سه شنبه 09 تير 1405 , 14:00




درخواست حمایت یک جانباز از مدیرعامل ساتا
فاش نیوز - اینجانب مسعود محنائی جانباز اعصاب و روان و ترکش در سر و کمر و پای چپ و در حال حاضر کارمند پتروشیمی پردیس در عسلویه هستم.
ولی متأسفانه دیگر دوران احترام به فرزندان شهدا و ایثارگران و جانبازان گذشته جایش را به انتقام گرفتن از جانبازان و ایثارگران داده است.
حرفم را به سردار مدیرعامل ساتا برسانید شما را به خون تمامی شهدا و بخور آقای شهیدان رهبر عزیزمان قسم میدهم که شکایت بنده را به گوش با شرفان نظام و مدیر محترم ساتا برسانید.
در شرکت پتروشیمی پردیس در عسلویه متأسفانه فردی به سمت مدیر منابع انسانی منصوب شده که آمده تا انتقام از ایثارگران و جانبازان بگیرد.
اولین روز انتصابش از بنده شروع کرد و باتوجهبه اینکه بنده در بازرگانی هستم و بدون هیچ مشکلی کارم را بهنحو احسن انجام میدهم بدون هیچ دلیلی بنده را از کارمند واحد بازرگانی به خدمات و مستقلات جابهجا کرد.
اعتراض کردم که بنده با سن ۵۵ساله و جانباز اعصاب و روان و وجود ترکش در زیر زانوی پای چپم که بهسختی راه میروم از کاری که بهراحتی انجام میدادم فقط بهخاطر اینکه انتقام بگیرد بنده را با شغل سخت خدمات جابهجا کرد.
در ضمن بنده کارمند رسمی شرکت هستم حالا مدیرعامل ساتا شما را به خون شهدا و همزمانم و به خون رهبر شهید قسم میدهم.
به فریاد ما برسید و نگذارید این ظلم از طرف فردی مخالف هم نظام وهم ایثارگران و جانبازان صورت بگیرد، به خدا ما جرم انجام ندادیم ما فقط از شرف و ناموس و از خاکمان دفاع کردیم که به این روز افتادیم.
به دادمان برسید به فریاد مظلومانه ما برسید
|| مسعود محنائی

















