۰۲ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۸ – فیش مستمری مهر ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۹ – فیش مستمری آبان ماه ۱۴۰۳ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۲۱ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
۱۰ – فیش مستمری آذر ماه ۱۴۰۲ مبلغ مستمري ۱۴,۳۱۰,۸۱۴ریال به صورت غیر قانونی از حقوق بنده کم کردن چرا؟
درخواست رسیدگی دارم
کدملی: ۱۵۳۱۴۳۹۹۰۱

۲ ماه است که از سال گذشت ولی خبری از مطالبه بازنشستگان تامین اجتماعی برای افزایش حقوق و صدور احکام جدید نیست! و این در حالی است که افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ بازنشستگان تامین اجتماعی را در سال ۱۴۰۴ در رسانه های به صورت رسمی اعلام کردند که پس چرا هنوز احکام سال ۱۴۰۵ برای بازنشستگان تامین اجتماعی صدور نشده است
سئوال اینجاست که پس نمایندگان مجلس در خانه ملت چکار می کنند نمایندگان مجلس از حق و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی دفاع کنند
ما ۳۰ الی ۳۵ سال سابقه کار با حقوق و مزایای کارگری بازنشسته شده ایم ولی اما متأسفانه عیدی ما بازنشتستگان کارگری را هر سال با عیدی کارمندی پرداخت می کنند چرا؟
عیدی بازنشستگان به اندازه کارگران محاسبه شود
جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی خواستار پرداخت عیدی کامل کارگری برابر با دو پایه حقوق شدند.
مبلغ عیدی کارگران هر سال دو ماه است/ ولی اما متأسفانه مبلغ عیدی بازنشستگان کارگری کافی نیست
پرداخت عیدی کارمندی به بازنشستگان تأمین اجتماعی تخلف است.
ناراحتی بازنشستگان از تاخیر در پرداخت معوقات/ معوقات فروردین بازنشستگان هنوز پرداخت نشده با گذشت ۲ ماه است که از سال، بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان در انتظار دریافت معوقات فروردین‌ماه هستند؛ تأخیری که با کاهش ارزش پول، فشار مضاعفی بر معیشت آن‌ها وارد کرده است.
و این در حالی است که افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ بازنشستگان تامین اجتماعی را در سال ۱۴۰۴ در رسانه ها اعلام کردند که پس چرا هنوز احکام سال ۱۴۰۵ برای بازنشستگان تامین اجتماعی صدور نشده است ۲ ماه است که از سال گذشت ولی خبری از مطالبه بازنشستگان تامین اجتماعی برای افزایش حقوق و صدور احکام جدید نیست!




بازنشستگان همچنان در انتظار
اکنون نزدیک به دو ماه از آغاز سال جدید گذشته، اما هنوز خبر روشنی درباره افزایش حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگان اعلام نشده است. در شرایطی که هزینه‌های زندگی و قیمت کالاهای اساسی روز به روز افزایش پیدا می‌کند، تاخیر در تعیین و پرداخت افزایش حقوق فشار زیادی بر بازنشستگان و خانواده‌های آنها وارد کرد ه است. ضروری است مسئولان مربوطه هر چه سریع‌تر وضعیت افزایش حقوق و معوقات بازنشستگان را مشخص کرده تا این قشر بیش از این دچار نگرانی و مشکلات معیشتی نشوند.
گلایه از افزایش ناگهانی مبالغ قبوض خدماتی
نسبت به عملکرد برخی مسئولان درباره افزایش شدید قبوض خدماتی نقدی دارم. آخرین قبض برق منزل من حدود ۲۰۰ هزار تومان بود، اما مبلغ قبض جدیدی که صادر شده است ۲ میلیون تومان است آن هم در شرایطی که حتی کنتور به صورت حضوری قرائت نشده است. این پرسش برای بسیاری از مردم وجود دارد که چگونه چنین افزایش ناگهانی در قبوض اعمال می‌شود و چرا نظارت کافی بر این روند وجود ندارد. خواهشمند است مسئولان مربوطه جلوی تخلفات، سوء مدیریت و فساد احتمالی در برخی بخش‌ها را بگیرند تا مردم مجبور نباشند هزینه این مشکلات را پرداخت کنند.
یکشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۵ - Sunday 24 May 2026

حجت‌الاسلام جناب آقای علیرضا سلیمی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی
آقای مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ! لطفا درباره تاخیر در مورد کمک هزینه خوار بار و سایر رفاهیات مناسبتی های بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از شهریورماه سال ۱۴۰۴ الی اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ ماه توضیح دهید
دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس از حق و حقوق بازنشستگان مخابرات تهران دفاع کنند
جمعی از بازنشستگان مخابرات منطقه تهران
مجوز و دستور افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در ماه سال ۱۴۰۴ صادر شده است سوال اینجاست که پس چرا امروز ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ – ۰۹:۴۷ هست تاکنون که متأسفانه معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز واریز نشده است چرا؟
نظری بگذارید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
عکس روز
آخرین اخبار
تبلیغ کانال فاش در ایتابنر بیمه دیفتح‌الفتوحصندوق همیاریخبرنگار افتخاری فاش نیوز شویدمشاوره و مشاوره تغذیه ویژه ایثارگرانسایت جمعیت جانبازان انقلاب اسلامیانتشارات حدیث قلماساسنامه انجمن جانبازان نخاعیlogo-samandehi